Switch Language

Algemene voorwaarden (Artiesten)

Alles wat jij moet weten over Algemene voorwaarden voor artiesten.

Algemene voorwaarden (Artiesten)

voor

39

excl. BTW


 • Snel en digitaal je contract maken
 • Gegarandeerd juridisch correct
 • Getoetst door advocaat
 • Gemiddelde invultijd 2-3 minuten
 • Laatst bijgewerkt 3 okt 2016
 • +31 (0)20 30 80 675

Bespaar tot €100

Extra korting

Waar gebruik je als artiest algemene voorwaarden voor?

Leg als artiest in één keer vast onder welke voorwaarden u elke opdracht accepteert. Daarmee wijs je de belangrijkste aansprakelijkheden af en stel je de voorwaarden waaronder je werkt.

 • Makkelijk voorwaarden stellen
 • Sluit aansprakelijkheden uit
 • Dekt veel situaties

Wat zijn algemene voorwaarden voor artiesten?

Algemene voorwaarden voor artiesten zijn de regels die jij als artiest afspreekt met de afnemer van jouw optreden. De voorwaarden zijn een aanvulling op de overeenkomst tussen jou en de andere partij. In de algemene voorwaarden kun je alle algemene afspraken vastleggen rondom de overeenkomst. Deze gelden voor iedere klant, koper of afnemer. Denk hierbij aan de aansprakelijkheid, betalingstermijn en eigendomsvoorbehoud. Let op: De algemene voorwaarden zijn pas van toepassing als het contract is getekend.

Wat is belangrijk bij het opstellen van de algemene voorwaarden?

 • Algemene voorwaarden mogen alleen randzaken betreffen, en niet de kern van de opdracht. Denk bijvoorbeeld aan: incasso en betalingstermijn, klachten, aansprakelijkheid en beëindigen van de overeenkomst.
 • Deponeer je algemene voorwaarden bij de Kamer van Koophandel of rechtbank, maar alleen dit is niet genoeg: Zorg dat je algemene voorwaarden door je wederpartij gelezen worden. Meezenden met je opdrachtbevestiging, een “vinkje” in een online koopproces of, als dat niet kan, er naar verwijzen op je website.
 • Als je zelf algemene voorwaarden gaat schrijven, pas op dat je geen dingen schrijft die in strijd zijn met het burgerlijk wetboek. Laat je zo nodig adviseren door een jurist!

Ontdek hier hoe het werkt

3 x meer dan een Word template

Digitaal opstellen & ondertekenen

Word templates van overeenkomsten krijg je tegenwoordig bijna gratis bij een pakje boter. Daarom krijgt je van ons veel meer. Namelijk een persoonlijke en goed beveiligde online omgeving. Hierin stel je eenvoudig en 100% digitaal je op. Na het opstellen kan jouw wederpartij de bewerken en digitaal ondertekenen. Zelfs op zijn smartphone.

Alerts als je risico loopt

Een word template waarschuwt je niet als de wet verandert. Of als er een gerechtelijke uitspraak gedaan wordt waardoor jij een risico loopt. Wij waarschuwen jou wel. Verandert er iets voor jouw waardoor jij een risico loopt? Dan ontvang je van ons automatisch een bericht. Een veilig gevoel.

Alles digitaal op 1 plek

Overeenkomsten zijn op 3 momenten belangrijk. Bij het afsluiten, verlengen of als ze opgezegd moeten worden. In alle gevallen is het prettig als je contract bij de rest van jouw contracten staat. Alle overeenkomsten die je bij ons afsluit, vind je eenvoudig en snel terug in de persoonlijk beveiligde omgeving. Lekker overzichtelijk.

Hoe werkt het?

Geen jurist meer nodig voor een contract
Koop de overeenkomst die je wilt of maak gratis een account aan. Dit regel je binnen 2 minuten. Ga met je e-mailadres en een door jouw gekozen wachtwoord naar je persoonlijke en beveiligde omgeving en maak daar je overeenkomsten.
2
Stel zelf online je overeenkomst op
Nadat je de hebt gekocht, stel je je overeenkomst verder op. Dat doe je door eenvoudig een formulier in te vullen. Daarna deel je de met je contractpartner zodat hij of zij het kan bewerken en aanvullen waar dat nodig is.
3
Onderteken je overeenkomst
Nadat de overeenkomst is opgesteld, bekeken en eventueel is aangevuld door je wederpartij, kun je je overeenkomst nog een laatste keer laten checken. Daarna kunnen partijen digitaal ondertekenen en wordt jouw overeenkomst veilig in je persoonlijk beveiligde omgeving opgeslagen.
In 3 minuten je overeenkomst maken?

Waarom kiezen klanten voor ons?

Vaste prijs vooraf

Bij FIRM24 ben je verzekerd van een vaste prijs vooraf. Onze prijzen zijn inclusief juridische support, toegang tot persoonlijk dashboard en digitale kluis.

Gratis begeleiding

Je gaat een contract opstellen. Even sparren met een jurist is dan wel raadzaam. Dat zit bij FIRM24 inbegrepen!

Altijd bereikbaar

Ondernemen is niet van 9 tot 5. Wij zijn daarom dan ook van 9 tot 8 voor jou beschikbaar! Via telefoon, de chat of e-mail. Ook in het weekend.

100% juridisch correct

In een paar minuten ieder contract zelf juridisch correct opstellen, up-to-date gehouden door top advocaten & support bij het opstellen.

De kwaliteit van je contracten is geborgd door deze topadvocaten

In 3 minuten je Algemene voorwaarden maken?
Klantbeoordeling: van
Cijfer:
Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]