Switch Language

Bezwaarschrift Horeca

Alles wat jij over een Bezwaarschrift Horeca moet weten en waar je op moet letten.

Bezwaarschrift Horeca

voor

19

excl. BTW


 • Snel en digitaal je contract maken
 • Gegarandeerd juridisch correct
 • Getoetst door advocaat
 • Gemiddelde invultijd 2-3 minuten
 • Laatst bijgewerkt 3 okt 2016
 • +31 (0)20 30 80 675

Bespaar tot €100

Extra korting

Waar gebruik je een Bezwaarschrift Horeca voor?

Gebruik dit document om formeel in bezwaar te gaan tegen een beslissing van een overheidsinstantie over bijvoorbeeld uw drank- of exploitatievergunning.

 • Snel en eenvoudig
 • Alles in één keer

Wat is een bezwaarschrift voor de horeca?

Wanneer je als horeca-eigenaar niet eens bent met een besluit van de gemeente (of ander bestuursorgaan), kun je een bezwaarschrift indienen tegen het genomen besluit. Probeer je standpunt goed te onderbouwen. Je krijgt ook altijd een hoorzitting waar je je standpunt mondeling toe kunt lichten. Een bezwaarschrift kan tot de volgende twee situaties leiden:

 

 1. Je  bezwaarschrift wordt gegrond verklaard.  Dit betekent dat de gemeente jou in het gelijk stelt. De eerdere beslissing wordt vernietigd.
 2. Je  bezwaarschrift wordt afgewezen.. Dit betekent dat de gemeente bij de afwijzing blijft en niet mee gaat in jouw voorstel.

Waar moet je op letten bij het schrijven van een bezwaarschrift?

Dien je bezwaarschrift op tijd in. Wanneer het bezwaarschrift te laat wordt ingediend, wordt het bezwaarschrift direct afgewezen.

 • Laat je niet tegenhouden door eventuele kosten. Een bezwaarschrift indienen bij een overheidsorgaan brengt nauwelijks kosten mee.
 • Als je moeite hebt om je standpunt en je gronden goed te onderbouwen, schakel dan de hulp van een ervaren jurist in.

Ontdek hier hoe het werkt

3 x meer dan een Word template

Digitaal opstellen & ondertekenen

Word templates van overeenkomsten krijg je tegenwoordig bijna gratis bij een pakje boter. Daarom krijgt je van ons veel meer. Namelijk een persoonlijke en goed beveiligde online omgeving. Hierin stel je eenvoudig en 100% digitaal je op. Na het opstellen kan jouw wederpartij de bewerken en digitaal ondertekenen. Zelfs op zijn smartphone.

Alerts als je risico loopt

Een word template waarschuwt je niet als de wet verandert. Of als er een gerechtelijke uitspraak gedaan wordt waardoor jij een risico loopt. Wij waarschuwen jou wel. Verandert er iets voor jouw waardoor jij een risico loopt? Dan ontvang je van ons automatisch een bericht. Een veilig gevoel.

Alles digitaal op 1 plek

Overeenkomsten zijn op 3 momenten belangrijk. Bij het afsluiten, verlengen of als ze opgezegd moeten worden. In alle gevallen is het prettig als je contract bij de rest van jouw contracten staat. Alle overeenkomsten die je bij ons afsluit, vind je eenvoudig en snel terug in de persoonlijk beveiligde omgeving. Lekker overzichtelijk.

Hoe werkt het?

Geen jurist meer nodig voor een contract
Koop de overeenkomst die je wilt of maak gratis een account aan. Dit regel je binnen 2 minuten. Ga met je e-mailadres en een door jouw gekozen wachtwoord naar je persoonlijke en beveiligde omgeving en maak daar je overeenkomsten.
2
Stel zelf online je overeenkomst op
Nadat je de hebt gekocht, stel je je overeenkomst verder op. Dat doe je door eenvoudig een formulier in te vullen. Daarna deel je de met je contractpartner zodat hij of zij het kan bewerken en aanvullen waar dat nodig is.
3
Onderteken je overeenkomst
Nadat de overeenkomst is opgesteld, bekeken en eventueel is aangevuld door je wederpartij, kun je je overeenkomst nog een laatste keer laten checken. Daarna kunnen partijen digitaal ondertekenen en wordt jouw overeenkomst veilig in je persoonlijk beveiligde omgeving opgeslagen.
In 3 minuten je overeenkomst maken?

Waarom kiezen klanten voor ons?

Vaste prijs vooraf

Bij FIRM24 ben je verzekerd van een vaste prijs vooraf. Onze prijzen zijn inclusief juridische support, toegang tot persoonlijk dashboard en digitale kluis.

Gratis begeleiding

Je gaat een contract opstellen. Even sparren met een jurist is dan wel raadzaam. Dat zit bij FIRM24 inbegrepen!

Altijd bereikbaar

Ondernemen is niet van 9 tot 5. Wij zijn daarom dan ook van 9 tot 8 voor jou beschikbaar! Via telefoon, de chat of e-mail. Ook in het weekend.

100% juridisch correct

In een paar minuten ieder contract zelf juridisch correct opstellen, up-to-date gehouden door top advocaten & support bij het opstellen.

De kwaliteit van je contracten is geborgd door deze topadvocaten

In 3 minuten je Bezwaarschrift Horeca maken?
Klantbeoordeling: van
Cijfer:
Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]