Switch Language

Leaseovereenkomst (auto)

Alles wat jij over een leaseovereenkomst (auto) moet weten.

Leaseovereenkomst (auto)

Voor

49

Excl. BTW


 • Snel en digitaal je contract maken
 • Gegarandeerd juridisch correct
 • Getoetst door advocaat
 • Gemiddelde invultijd 2-3 minuten
 • Laatst bijgewerkt 6 jul 2016
 • +31 (0)20 30 80 675

Bespaar tot €100

Extra korting

Waar gebruik je een Leaseovereenkomst (auto) voor?

Leg de voorwaarden vast waaronder een werknemer gebruik maakt van een auto van de zaak. Leg goed uit waarom de werknemer de auto nodig heeft voor het werk. Zo niet, dan loop je kans dat de fiscus de auto aanmerkt als verkapt loon.

 • Bied lease auto aan aan je werknemers
 • Ze beschermen je tegen problemen achteraf
 • Alle afspraken duidelijk op een rij
 • Leg voorwaarden vast
 • Praktisch en snel

Wat is een leaseovereenkomst voor een auto?

Als je werknemer regelmatig op pad gaat met een auto is het zinvol om je werknemer een auto te laten leasen. De lease-auto blijft in eigendom van de leasemaatschappij. Als werkgever lease je de auto van de lease-maatschappij en je stelt deze vervolgens aan je werknemer ter beschikking door middel van deze overeenkomst. Het is zeer belangrijk om een goede leaseovereenkomst op te stellen met de gebruiker van de lease-auto, zo voorkom je problemen achteraf. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat een leaseauto als verkapt loon wordt aangemerkt door de fiscus, en dan moet er belasting over afgedragen worden.

Wat is belangrijk bij het opstellen van een leaseovereenkomst?

 • Let op de fiscale bijtelling bij eigen gebruik door de werknemer
 • Leg het kilometrage van de auto goed vast
 • Zorg ervoor dat de auto alleen gereden wordt door degene die het contract tekent

Ontdek hier hoe het werkt

3 x meer dan een Word template

Digitaal opstellen & ondertekenen

Word templates van overeenkomsten krijg je tegenwoordig bijna gratis bij een pakje boter. Daarom krijgt je van ons veel meer. Namelijk een persoonlijke en goed beveiligde online omgeving. Hierin stel je eenvoudig en 100% digitaal je op. Na het opstellen kan jouw wederpartij de bewerken en digitaal ondertekenen. Zelfs op zijn smartphone.

Alerts als je risico loopt

Een word template waarschuwt je niet als de wet verandert. Of als er een gerechtelijke uitspraak gedaan wordt waardoor jij een risico loopt. Wij waarschuwen jou wel. Verandert er iets voor jouw waardoor jij een risico loopt? Dan ontvang je van ons automatisch een bericht. Een veilig gevoel.

Alles digitaal op 1 plek

Overeenkomsten zijn op 3 momenten belangrijk. Bij het afsluiten, verlengen of als ze opgezegd moeten worden. In alle gevallen is het prettig als je contract bij de rest van jouw contracten staat. Alle overeenkomsten die je bij ons afsluit, vind je eenvoudig en snel terug in de persoonlijk beveiligde omgeving. Lekker overzichtelijk.

Hoe werkt het?

Geen jurist meer nodig voor een contract
Koop de overeenkomst die je wilt of maak gratis een account aan. Dit regel je binnen 2 minuten. Ga met je e-mailadres en een door jouw gekozen wachtwoord naar je persoonlijke en beveiligde omgeving en maak daar je overeenkomsten.
2
Stel zelf online je overeenkomst op
Nadat je de hebt gekocht, stel je je overeenkomst verder op. Dat doe je door eenvoudig een formulier in te vullen. Daarna deel je de met je contractpartner zodat hij of zij het kan bewerken en aanvullen waar dat nodig is.
3
Onderteken je overeenkomst
Nadat de overeenkomst is opgesteld, bekeken en eventueel is aangevuld door je wederpartij, kun je je overeenkomst nog een laatste keer laten checken. Daarna kunnen partijen digitaal ondertekenen en wordt jouw overeenkomst veilig in je persoonlijk beveiligde omgeving opgeslagen.
In 3 minuten je overeenkomst maken?

Waarom kiezen klanten voor ons?

Vaste prijs vooraf

Bij FIRM24 ben je verzekerd van een vaste prijs vooraf. Onze prijzen zijn inclusief juridische support, toegang tot persoonlijk dashboard en digitale kluis.

Gratis begeleiding

Je gaat een contract opstellen. Even sparren met een jurist is dan wel raadzaam. Dat zit bij FIRM24 inbegrepen!

Altijd bereikbaar

Ondernemen is niet van 9 tot 5. Wij zijn daarom dan ook van 9 tot 8 voor jou beschikbaar! Via telefoon, de chat of e-mail. Ook in het weekend.

100% juridisch correct

In een paar minuten ieder contract zelf juridisch correct opstellen, up-to-date gehouden door top advocaten & support bij het opstellen.

De kwaliteit van je contracten is geborgd door deze topadvocaten

In 3 minuten je Leaseovereenkomst (auto) maken?
Klantbeoordeling: van
Cijfer:
Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]