Switch Language

VoF overeenkomst

Alles wat jij over een VoF overeenkomst moet weten.

VoF overeenkomst

voor

59

excl. BTW


 • Snel en digitaal je contract maken
 • Gegarandeerd juridisch correct
 • Getoetst door advocaat
 • Gemiddelde invultijd 2-3 minuten
 • Laatst bijgewerkt 6 okt 2016
 • +31 (0)20 30 80 675

Bespaar tot €100

Extra korting

Waar gebruik je een VoF Overeenkomst voor?

Ga je een VoF starten? Leg dan eerst goed de afspraken vast waaronder je gaat werken. Zo bespaar je een hoop problemen op een later moment, bijvoorbeeld als één van de twee vennoten wil uitstappen.

 • Beperk elkaars bevoegdheid om de VoF te binden aan zware contracten
 • Leg afspraken vast over voortzetting, overname en verblijven
 • Maak afspraken over ziekte en arbeidsongeschiktheid
 • Leg afspraken vast over jullie inbreng
 • Bepaal hoe de winst wordt verdeeld

Wat is een VOF overeenkomst?

Ga je samen met andere ondernemers naar de Kamer van Koophandel om een VOF in te schrijven? Stel eerst een VOF overeenkomst op! Wij helpen je met een model VOF overeenkomst zodat je met dit voorbeeld op een snelle en makkelijke manier een overeenkomst opstelt. Jullie willen vast geen tijd verliezen!

Wat moet er in een VOF overeenkomst?

Je kan natuurlijk van alles afspreken met elkaar maar we geven je hier een paar basis punten die jij en je vennoten in ieder geval moeten vastleggen.

 • De duur van de VOF;
 • Wat iedere vennoot inbrengt;
 • Waarvoor iedere vennoot aansprakelijk is;
 • Hoe de winst en verlies worden verdeeld;
 • De vertegenwoordigingsbevoegdheid van iedere vennoot;
 • Ziekte en arbeidsongeschiktheid;
 • Het uittreden en toetreden van vennoten;
 • En natuurlijk de namen en gegevens van de vennoten

Ga jij een VOF beginnen, start dan met een VOF overeenkomst. Zo weet iedereen waar ze aan toe zijn en het is een goed moment om duidelijke afspraken te maken. Met ons model VOF overeenkomst kan je aan de slag en heb je binnen no time een contract waar je op kan bouwen. Toch nog vragen of juridisch advies nodig? Geen probleem! Onze juristen helpen je graag met een goede start van je bedrijf!

Ontdek hier hoe het werkt

3 x meer dan een Word template

Digitaal opstellen & ondertekenen

Word templates van overeenkomsten krijg je tegenwoordig bijna gratis bij een pakje boter. Daarom krijgt je van ons veel meer. Namelijk een persoonlijke en goed beveiligde online omgeving. Hierin stel je eenvoudig en 100% digitaal je op. Na het opstellen kan jouw wederpartij de bewerken en digitaal ondertekenen. Zelfs op zijn smartphone.

Alerts als je risico loopt

Een word template waarschuwt je niet als de wet verandert. Of als er een gerechtelijke uitspraak gedaan wordt waardoor jij een risico loopt. Wij waarschuwen jou wel. Verandert er iets voor jouw waardoor jij een risico loopt? Dan ontvang je van ons automatisch een bericht. Een veilig gevoel.

Alles digitaal op 1 plek

Overeenkomsten zijn op 3 momenten belangrijk. Bij het afsluiten, verlengen of als ze opgezegd moeten worden. In alle gevallen is het prettig als je contract bij de rest van jouw contracten staat. Alle overeenkomsten die je bij ons afsluit, vind je eenvoudig en snel terug in de persoonlijk beveiligde omgeving. Lekker overzichtelijk.

Hoe werkt het?

Geen jurist meer nodig voor een contract
Koop de overeenkomst die je wilt of maak gratis een account aan. Dit regel je binnen 2 minuten. Ga met je e-mailadres en een door jouw gekozen wachtwoord naar je persoonlijke en beveiligde omgeving en maak daar je overeenkomsten.
2
Stel zelf online je overeenkomst op
Nadat je de hebt gekocht, stel je je overeenkomst verder op. Dat doe je door eenvoudig een formulier in te vullen. Daarna deel je de met je contractpartner zodat hij of zij het kan bewerken en aanvullen waar dat nodig is.
3
Onderteken je overeenkomst
Nadat de overeenkomst is opgesteld, bekeken en eventueel is aangevuld door je wederpartij, kun je je overeenkomst nog een laatste keer laten checken. Daarna kunnen partijen digitaal ondertekenen en wordt jouw overeenkomst veilig in je persoonlijk beveiligde omgeving opgeslagen.
In 3 minuten je overeenkomst maken?

Waarom kiezen klanten voor ons?

Vaste prijs vooraf

Bij FIRM24 ben je verzekerd van een vaste prijs vooraf. Onze prijzen zijn inclusief juridische support, toegang tot persoonlijk dashboard en digitale kluis.

Gratis begeleiding

Je gaat een contract opstellen. Even sparren met een jurist is dan wel raadzaam. Dat zit bij FIRM24 inbegrepen!

Altijd bereikbaar

Ondernemen is niet van 9 tot 5. Wij zijn daarom dan ook van 9 tot 8 voor jou beschikbaar! Via telefoon, de chat of e-mail. Ook in het weekend.

100% juridisch correct

In een paar minuten ieder contract zelf juridisch correct opstellen, up-to-date gehouden door top advocaten & support bij het opstellen.

De kwaliteit van je contracten is geborgd door deze topadvocaten

In 3 minuten je VoF Overeenkomst maken?
Klantbeoordeling: van
Cijfer:
Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]