Meer dan 30.000 BV's opgericht

Veilig betalen

Speciale
Knab korting! €75,-
50% korting

Knab-contracten-pakket

Contractpakket voor ZZP-er

Dek eenvoudig en simpel je risico’s af als ZZP-er. Met 11 contracten dek je de meeste risico’s voor ZZP’ers af. Denk aan het aannemen van opdrachten, disclaimers voor je website of andere gangbare risico’s die je als ZZP’er wilt afdekken. Als Knab klant mag jij gebruik maken van de (extreem) voordelige aanbieding: De belangrijkste contracten voor een ZZP-er voor €75,- in plaats van €150,-. Dat is een korting van 50%.

Gratis
adviesgesprek €75,-
50% korting

Knab-adviesgesprek

Rechtsvorm keuzetest

Weet jij nog niet precies welke rechtsvorm je moet kiezen? Twijfel je nog of een BV de juiste keuze is voor jouw onderneming? Doe dan de gratis rechtsvorm keuzetest van Firm24. Het advies is op basis van 3 onderdelen: fiscaal, risico en gebruiksgemak. Vul de vragen in en zie welke rechtsvorm geschikt is. Daarnaast ontvang je gratis het uitgebreide advies in je mailbox.

Aanbiedingen bij Firm24

Als ondernemer kom je met veel vragen te zitten. Hoe moet ik mijn administratie regelen? Waar moet ik op letten bij een belastingaangifte? En hoe weet ik zeker dat ik de juiste rechtsvorm kies? Bij Firm24 krijgen we dit soort vragen dagelijks te horen. Om de klanten van KNAB op weg te helpen met hun keuze voor de rechtsvorm hebben we een rechtsvorm keuzetest ontwikkeld. Hieruit volgt een persoonlijk advies op basis van de antwoorden uit onze vragenlijst. De test duurt ongeveer 3-5 minuten.

Een andere aanbieding die we hebben samengesteld voor de klanten van KNAB is het contractpakket voor de ZZP-er. Hiermee kun je voor een laag bedrag je risico’s als ZZP-er inperken. Zo ben je ervan verzekerd dat je veilig zaken kan doen en je niet zorgen hoeft te maken over zaken als disclaimers en contracten.

30.000 klanten gingen je voor

Onder andere deze ondernemers

IkbenFritsIkBenFrits
Curious KidsCurious Kids
TapfiliateTapfiliate
01 / 03
IkbenFrits
Michiel Lensink
IkBenFrits
See moreSee more
"Ik zat met een ingewikkelde situatie waarbij er snel een BV opgericht moest worden met buitenlandse aandeelhouders die niet aanwezig konden zijn. Ik wist niet zeker of Firm24 dit voor mij kon regelen omdat het zo kort dag was en het in het Engels moest. Gelukkig heeft het team mij erg goed geholpen en met een Engelstalige overeenkomst was het probleem zo opgelost! Ik kan Firm24 aanraden voor elke ondernemer!"
02 / 03
Curious Kids
Ananda Hagens
Curious Kids
See moreSee more
"Bij Firm24 kon ik supersnel mijn BV oprichten. Ik vond het erg fijn omdat ik eerst dacht dat er wel een paar weken overheen zou gaan voordat ik kon beginnen, maar Firm24 heeft dit binnen 5 werkdagen voor mij geregeld. Het scheelt mij weer kopzorgen en kan ik mij focussen op andere zaken. Zodra wij weer een BV gaan oprichten zal ik dit absoluut weer bij Firm24 doen.”
03 / 03
Tapfiliate
Thomas van der Kleij
Tapfiliate.com
See moreSee more
“Ik had geen zin in een lang en duur proces van het oprichten van een BV. Tijdens het zoeken naar bedrijven die mij konden helpen kwam ik Firm24 tegen. De website leek mij betrouwbaar dus ik besloot ervoor te gaan. Ik kreeg een supersnelle, persoonlijke service en betaalde uiteindelijk 1/3e van wat ik voorheen heb betaald voor het oprichten van een BV. Tijdens het oprichten werd ik telkens begeleid en kreeg ik persoonlijk advies. Kortom: Super!”

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.

  • call Telefoon: +31 (0)20 30 80 675
  • Ma-Do: 09:00 - 19:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • chat Chat met een rechtspecialist
  • Werkdagen: 09:00 - 22:00
  • Weekend: 12:00 - 17:00
Team Support