Switch Language

Akte tot Koop en Levering van Certificaten van Aandelen

Alles wat jij over Akte tot Koop en Levering van Certificaten van Aandelen moet weten

Akte tot Koop en Levering van Certificaten van Aandelen

Voor

49

excl. BTW


 • Snel en digitaal je contract maken
 • Gegarandeerd juridisch correct
 • Getoetst door advocaat
 • Gemiddelde invultijd 2-3 minuten
 • Laatst bijgewerkt 3 okt 2016
 • +31 (0)20 30 80 675

Bespaar tot €100

Extra korting

Waar gebruik je een Akte tot Koop en Levering van Certificaten
van Aandelen 
voor?

In deze overeenkomst leg je de overdracht van de certificaten van aandelen naar de koper vast. In het geval van een Werknemersplan is dit de werknemer. Neem als partij bij deze overeenkomst ook altijd de Stichting Admnistratiekantoor op dat de certificaten van de aandelen uitgaf.

 • Geef personeel een incentive
 • Geef geen zeggenschap uit handen
 • Leg afspraken goed vast

Wat is een Akte tot Koop en Levering van Certificaten van Aandelen?

Een Akte tot Koop en Levering van Certificaten van Aandelen wordt gebruikt om certificaten van aandelen over te dragen. Certificaten van aandelen, zijn winstbewijzen op aandelen die je kunt maken door een Stichting Administratiekantoor op te richten. Certificaten op aandelen hebben geen stemrecht en zijn zo dus mooie instrumenten om medewerkers te betrekken in je bedrijf, zonder de zeggenschap uit handen te geven.

Wat is belangrijk bij het opstellen van een Akte tot Koop en Levering van Certificaten van Aandelen?

 • Deze overeenkomst dient te stroken met de Administratievoorwaarden van de Stichting die de certificaten uitgeeft. Met name met de blokkeringsregeling daar in.
 • Certificaten van Aandelen zijn meestal overdraagbaar door middel van deze overeenkomst. Soms dient er echter een notaris aan te pas te komen. Dit staat in de Administratievoorwaarden van de Stichting die de certificaten uitgeeft.
 • De overdracht van de certificaten zelf gaat in principe door dit bij te werken in het register van de Stichting. In sommige gevallen zijn er nog titelbewijzen en bescheiden die aan de ontvanger van de certificaten moeten worden overhandigd.
 • Laat de overeenkomst eventueel controleren door een ervaren jurist.

Ontdek hier hoe het werkt

3 x meer dan een Word template

Digitaal opstellen & ondertekenen

Word templates van overeenkomsten krijg je tegenwoordig bijna gratis bij een pakje boter. Daarom krijgt je van ons veel meer. Namelijk een persoonlijke en goed beveiligde online omgeving. Hierin stel je eenvoudig en 100% digitaal je op. Na het opstellen kan jouw wederpartij de bewerken en digitaal ondertekenen. Zelfs op zijn smartphone.

Alerts als je risico loopt

Een word template waarschuwt je niet als de wet verandert. Of als er een gerechtelijke uitspraak gedaan wordt waardoor jij een risico loopt. Wij waarschuwen jou wel. Verandert er iets voor jouw waardoor jij een risico loopt? Dan ontvang je van ons automatisch een bericht. Een veilig gevoel.

Alles digitaal op 1 plek

Overeenkomsten zijn op 3 momenten belangrijk. Bij het afsluiten, verlengen of als ze opgezegd moeten worden. In alle gevallen is het prettig als je contract bij de rest van jouw contracten staat. Alle overeenkomsten die je bij ons afsluit, vind je eenvoudig en snel terug in de persoonlijk beveiligde omgeving. Lekker overzichtelijk.

Hoe werkt het?

Geen jurist meer nodig voor een contract
Koop de overeenkomst die je wilt of maak gratis een account aan. Dit regel je binnen 2 minuten. Ga met je e-mailadres en een door jouw gekozen wachtwoord naar je persoonlijke en beveiligde omgeving en maak daar je overeenkomsten.
2
Stel zelf online je overeenkomst op
Nadat je de hebt gekocht, stel je je overeenkomst verder op. Dat doe je door eenvoudig een formulier in te vullen. Daarna deel je de met je contractpartner zodat hij of zij het kan bewerken en aanvullen waar dat nodig is.
3
Onderteken je overeenkomst
Nadat de overeenkomst is opgesteld, bekeken en eventueel is aangevuld door je wederpartij, kun je je overeenkomst nog een laatste keer laten checken. Daarna kunnen partijen digitaal ondertekenen en wordt jouw overeenkomst veilig in je persoonlijk beveiligde omgeving opgeslagen.
In 3 minuten je overeenkomst maken?

Waarom kiezen klanten voor ons?

Vaste prijs vooraf

Bij FIRM24 ben je verzekerd van een vaste prijs vooraf. Onze prijzen zijn inclusief juridische support, toegang tot persoonlijk dashboard en digitale kluis.

Gratis begeleiding

Je gaat een contract opstellen. Even sparren met een jurist is dan wel raadzaam. Dat zit bij FIRM24 inbegrepen!

Altijd bereikbaar

Ondernemen is niet van 9 tot 5. Wij zijn daarom dan ook van 9 tot 8 voor jou beschikbaar! Via telefoon, de chat of e-mail. Ook in het weekend.

100% juridisch correct

In een paar minuten ieder contract zelf juridisch correct opstellen, up-to-date gehouden door top advocaten & support bij het opstellen.

De kwaliteit van je contracten is geborgd door deze topadvocaten

In 3 minuten je Akte tot Koop en Levering van Certificaten van Aandelen maken?
Klantbeoordeling: van
Cijfer:
Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]