Switch Language

Gebruikersovereenkomst laptop

Alles wat jij over een gebruikersovereenkomst (laptop) moet weten.

Gebruikersovereenkomst laptop

voor

9

excl. BTW


 • Snel en digitaal je contract maken
 • Gegarandeerd juridisch correct
 • Getoetst door advocaat
 • Gemiddelde invultijd 2-3 minuten
 • Laatst bijgewerkt 3 okt 2016
 • +31 (0)20 30 80 675

Bespaar tot €100

Extra korting

Waarom zou je een gebruikersovereenkomst laptop gebruiken?

Geef jij jouw werknemers een laptop om op te werken dan moet je afspraken maken over het gebruik ervan. Gelukkig kan je met dit volledige voorbeeld gelijk een gebruikersovereenkomst laptop aan ze voorleggen.
Waar gebruik je een gebruikersovereenkomst laptop voor?

 • Je verzekert jezelf ervan dat je de laptop weer terug krijgt bij aflopen van het dienstverband
 • Je maakt een afspraak wie er verantwoordelijk is bij schade of diefstal
 • Het is mogelijk om privégebruik te beperken
 • Het is duidelijk van wie de laptop is
 • Je leent werknemers een laptop

Wat is een gebruikersovereenkomst laptop?

Geef jij jouw werknemers een laptop om op te werken dan moet je afspraken maken over het gebruik ervan. Je kan als werkgever bijna niet verwachten dat je werknemer de laptop niet privé gaat gebruiken. Maar wat zijn de grenzen van het gebruik. Mag de laptop mee op vakantie en wat als de werknemer pornografisch materiaal download? In de gebruiksovereenkomst maak je afspraken met de werknemer over de voorwaarden waarop de laptop mag worden gebruikt of juist niet.

Wat moet er in een gebruikersovereenkomst laptop staan?

 • Gegevens van de werkgever en werknemer.
 • Van wie de laptop is
 • Wat de rechten en plichten zijn van de werknemer.
 • Wat de grenzen zijn van het gebruik.
 • Wat er gebeurt bij schade en wie aansprakelijk is.
 • Wanneer het gebruik wordt beëindigd en wat dient er in dat geval met de laptop te gebeuren.

Jouw werknemers voorzien van een laptop is geen probleem maar zorg ook dat het geen probleem wordt. Ga er niet vanuit dat jouw ‘redelijk gebruik’ dezelfde betekenis heeft voor een ander. Met ons model gebruikersovereenkomst laptop weet je dat de afspraken goed zijn geformuleerd en kun je makkelijk en snel deze zaken regelen en vastleggen.

Ontdek hier hoe het werkt

3 x meer dan een Word template

Digitaal opstellen & ondertekenen

Word templates van overeenkomsten krijg je tegenwoordig bijna gratis bij een pakje boter. Daarom krijgt je van ons veel meer. Namelijk een persoonlijke en goed beveiligde online omgeving. Hierin stel je eenvoudig en 100% digitaal je op. Na het opstellen kan jouw wederpartij de bewerken en digitaal ondertekenen. Zelfs op zijn smartphone.

Alerts als je risico loopt

Een word template waarschuwt je niet als de wet verandert. Of als er een gerechtelijke uitspraak gedaan wordt waardoor jij een risico loopt. Wij waarschuwen jou wel. Verandert er iets voor jouw waardoor jij een risico loopt? Dan ontvang je van ons automatisch een bericht. Een veilig gevoel.

Alles digitaal op 1 plek

Overeenkomsten zijn op 3 momenten belangrijk. Bij het afsluiten, verlengen of als ze opgezegd moeten worden. In alle gevallen is het prettig als je contract bij de rest van jouw contracten staat. Alle overeenkomsten die je bij ons afsluit, vind je eenvoudig en snel terug in de persoonlijk beveiligde omgeving. Lekker overzichtelijk.

Hoe werkt het?

Geen jurist meer nodig voor een contract
Koop de overeenkomst die je wilt of maak gratis een account aan. Dit regel je binnen 2 minuten. Ga met je e-mailadres en een door jouw gekozen wachtwoord naar je persoonlijke en beveiligde omgeving en maak daar je overeenkomsten.
2
Stel zelf online je overeenkomst op
Nadat je de hebt gekocht, stel je je overeenkomst verder op. Dat doe je door eenvoudig een formulier in te vullen. Daarna deel je de met je contractpartner zodat hij of zij het kan bewerken en aanvullen waar dat nodig is.
3
Onderteken je overeenkomst
Nadat de overeenkomst is opgesteld, bekeken en eventueel is aangevuld door je wederpartij, kun je je overeenkomst nog een laatste keer laten checken. Daarna kunnen partijen digitaal ondertekenen en wordt jouw overeenkomst veilig in je persoonlijk beveiligde omgeving opgeslagen.
In 3 minuten je overeenkomst maken?

Waarom kiezen klanten voor ons?

Vaste prijs vooraf

Bij FIRM24 ben je verzekerd van een vaste prijs vooraf. Onze prijzen zijn inclusief juridische support, toegang tot persoonlijk dashboard en digitale kluis.

Gratis begeleiding

Je gaat een contract opstellen. Even sparren met een jurist is dan wel raadzaam. Dat zit bij FIRM24 inbegrepen!

Altijd bereikbaar

Ondernemen is niet van 9 tot 5. Wij zijn daarom dan ook van 9 tot 8 voor jou beschikbaar! Via telefoon, de chat of e-mail. Ook in het weekend.

100% juridisch correct

In een paar minuten ieder contract zelf juridisch correct opstellen, up-to-date gehouden door top advocaten & support bij het opstellen.

De kwaliteit van je contracten is geborgd door deze topadvocaten

In 3 minuten je gebruikersovereenkomst laptop maken?
Klantbeoordeling: van
Cijfer:
Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]