Switch Language

Partnership WebwinkelKeur en FIRM24

Partnership WebwinkelKeur en FIRM24

by Diederick Cardon, March 24, 2018

Verkoop je als ondernemer ook je producten of diensten via je website? Dan hoor je daarmee te voldoen aan een aantal wetten en regels. Dat is in eerste instantie met name om jezelf te beschermen tegen onverwachte kosten of risico’s. Want kopen ook jouw klanten online bij je? Dan hebben zij een stevige rechtspositie. FIRM24 biedt daarvoor de complete set juridische documenten aan die sinds kort ook door WebwinkelKeur worden aanbevolen.

Over WebwinkelKeur

WebwinkelKeur is gestart in 2010 en staat voor een betaalbaar keurmerk met een goede controle. Die controle is niet beperkt tot alleen de juridische kant van de zaak. WebwinkelKeur kiest daarbij voor een combinatie tussen certificering van henzelf gecombineerd met klantbeoordelingen en mysteryshopper bezoeken.
WebwinkelKeur is in de laatste jaren sterk gegroeid en inmiddels één van de grootste keurmerken van Nederland. De combinatie van een praktische moderne insteek met een betaalbare prijs is de reden dat veel webwinkels voor WebwinkelKeur kiezen.

Partnership WebwinkelKeur en FIRM24 blijkt win-win voor ondernemers

FIRM24 biedt al enige tijd alle juridische documenten voor een webshop aan. Veel webshops werken met een keurmerk en WebwinkelKeur heeft daarin een leidende positie. Daarom heeft FIRM24 toenadering gezocht tot WebwinkelKeur. Na enkele gesprekken bleek een samenwerking voor beide partijen kansen te bieden. Uiteindelijk is er voor gekozen een partnership aan te gaan.

Overeenkomsten FIRM24 ‘WebwinkelKeur-proof’

Alle digitale juridische documenten die bij FIRM24 in het webshop pakket zitten, zijn grondig geïnspecteerd door de juristen van WebwinkelKeur. Daaruit blijkt dat alle contracten juridisch in orde zijn. Daarmee ontvangen ze het predikaat ‘WebwinkelKeur-proof’. Daarnaast worden de juridische documenten ook aangeboden aan de ruim 4.000 leden van WebwinkelKeur. Zij kunnen het webshop pakket met een aanzienlijke korting via de online omgeving van WebwinkelKeur aanschaffen. Een mooie win-winsituatie dus. Meer zekerheid voor de klanten van FIRM24 en een aantrekkelijke korting voor de leden van WebwinkelKeur.

Vragen?

Wil je meer weten over deze juridische documenten? Neem dan contact met ons op. We kunnen de juridische documenten eenvoudig voor je opstellen en klaarzetten in je persoonlijke digitale omgeving. Dankzij de expertise van onze juristen en onze partnership met WebwinkelKeur kun je er van uit gaan dat de contracten juridisch goed in elkaar zitten.

Meer lezen:

 

Comments are closed.