Switch Language

Arbeidsovereenkomst (min-­max contract) voor (on)bepaalde tijd

Alles wat jij over een arbeidsovereenkomst (min-­max contract) moet weten.

Arbeidsovereenkomst (min¬max contract) voor (on)bepaalde tijd

voor

49

excl. BTW


 • Snel en digitaal je contract maken
 • Gegarandeerd juridisch correct
 • Getoetst door advocaat
 • Gemiddelde invultijd 2-3 minuten
 • Laatst bijgewerkt 4 nov 2016

Waar gebruik je een min-­max contract voor (on)bepaalde tijd voor?

Een min‐max arbeidscontract is ideaal voor flexibele werkers. Als werkgever garandeer je minimale werkuren, maar je mag de werknemer oproepen voor een maximaal aantal uren. Stel makkelijk het contract op!

 • Je kan werknemers oproepen voor de hoeveelheid werk dat je hebt
 • Makkelijk een samenwerking aangaan
 • Alle afspraken in 1 duidelijk contract
 • Je werkt met oproepkrachten
 • Je werkt met flexwerkers

Wat is een min-max contract?

Een min-max contract is een arbeidsovereenkomst waarbij jij als werkgever de werknemer een minimaal aantal werkuren garandeert, en daarnaast staat er in het contract een maximaal aan flexibele uren waarbij je de werknemer kunt oproepen.

Wat is belangrijk bij het opstellen van een min-max contract?

 • Het een normale arbeidsovereenkomst die je kunt aangaan voor bepaalde en onbepaalde tijd.
 • Het minimaal aantal uren moet je sowieso betalen aan je werknemer.
 • Je hebt te maken met alle rechten en plichten die je ook hebt met een normale arbeidsovereenkomst zoals: doorbetaling bij ziekte, ontslagrecht, formeel beëindiging van het contract.
 • De werknemer is verplicht te komen werken wanneer je hem of haar oproept voor de extra flexibele uren.

Wil jij aan de slag met werknemers d.m.v. een min-max arbeidsovereenkomst? We helpen je met onze modelovereenkomst min-max contract. Zo kom je later niet voor verrassingen te staan.

Ontdek hier hoe het werkt

3 x meer dan een Word template

Digitaal opstellen & ondertekenen

Word templates van overeenkomsten krijg je tegenwoordig bijna gratis bij een pakje boter. Daarom krijgt je van ons veel meer. Namelijk een persoonlijke en goed beveiligde online omgeving. Hierin stel je eenvoudig en 100% digitaal je op. Na het opstellen kan jouw wederpartij de bewerken en digitaal ondertekenen. Zelfs op zijn smartphone.

Alerts als je risico loopt

Een word template waarschuwt je niet als de wet verandert. Of als er een gerechtelijke uitspraak gedaan wordt waardoor jij een risico loopt. Wij waarschuwen jou wel. Verandert er iets voor jouw waardoor jij een risico loopt? Dan ontvang je van ons automatisch een bericht. Een veilig gevoel.

Alles digitaal op 1 plek

Overeenkomsten zijn op 3 momenten belangrijk. Bij het afsluiten, verlengen of als ze opgezegd moeten worden. In alle gevallen is het prettig als je contract bij de rest van jouw contracten staat. Alle overeenkomsten die je bij ons afsluit, vind je eenvoudig en snel terug in de persoonlijk beveiligde omgeving. Lekker overzichtelijk.

Hoe werkt het?

Geen jurist meer nodig voor een contract
Koop de overeenkomst die je wilt of maak gratis een account aan. Dit regel je binnen 2 minuten. Ga met je e-mailadres en een door jouw gekozen wachtwoord naar je persoonlijke en beveiligde omgeving en maak daar je overeenkomsten.
2
Stel zelf online je overeenkomst op
Nadat je de hebt gekocht, stel je je overeenkomst verder op. Dat doe je door eenvoudig een formulier in te vullen. Daarna deel je de met je contractpartner zodat hij of zij het kan bewerken en aanvullen waar dat nodig is.
3
Onderteken je overeenkomst
Nadat de overeenkomst is opgesteld, bekeken en eventueel is aangevuld door je wederpartij, kun je je overeenkomst nog een laatste keer laten checken. Daarna kunnen partijen digitaal ondertekenen en wordt jouw overeenkomst veilig in je persoonlijk beveiligde omgeving opgeslagen.
In 3 minuten je min‐max arbeidscontract maken?

Waarom kiezen klanten voor ons?

Vaste prijs vooraf

Bij FIRM24 ben je verzekerd van een vaste prijs vooraf. Onze prijzen zijn inclusief juridische support, toegang tot persoonlijk dashboard en digitale kluis.

Gratis begeleiding

Je gaat een contract opstellen. Even sparren met een jurist is dan wel raadzaam. Dat zit bij FIRM24 inbegrepen!

Altijd bereikbaar

Ondernemen is niet van 9 tot 5. Wij zijn daarom dan ook van 9 tot 8 voor jou beschikbaar! Via telefoon, de chat of e-mail. Ook in het weekend.

100% juridisch correct

In een paar minuten ieder contract zelf juridisch correct opstellen, up-to-date gehouden door top advocaten & support bij het opstellen.

De kwaliteit van je contracten is geborgd door deze topadvocaten

In 3 minuten je min‐max arbeidscontract maken?
Klantbeoordeling: van
Cijfer:
Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]