Firm24 en Informer gaan samenwerken op het gebied van boekhouding

Firm24 en Informer Partnership

Firm24 en Informer gaan een samenwerking aan om na de oprichting van een BV automatisch de boekhouding op te starten. Met de software van Informer zijn klanten van Firm24 direct compliant met hun boekhouding.

Keuze doe-het-zelf of uitbesteden

Digitalisering van de boekhouding staat hoog op de agenda bij de meeste ondernemers. Iedere minuut minder aan boekhouding besteden kun je in het groeien van je onderneming steken. Door de software van Informer te integreren op het platform van Firm24 hebben ondernemers direct toegang tot een online facturatiemodule én een app om de bonnetjes mee in te scannen. De software handelt de boekingen veelal automatisch af, aldus Peter Potters CCO van Informer.

De ondernemer kan aan het einde van ieder kwartaal vervolgens met één druk op de knop zijn of haar BTW-aangifte zelf doen. Voor de ondernemers die liever de accountant laten meekijken heeft Firm24 haar netwerk aan partners klaarstaan in heel Nederland die tegen een vaste prijs de jaarrekeningen en aangiften verzorgen. Ondernemers hebben dus altijd een keuze tussen doe-het-zelf of uitbesteden. Dit past helemaal in de tijdsgeest van de huidige generatie ondernemers, aldus Martijn Migchelsen CEO van Firm24.

Over Firm24:

Firm24 is sinds 2013 markleider in de digitalisering van diensten voor ondernemers. Oprichting van vennootschappen, aandelentransacties, boekhouding, belastingaangiften en contracten. Alles 100% digitaal.

Over informer:

InformerOnline helpt ondernemers het financiële overzicht te behouden door ZELF boekhouden eenvoudig en bereikbaar te maken in de cloud.

Lees meer over:

Gepubliceerd op 19 februari 2020
died_2396aea730
Diederick Cardon linkedin
Diederick Cardon werkt inmiddels niet meer bij FIRM24 maar hij schreef artikelen over ondernemingsrecht.

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31(20) 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00