Switch Language

Aanneemovereenkomst

Alles wat jij over een aanneemovereenkomst moet weten.

Aanneemovereenkomst

Voor

39

excl. BTW


 • Snel en digitaal je contract maken
 • Gegarandeerd juridisch correct
 • Getoetst door advocaat
 • Gemiddelde invultijd 2-3 minuten
 • Laatst bijgewerkt 13 feb 2017
 • +31 (0)20 30 80 675

Bespaar tot €100

Extra korting

Waar gebruik je een aanneemovereenkomst voor?

Ga je een nieuwbouw bedrijfspand kopen of verkopen? Dan werken dingen net even anders dan wanneer je een bestaand pand (ver)koopt. Bij de (ver)koop van nieuwbouw teken je niet alleen een koopcontract, maar ook een aanneemovereenkomst. Deze modelovereenkomst bezit alle benodigde rechten en plichten.

 •  Een duidelijke omschrijving van het te verrichten werk
 • Het voorkomen van eventuele geschillen
 • Een overzicht van de vergunningen
 • Snel en eenvoudig

Wat is een aanneemovereenkomst?

Een aanneemovereenkomst wordt vaak gecombineerd met een koopovereenkomst: koop-/aanneemovereenkomst. Een aanneemovereenkomst is altijd een vereiste, omdat je een stuk grond (ver)koopt en hiermee de aannemer de opdracht krijgt om een pand te bouwen op dat stuk grond. In deze overeenkomst staat onder andere wat er door de aannemer gebouwd gaat worden en wanneer het pand opgeleverd wordt.

Wat is belangrijk bij het opstellen van een aanneemovereenkomst?

Controleer altijd goed of de aanneemovereenkomst passend is voor jouw situatie. De volgende punten staan altijd in een koop-/aanneemovereenkomst:

 • De omschrijving van de koop
 • De koop-en aanneemsom
 • De eventuele betaaltermijnen
 • Aantal werkdagen waarin het pand klaar moet zijn
 • De wettelijke bedenktijd
 • De ontbindende voorwaarden voor de koper
 • Hoe er met eventuele conflicten wordt omgegaan

Ontdek hier hoe het werkt

3 x meer dan een Word template

Digitaal opstellen & ondertekenen

Word templates van overeenkomsten krijg je tegenwoordig bijna gratis bij een pakje boter. Daarom krijgt je van ons veel meer. Namelijk een persoonlijke en goed beveiligde online omgeving. Hierin stel je eenvoudig en 100% digitaal je op. Na het opstellen kan jouw wederpartij de bewerken en digitaal ondertekenen. Zelfs op zijn smartphone.

Alerts als je risico loopt

Een word template waarschuwt je niet als de wet verandert. Of als er een gerechtelijke uitspraak gedaan wordt waardoor jij een risico loopt. Wij waarschuwen jou wel. Verandert er iets voor jouw waardoor jij een risico loopt? Dan ontvang je van ons automatisch een bericht. Een veilig gevoel.

Alles digitaal op 1 plek

Overeenkomsten zijn op 3 momenten belangrijk. Bij het afsluiten, verlengen of als ze opgezegd moeten worden. In alle gevallen is het prettig als je contract bij de rest van jouw contracten staat. Alle overeenkomsten die je bij ons afsluit, vind je eenvoudig en snel terug in de persoonlijk beveiligde omgeving. Lekker overzichtelijk.

Hoe werkt het?

Geen jurist meer nodig voor een contract
Koop de overeenkomst die je wilt of maak gratis een account aan. Dit regel je binnen 2 minuten. Ga met je e-mailadres en een door jouw gekozen wachtwoord naar je persoonlijke en beveiligde omgeving en maak daar je overeenkomsten.
2
Stel zelf online je overeenkomst op
Nadat je de hebt gekocht, stel je je overeenkomst verder op. Dat doe je door eenvoudig een formulier in te vullen. Daarna deel je de met je contractpartner zodat hij of zij het kan bewerken en aanvullen waar dat nodig is.
3
Onderteken je overeenkomst
Nadat de overeenkomst is opgesteld, bekeken en eventueel is aangevuld door je wederpartij, kun je je overeenkomst nog een laatste keer laten checken. Daarna kunnen partijen digitaal ondertekenen en wordt jouw overeenkomst veilig in je persoonlijk beveiligde omgeving opgeslagen.
In 3 minuten je aanneemovereenkomst maken?

Waarom kiezen klanten voor ons?

Vaste prijs vooraf

Bij FIRM24 ben je verzekerd van een vaste prijs vooraf. Onze prijzen zijn inclusief juridische support, toegang tot persoonlijk dashboard en digitale kluis.

Gratis begeleiding

Je gaat een contract opstellen. Even sparren met een jurist is dan wel raadzaam. Dat zit bij FIRM24 inbegrepen!

Altijd bereikbaar

Ondernemen is niet van 9 tot 5. Wij zijn daarom dan ook van 9 tot 8 voor jou beschikbaar! Via telefoon, de chat of e-mail. Ook in het weekend.

100% juridisch correct

In een paar minuten ieder contract zelf juridisch correct opstellen, up-to-date gehouden door top advocaten & support bij het opstellen.

De kwaliteit van je contracten is geborgd door deze topadvocaten

In 3 minuten je aanneemovereenkomst maken?
Klantbeoordeling: van
Cijfer:
Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]