Switch Language

Gebruikersovereenkomst mobiele telefoon

Alles wat jij over een gebruikersovereenkomst moet weten en waar je op moet letten.

Gebruikersovereenkomst mobiele telefoon

voor

9

excl. BTW


 • Snel en digitaal je contract maken
 • Gegarandeerd juridisch correct
 • Getoetst door advocaat
 • Gemiddelde invultijd 2-3 minuten
 • Laatst bijgewerkt 3 okt 2016
 • +31 (0)20 30 80 675

Bespaar tot €100

Extra korting

Waar gebruik je een gebruikersovereenkomst mobiele telefoon voor?

Leg de voorwaarden vast waaronder een werknemer gebruik maakt van een bedrijfstelefoon. Leg goed vast dat het noodzakelijk is voor bedrijfsdoeleinden. Als je dat niet doet kan het gebruik door de fiscus worden aangemerkt als verkapt loon.

 • Bied een mobiele telefoon aan aan je werknemers
 • Ze beschermen je tegen problemen achteraf
 • Alle afspraken duidelijk op een rij
 • Leg voorwaarden vast
 • Praktisch en snel

Wat is een gebruikersovereenkomst voor een mobiele telefoon?

Krijgt een medewerker een telefoon van de zaak? Sluit dan een gebruikersovereenkomst voor een mobiele telefoon waarin jullie belangrijke afspraken vastleggen. Denk aan afspraken over gebruik, onderhoud en teruggeven of afkoop bij beëindiging dienstverband. Maak vooral goede afspraken over het gebruik van internet en bellen in het buitenland. Over de internet- en of telefoonbundel heen gaan kan enorm in de papieren oplopen.

Wat is belangrijk bij het opstellen van een gebruikersovereenkomst?

 • De telefoon is alleen vrij van belasting als deze nodig is voor de functie. Vergeet dus nimmer de functie van je medewerker te vermelden;
 • Zorg ervoor dat de telefoon op de naam van je bedrijf staat en niet op de naam van de medewerker. Dit om te voorkomen dat er alsnog belasting betaald moet worden.
 • Als je vragen hebt over de fiscale gevolgen, laat je dan adviseren door een fiscalist.

Ontdek hier hoe het werkt

3 x meer dan een Word template

Digitaal opstellen & ondertekenen

Word templates van overeenkomsten krijg je tegenwoordig bijna gratis bij een pakje boter. Daarom krijgt je van ons veel meer. Namelijk een persoonlijke en goed beveiligde online omgeving. Hierin stel je eenvoudig en 100% digitaal je op. Na het opstellen kan jouw wederpartij de bewerken en digitaal ondertekenen. Zelfs op zijn smartphone.

Alerts als je risico loopt

Een word template waarschuwt je niet als de wet verandert. Of als er een gerechtelijke uitspraak gedaan wordt waardoor jij een risico loopt. Wij waarschuwen jou wel. Verandert er iets voor jouw waardoor jij een risico loopt? Dan ontvang je van ons automatisch een bericht. Een veilig gevoel.

Alles digitaal op 1 plek

Overeenkomsten zijn op 3 momenten belangrijk. Bij het afsluiten, verlengen of als ze opgezegd moeten worden. In alle gevallen is het prettig als je contract bij de rest van jouw contracten staat. Alle overeenkomsten die je bij ons afsluit, vind je eenvoudig en snel terug in de persoonlijk beveiligde omgeving. Lekker overzichtelijk.

Hoe werkt het?

Geen jurist meer nodig voor een contract
Koop de overeenkomst die je wilt of maak gratis een account aan. Dit regel je binnen 2 minuten. Ga met je e-mailadres en een door jouw gekozen wachtwoord naar je persoonlijke en beveiligde omgeving en maak daar je overeenkomsten.
2
Stel zelf online je overeenkomst op
Nadat je de hebt gekocht, stel je je overeenkomst verder op. Dat doe je door eenvoudig een formulier in te vullen. Daarna deel je de met je contractpartner zodat hij of zij het kan bewerken en aanvullen waar dat nodig is.
3
Onderteken je overeenkomst
Nadat de overeenkomst is opgesteld, bekeken en eventueel is aangevuld door je wederpartij, kun je je overeenkomst nog een laatste keer laten checken. Daarna kunnen partijen digitaal ondertekenen en wordt jouw overeenkomst veilig in je persoonlijk beveiligde omgeving opgeslagen.
In 3 minuten je overeenkomst maken?

Waarom kiezen klanten voor ons?

Vaste prijs vooraf

Bij FIRM24 ben je verzekerd van een vaste prijs vooraf. Onze prijzen zijn inclusief juridische support, toegang tot persoonlijk dashboard en digitale kluis.

Gratis begeleiding

Je gaat een contract opstellen. Even sparren met een jurist is dan wel raadzaam. Dat zit bij FIRM24 inbegrepen!

Altijd bereikbaar

Ondernemen is niet van 9 tot 5. Wij zijn daarom dan ook van 9 tot 8 voor jou beschikbaar! Via telefoon, de chat of e-mail. Ook in het weekend.

100% juridisch correct

In een paar minuten ieder contract zelf juridisch correct opstellen, up-to-date gehouden door top advocaten & support bij het opstellen.

De kwaliteit van je contracten is geborgd door deze topadvocaten

In 3 minuten je Gebruikersovereenkomst mobiele telefoon maken?
Klantbeoordeling: van
Cijfer:
Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]