Switch Language

Voorbeeld offerte

Wil jij graag een goede offerte maken?

Voorbeeld offerte

voor

9

excl. BTW


 • Snel en digitaal je contract maken
 • Gegarandeerd juridisch correct
 • Getoetst door advocaat
 • Gemiddelde invultijd 2-3 minuten
 • Laatst bijgewerkt 6 okt 2016
 • +31 (0)20 30 80 675

Bespaar tot €100

Extra korting

Waar gebruik je een voorbeeld offerte voor?

Met een goede offerte kun jij een opdracht of klus binnenhalen. Jouw offerte bepaalt dus het succes van je onderneming. Stel makkelijk een offerte op.

 • Je laat zien wat jij en jouw onderneming te bieden heeft
 • Je wil een potentiële klant overtuigen
 • Je wil onduidelijkheden weg nemen
 • Je laat zien dat je aan de slag wil
 • Je legt afspraken vast

Wat is een offerte?

Met de offerte doe jij als ondernemer een voorstel aan een klant. Je beschrijft er de opdracht, de werkzaamheden, de prijs en de planning. Door een offerte weet iedereen wat ze van elkaar mogen verwachten en neem je onduidelijkheden weg. Je laat zien dat je begrijpt wat de wens is van de klant. Doordat, zowel de klant als jijzelf, een handtekening onder de offerte zetten, zijn de afspraken helder en kun je naar deze afspraken refereren.

Wat is belangrijk bij het opstellen van een offerte?

 • Houd de offerte niet te kort. De offerte moet laten zien dat de klant waar krijgt voor zijn geld.
 • Maak de offerte persoonlijk. Zorg dat persoonlijke wensen van de klant goed zijn omschreven.
 • Zorg dat duidelijk is dat het om een offerte gaat.
 • Omschrijf de dienst of het product waar het om gaat op een duidelijk manier.
 • Omschrijf alle gemaakte afspraken.
 • Zet jezelf neer als ideale partij voor deze opdracht of klus.

Ga jij dus aan de slag om een goede offerte te maken? Maak dan gebruik van onze voorbeeld offerte. Zo zorg je dat je niets vergeet en dat je de klant gaat binnenhalen. Ook kunnen we je altijd adviseren over wat je beter wel of niet in een goede offerte kan zetten of hoe jij jouw offerte het best kan aanpakken.

Ontdek hier hoe het werkt

3 x meer dan een Word template

Digitaal opstellen & ondertekenen

Word templates van overeenkomsten krijg je tegenwoordig bijna gratis bij een pakje boter. Daarom krijgt je van ons veel meer. Namelijk een persoonlijke en goed beveiligde online omgeving. Hierin stel je eenvoudig en 100% digitaal je op. Na het opstellen kan jouw wederpartij de bewerken en digitaal ondertekenen. Zelfs op zijn smartphone.

Alerts als je risico loopt

Een word template waarschuwt je niet als de wet verandert. Of als er een gerechtelijke uitspraak gedaan wordt waardoor jij een risico loopt. Wij waarschuwen jou wel. Verandert er iets voor jouw waardoor jij een risico loopt? Dan ontvang je van ons automatisch een bericht. Een veilig gevoel.

Alles digitaal op 1 plek

Overeenkomsten zijn op 3 momenten belangrijk. Bij het afsluiten, verlengen of als ze opgezegd moeten worden. In alle gevallen is het prettig als je contract bij de rest van jouw contracten staat. Alle overeenkomsten die je bij ons afsluit, vind je eenvoudig en snel terug in de persoonlijk beveiligde omgeving. Lekker overzichtelijk.

Hoe werkt het?

Geen jurist meer nodig voor een contract
Koop de overeenkomst die je wilt of maak gratis een account aan. Dit regel je binnen 2 minuten. Ga met je e-mailadres en een door jouw gekozen wachtwoord naar je persoonlijke en beveiligde omgeving en maak daar je overeenkomsten.
2
Stel zelf online je overeenkomst op
Nadat je de hebt gekocht, stel je je overeenkomst verder op. Dat doe je door eenvoudig een formulier in te vullen. Daarna deel je de met je contractpartner zodat hij of zij het kan bewerken en aanvullen waar dat nodig is.
3
Onderteken je overeenkomst
Nadat de overeenkomst is opgesteld, bekeken en eventueel is aangevuld door je wederpartij, kun je je overeenkomst nog een laatste keer laten checken. Daarna kunnen partijen digitaal ondertekenen en wordt jouw overeenkomst veilig in je persoonlijk beveiligde omgeving opgeslagen.
In 3 minuten je overeenkomst maken?

Waarom kiezen klanten voor ons?

Vaste prijs vooraf

Bij FIRM24 ben je verzekerd van een vaste prijs vooraf. Onze prijzen zijn inclusief juridische support, toegang tot persoonlijk dashboard en digitale kluis.

Gratis begeleiding

Je gaat een contract opstellen. Even sparren met een jurist is dan wel raadzaam. Dat zit bij FIRM24 inbegrepen!

Altijd bereikbaar

Ondernemen is niet van 9 tot 5. Wij zijn daarom dan ook van 9 tot 8 voor jou beschikbaar! Via telefoon, de chat of e-mail. Ook in het weekend.

100% juridisch correct

In een paar minuten ieder contract zelf juridisch correct opstellen, up-to-date gehouden door top advocaten & support bij het opstellen.

De kwaliteit van je contracten is geborgd door deze topadvocaten

In 3 minuten je voorbeeld offerte maken?
Klantbeoordeling: van
Cijfer:
Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]