Switch Language

Handelsagentuurovereenkomst

Alles wat jij over een Handelsagentuurovereenkomst moet weten.

Handelsagentuurovereenkomst

voor

€49,-

excl. BTW


  • Snel en digitaal je contract maken
  • Gegarandeerd juridisch correct
  • Getoetst door advocaat
  • Gemiddelde invultijd 2-3 minuten
  • Laatst bijgewerkt 13 okt 2016

Hulp nodig?

  • +31 (0)20 30 80 675
  • 06 84 027 254 (whatsapp)

Waar gebruik je een handelsagentuurovereenkomst voor?

De handelsagentuurovereenkomst wordt gebruikt door de opdrachtgever(principaal) om een handelsagent voor bepaalde- of onbepaalde tijd aan zich te binden.

  •  Duidelijke afspraken over provisies
  •  Wie heeft welke verplichtingen?
  •  Eventuele beëindiging goed geregeld

Wat is een handelsagentuurovereenkomst?

De handelsagentuurovereenkomst is een overeenkomst waarin de opdrachtgever (principaal) de handelsagent de opdracht geeft om voor de de opdrachtgever voor bepaalde- of onbepaalde tijd tegen betaling te bemiddelen bij de totstandkoming van contracten.

Wat is belangrijk bij het opstellen van een handelsagentuurovereenkomst?

Bij het opstellen van een handelsagentuurovereenkomst zijn er een aantal zaken waar nadrukkelijk op gelet moet worden. De overeenkomst moet niet te veel kenmerken hebben van een arbeidsovereenkomst, de rechten en verplichtingen van de handelsagent moeten duidelijk omschreven zijn, er moet uit blijken hoe de provisie van de handelsagent tot stand komt en hoe de handelsagentuurovereenkomst eindigt. Onze handelsagentuurovereenkomst voorziet in al deze zaken en meer en kan door jou als principaal zorgeloos gebruikt worden.

Ontdek hier hoe het werkt

3 x meer dan een Word template

Digitaal opstellen & ondertekenen

Word templates van overeenkomsten krijg je tegenwoordig bijna gratis bij een pakje boter. Daarom krijgt je van ons veel meer. Namelijk een persoonlijke en goed beveiligde online omgeving. Hierin stel je eenvoudig en 100% digitaal je op. Na het opstellen kan jouw wederpartij de bewerken en digitaal ondertekenen. Zelfs op zijn smartphone.

Alerts als je risico loopt

Een word template waarschuwt je niet als de wet verandert. Of als er een gerechtelijke uitspraak gedaan wordt waardoor jij een risico loopt. Wij waarschuwen jou wel. Verandert er iets voor jouw waardoor jij een risico loopt? Dan ontvang je van ons automatisch een bericht. Een veilig gevoel.

Alles digitaal op 1 plek

Overeenkomsten zijn op 3 momenten belangrijk. Bij het afsluiten, verlengen of als ze opgezegd moeten worden. In alle gevallen is het prettig als je contract bij de rest van jouw contracten staat. Alle overeenkomsten die je bij ons afsluit, vind je eenvoudig en snel terug in de persoonlijk beveiligde omgeving. Lekker overzichtelijk.

Hoe werkt het?

Geen jurist meer nodig voor een contract
Koop de overeenkomst die je wilt of maak gratis een account aan. Dit regel je binnen 2 minuten. Ga met je e-mailadres en een door jouw gekozen wachtwoord naar je persoonlijke en beveiligde omgeving en maak daar je overeenkomsten.
2
Stel zelf online je overeenkomst op
Nadat je de hebt gekocht, stel je je overeenkomst verder op. Dat doe je door eenvoudig een formulier in te vullen. Daarna deel je de met je contractpartner zodat hij of zij het kan bewerken en aanvullen waar dat nodig is.
3
Onderteken je overeenkomst
Nadat de overeenkomst is opgesteld, bekeken en eventueel is aangevuld door je wederpartij, kun je je overeenkomst nog een laatste keer laten checken. Daarna kunnen partijen digitaal ondertekenen en wordt jouw overeenkomst veilig in je persoonlijk beveiligde omgeving opgeslagen.
In 3 minuten je overeenkomst maken?

Waarom kiezen klanten voor ons?

Vaste prijs vooraf

Bij FIRM24 ben je verzekerd van een vaste prijs vooraf. Onze prijzen zijn inclusief juridische support, toegang tot persoonlijk dashboard en digitale kluis.

Gratis begeleiding

Je gaat een contract opstellen. Even sparren met een jurist is dan wel raadzaam. Dat zit bij FIRM24 inbegrepen!

Altijd bereikbaar

Ondernemen is niet van 9 tot 5. Wij zijn daarom dan ook van 9 tot 8 voor jou beschikbaar! Via telefoon, de chat of e-mail. Ook in het weekend.

100% juridisch correct

In een paar minuten ieder contract zelf juridisch correct opstellen, up-to-date gehouden door top advocaten & support bij het opstellen.

De kwaliteit van je contracten is geborgd door deze topadvocaten

In 3 minuten je Handelsagentuurovereenkomst maken?
Klantbeoordeling: van
Cijfer:
Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]