Switch Language

Opzeggingsbrief huurovereenkomst winkelruimte

Alles over een opzeggingsbrief huurovereenkomst winkelruimte.

Opzeggingsbrief huurovereenkomst winkelruimte

voor

9

excl. BTW


 • Snel en digitaal je contract maken
 • Gegarandeerd juridisch correct
 • Getoetst door advocaat
 • Gemiddelde invultijd 2-3 minuten
 • Laatst bijgewerkt 5 jan 2017
 • +31 (0)20 30 80 675

Bespaar tot €100

Extra korting

Waar gebruik je opzeggingsbrief huurovereenkomst voor?

Je wilt de huur opzeggen van de door jou gehuurde winkelruimte. Waar moet je op letten en waar moet je aan voldoen? Wij helpen je met een correcte opzeggingsbrief huurovereenkomst winkelruimte!

 • Je wilt het winkelpand niet langer huren
 • Je wilt het opzeggen professioneel aanpakken
 • Je wilt problemen voorkomen
 • Je hebt een officieel document nodig
 • Je wilt snel en makkelijk aan de slag

Wat is een opzeggingsbrief huurovereenkomst?

Opzeggen van een huurovereenkomst winkelruimte is een zorgvuldige handeling. Er zijn veel wettelijke regels waar jij als huurder aan moet voldoen. Zeg jij de huur niet op de juiste manier op dan zit je met een probleem. Onze top juristen helpen je met alles wat jij als huurder nodig hebt om jouw huurovereenkomst winkelruimte op te zeggen en je vindt hier ook een voorbeeld opzeggingsbrief huurovereenkomst winkelruimte.

Wat is belangrijk bij het opstellen van een opzeggingsbrief
huurovereenkomst?

 • Voor hoe lang ben je de huurovereenkomst aangegaan. Voor een winkelruimte is dit minimaal 5 jaar en dat wordt automatisch verlengd met 5 jaar voordat het overgaat in een contract voor onbepaalde tijd. Je kunt ook een proefperiode afspreken van 2 jaar.
 • Als huurder moet je 1 jaar voordat het 5 jaren termijn afloopt opzeggen. Heb je een proefperiode afgesproken geldt er een korte opzegtermijn.
 • Opzeggen moet schriftelijk gebeuren per aangetekende opzeggingsbrief of het gaat via een deurwaardersexploot. Dit is een officieel document dat door een deurwaarder wordt opgesteld en uitgereikt.

Wanneer je als huurder je huurovereenkomst winkelruimte correct hebt opgezegd, ben je van de huurovereenkomst af. Zorg dus dat je opzeggingsbrief klopt.

Ontdek hier hoe het werkt

3 x meer dan een Word template

Digitaal opstellen & ondertekenen

Word templates van overeenkomsten krijg je tegenwoordig bijna gratis bij een pakje boter. Daarom krijgt je van ons veel meer. Namelijk een persoonlijke en goed beveiligde online omgeving. Hierin stel je eenvoudig en 100% digitaal je op. Na het opstellen kan jouw wederpartij de bewerken en digitaal ondertekenen. Zelfs op zijn smartphone.

Alerts als je risico loopt

Een word template waarschuwt je niet als de wet verandert. Of als er een gerechtelijke uitspraak gedaan wordt waardoor jij een risico loopt. Wij waarschuwen jou wel. Verandert er iets voor jouw waardoor jij een risico loopt? Dan ontvang je van ons automatisch een bericht. Een veilig gevoel.

Alles digitaal op 1 plek

Overeenkomsten zijn op 3 momenten belangrijk. Bij het afsluiten, verlengen of als ze opgezegd moeten worden. In alle gevallen is het prettig als je contract bij de rest van jouw contracten staat. Alle overeenkomsten die je bij ons afsluit, vind je eenvoudig en snel terug in de persoonlijk beveiligde omgeving. Lekker overzichtelijk.

Hoe werkt het?

Geen jurist meer nodig voor een contract
Koop de overeenkomst die je wilt of maak gratis een account aan. Dit regel je binnen 2 minuten. Ga met je e-mailadres en een door jouw gekozen wachtwoord naar je persoonlijke en beveiligde omgeving en maak daar je overeenkomsten.
2
Stel zelf online je overeenkomst op
Nadat je de hebt gekocht, stel je je overeenkomst verder op. Dat doe je door eenvoudig een formulier in te vullen. Daarna deel je de met je contractpartner zodat hij of zij het kan bewerken en aanvullen waar dat nodig is.
3
Onderteken je overeenkomst
Nadat de overeenkomst is opgesteld, bekeken en eventueel is aangevuld door je wederpartij, kun je je overeenkomst nog een laatste keer laten checken. Daarna kunnen partijen digitaal ondertekenen en wordt jouw overeenkomst veilig in je persoonlijk beveiligde omgeving opgeslagen.
In 3 minuten je overeenkomst maken?

Waarom kiezen klanten voor ons?

Vaste prijs vooraf

Bij FIRM24 ben je verzekerd van een vaste prijs vooraf. Onze prijzen zijn inclusief juridische support, toegang tot persoonlijk dashboard en digitale kluis.

Gratis begeleiding

Je gaat een contract opstellen. Even sparren met een jurist is dan wel raadzaam. Dat zit bij FIRM24 inbegrepen!

Altijd bereikbaar

Ondernemen is niet van 9 tot 5. Wij zijn daarom dan ook van 9 tot 8 voor jou beschikbaar! Via telefoon, de chat of e-mail. Ook in het weekend.

100% juridisch correct

In een paar minuten ieder contract zelf juridisch correct opstellen, up-to-date gehouden door top advocaten & support bij het opstellen.

De kwaliteit van je contracten is geborgd door deze topadvocaten

In 3 minuten je opzeggingsbrief huurovereenkomst maken?
Klantbeoordeling: van
Cijfer:
Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]