Switch Language

Arbeidsovereenkomst BV - DGA

Alles wat jij over een arbeidsovereenkomst BV DGA moet weten.

Arbeidsovereenkomst BV – DGA

voor

49

excl. BTW


 • Snel en digitaal je contract maken
 • Gegarandeerd juridisch correct
 • Getoetst door advocaat
 • Gemiddelde invultijd 2-3 minuten
 • Laatst bijgewerkt 3 okt 2016
 • +31 (0)20 30 80 675

Bespaar tot €100

Extra korting

Waar gebruik je arbeidsovereenkomst BV – DGA voor?

Wij helpen je met een voorbeeld arbeidsovereenkomst DGA, want een DGA arbeidsovereenkomst ziet er anders uit dan het gemiddelde arbeidscontract. Maak makkelijk zelf de overeenkomst en bespaar veel tijd..

 • Een DGA arbeidsovereenkomst is anders dan andere arbeidsovereenkomsten
 • Met de modelovereenkomst vergeet je niets
 • Je wil juridische verrassingen voorkomen
 • Het geeft veel duidelijkheid voor jezelf
 • Alle afspraken liggen duidelijk vast

Wat is een DGA arbeidsovereenkomst?

Eigenaren van een Besloten Vennootschap sluiten vaak geen overeenkomsten met zichzelf op papier. Maar ze zijn het wel verplicht! Het lijkt een beetje gek om een overeenkomst met jezelf aan te gaan, maar je bent nu eenmaal in dienst bij je eigen BV. Sterker nog, de fiscus stelt het verplicht dat je een minimaal bedrag aan salaris aan jezelf uitkeert zodat je minder via de voordeligere dividendroute naar jezelf kunt uitkeren. Voor dit salaris heb je een geldige overeenkomst nodig

Wat is belangrijk bij het opstellen van een DGA arbeidsovereenkomst?

 • Dit is anders dan de Managementovereenkomst! Die gebruik je tussen de werkmaatschappij en je persoonlijke holding. Onderhavige DGA overeenkomst gebruik je om in dienst te treden bij je persoonlijke holding.
 • Je moet een minimaal salaris aan jezelf uitkeren als DGA. Dit bedrag verschilt per geval, maar het moet overeenkomen met een salaris dat je iemand anders met jouw ervaring zou betalen als je hem in dienst zou nemen.
 • Als je niet in staat bent om dit salaris aan je zelf uit te betalen kun je een verzoek tot verlaging van het DGA salaris indienen bij de fiscus. Wij kunnen je daar eventueel mee helpen.

Ontdek hier hoe het werkt

3 x meer dan een Word template

Digitaal opstellen & ondertekenen

Word templates van overeenkomsten krijg je tegenwoordig bijna gratis bij een pakje boter. Daarom krijgt je van ons veel meer. Namelijk een persoonlijke en goed beveiligde online omgeving. Hierin stel je eenvoudig en 100% digitaal je op. Na het opstellen kan jouw wederpartij de bewerken en digitaal ondertekenen. Zelfs op zijn smartphone.

Alerts als je risico loopt

Een word template waarschuwt je niet als de wet verandert. Of als er een gerechtelijke uitspraak gedaan wordt waardoor jij een risico loopt. Wij waarschuwen jou wel. Verandert er iets voor jouw waardoor jij een risico loopt? Dan ontvang je van ons automatisch een bericht. Een veilig gevoel.

Alles digitaal op 1 plek

Overeenkomsten zijn op 3 momenten belangrijk. Bij het afsluiten, verlengen of als ze opgezegd moeten worden. In alle gevallen is het prettig als je contract bij de rest van jouw contracten staat. Alle overeenkomsten die je bij ons afsluit, vind je eenvoudig en snel terug in de persoonlijk beveiligde omgeving. Lekker overzichtelijk.

Hoe werkt het?

Geen jurist meer nodig voor een contract
Koop de overeenkomst die je wilt of maak gratis een account aan. Dit regel je binnen 2 minuten. Ga met je e-mailadres en een door jouw gekozen wachtwoord naar je persoonlijke en beveiligde omgeving en maak daar je overeenkomsten.
2
Stel zelf online je overeenkomst op
Nadat je de hebt gekocht, stel je je overeenkomst verder op. Dat doe je door eenvoudig een formulier in te vullen. Daarna deel je de met je contractpartner zodat hij of zij het kan bewerken en aanvullen waar dat nodig is.
3
Onderteken je overeenkomst
Nadat de overeenkomst is opgesteld, bekeken en eventueel is aangevuld door je wederpartij, kun je je overeenkomst nog een laatste keer laten checken. Daarna kunnen partijen digitaal ondertekenen en wordt jouw overeenkomst veilig in je persoonlijk beveiligde omgeving opgeslagen.
In 3 minuten je Arbeidsovereenkomst BV – DGA maken?

Waarom kiezen klanten voor ons?

Vaste prijs vooraf

Bij FIRM24 ben je verzekerd van een vaste prijs vooraf. Onze prijzen zijn inclusief juridische support, toegang tot persoonlijk dashboard en digitale kluis.

Gratis begeleiding

Je gaat een contract opstellen. Even sparren met een jurist is dan wel raadzaam. Dat zit bij FIRM24 inbegrepen!

Altijd bereikbaar

Ondernemen is niet van 9 tot 5. Wij zijn daarom dan ook van 9 tot 8 voor jou beschikbaar! Via telefoon, de chat of e-mail. Ook in het weekend.

100% juridisch correct

In een paar minuten ieder contract zelf juridisch correct opstellen, up-to-date gehouden door top advocaten & support bij het opstellen.

De kwaliteit van je contracten is geborgd door deze topadvocaten

In 3 minuten je arbeidsovereenkomst BV – DGA maken?
Klantbeoordeling: van
Cijfer:
Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]