“We zijn erg blij met de samenwerking met ABN AMRO. Dit zijn de partnerships waar we naar streven”, Martijn Migchelsen van Firm24.

Firm24 gaat partnership aan met ABN AMRO

Op 1 juli 2019 is Firm24 een samenwerking met ABN AMRO aangegaan. Hierdoor kunnen klanten van Firm24 heel eenvoudig een bankrekening openen bij ABN AMRO.

Firm24 helpt mensen om hun passies en ideeën in een eigen onderneming om te zetten. Firm24 is een online platform waar alle diensten samenkomen waar startende ondernemers mee te maken krijgen. Dit zijn vooral Nederlandse starters, maar ook steeds meer buitenlanders die in Nederland willen beginnen.Firm24 maakt de lastige beginfase eenvoudig, zodat de starter zich volledig op het ondernemen kan richten. De samenwerking tussen Firm24 en ABN AMRO draagt hieraan bij. Vanaf nu kunnen ondernemers die hun zakelijke avontuur bij Firm24 starten makkelijk en snel een zakelijke bankrekening openen bij ABN AMRO.De visie van Firm24 sluit volledig aan bij de strategie van ABN AMRO om klanten zoveel mogelijk gebruikersgemak te bieden.