Switch Language

SaaS overeenkomst

Alles wat jij over een SaaS overeenkomst moet weten.

SaaS overeenkomst

voor

59

excl. BTW


 • Snel en digitaal je contract maken
 • Gegarandeerd juridisch correct
 • Getoetst door advocaat
 • Gemiddelde invultijd 2-3 minuten
 • Laatst bijgewerkt 6 okt 2016
 • +31 (0)20 30 80 675

Bespaar tot €100

Extra korting

Waar gebruik je een SaaS-overeenkomst voor?

Ga jij software pakketten gebruiken in je onderneming? Tijd voor een SaaS overeenkomst. Maak het jezelf makkelijk en maak gebruik van onze duidelijke en simpel te gebruiken model SaaS-overeenkomst.

 • Je zorgt er voor dat jouw onderneming niet opeens zonder software zit
 • Je legt afspraken vast met degene die je voorziet van de software
 • Jouw onderneming maakt gebruik van een software pakket
 • Je laat de ingewikkelde zaken over aan de experts
 • Je weet waar je aan toe bent

Wat is een SaaS-overeenkomst?

Nog niet bekend met de SaaS betekenis? SaaS staat voor Software as a Service. Je kan denken aan een CRM, accountant- of financiële pakketten voor jouw onderneming. Zulke pakketten zijn functioneel op afstand. Jij als klant maakt gebruik van de functionaliteit van de software die hoort bij de SaaS-dienst. Bij de meeste SaaS-diensten worden de afspraken met de klant in een SaaS-overeenkomst vastgelegd.

Wat is belangrijk bij het opstellen van een SaaS-overeenkomst?

 • Zorg dat het soort software en waar voor het dient, goed is omschreven.
 • Voorkom misverstanden en zorg dat duidelijk is wat bijvoorbeeld de volgende termen inhouden: gebruiker, gebruiksrecht, leverancier, ondersteuning en data.
 • Hoe zit het met onderhoud van de software?
 • Neem duidelijke financiële afspraken op in de overeenkomst.
 • Hoe wordt er omgegaan met vertrouwelijke gegevens.
 • Leg afspraken rondom beëindiging en verlenging vast.
 • Maak afspraken over beschikbaarheid, storing, oplostijden, back-up en helpdeskfaciliteiten.

Bij softwaregebruik komt veel kijken en is voor de meeste onder ons een ingewikkelde toestand. Geen probleem, want wij kunnen je helpen met een goed, duidelijk en volledig model SaaS-contract. Bij deze ingewikkelde zaken is het verstandig om je te laten adviseren. Onze top juristen staan voor je klaar!

Ontdek hier hoe het werkt

3 x meer dan een Word template

Digitaal opstellen & ondertekenen

Word templates van overeenkomsten krijg je tegenwoordig bijna gratis bij een pakje boter. Daarom krijgt je van ons veel meer. Namelijk een persoonlijke en goed beveiligde online omgeving. Hierin stel je eenvoudig en 100% digitaal je op. Na het opstellen kan jouw wederpartij de bewerken en digitaal ondertekenen. Zelfs op zijn smartphone.

Alerts als je risico loopt

Een word template waarschuwt je niet als de wet verandert. Of als er een gerechtelijke uitspraak gedaan wordt waardoor jij een risico loopt. Wij waarschuwen jou wel. Verandert er iets voor jouw waardoor jij een risico loopt? Dan ontvang je van ons automatisch een bericht. Een veilig gevoel.

Alles digitaal op 1 plek

Overeenkomsten zijn op 3 momenten belangrijk. Bij het afsluiten, verlengen of als ze opgezegd moeten worden. In alle gevallen is het prettig als je contract bij de rest van jouw contracten staat. Alle overeenkomsten die je bij ons afsluit, vind je eenvoudig en snel terug in de persoonlijk beveiligde omgeving. Lekker overzichtelijk.

Hoe werkt het?

Geen jurist meer nodig voor een contract
Koop de overeenkomst die je wilt of maak gratis een account aan. Dit regel je binnen 2 minuten. Ga met je e-mailadres en een door jouw gekozen wachtwoord naar je persoonlijke en beveiligde omgeving en maak daar je overeenkomsten.
2
Stel zelf online je overeenkomst op
Nadat je de hebt gekocht, stel je je overeenkomst verder op. Dat doe je door eenvoudig een formulier in te vullen. Daarna deel je de met je contractpartner zodat hij of zij het kan bewerken en aanvullen waar dat nodig is.
3
Onderteken je overeenkomst
Nadat de overeenkomst is opgesteld, bekeken en eventueel is aangevuld door je wederpartij, kun je je overeenkomst nog een laatste keer laten checken. Daarna kunnen partijen digitaal ondertekenen en wordt jouw overeenkomst veilig in je persoonlijk beveiligde omgeving opgeslagen.
In 3 minuten je overeenkomst maken?

Waarom kiezen klanten voor ons?

Vaste prijs vooraf

Bij FIRM24 ben je verzekerd van een vaste prijs vooraf. Onze prijzen zijn inclusief juridische support, toegang tot persoonlijk dashboard en digitale kluis.

Gratis begeleiding

Je gaat een contract opstellen. Even sparren met een jurist is dan wel raadzaam. Dat zit bij FIRM24 inbegrepen!

Altijd bereikbaar

Ondernemen is niet van 9 tot 5. Wij zijn daarom dan ook van 9 tot 8 voor jou beschikbaar! Via telefoon, de chat of e-mail. Ook in het weekend.

100% juridisch correct

In een paar minuten ieder contract zelf juridisch correct opstellen, up-to-date gehouden door top advocaten & support bij het opstellen.

De kwaliteit van je contracten is geborgd door deze topadvocaten

In 3 minuten je SaaS overeenkomst maken?
Klantbeoordeling: van
Cijfer:
Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]