Zienswijzegeschrift Horeca

Alles wat jij over een Zienswijzegeschrift Horeca moet weten en waar je op moet letten.

Contracten > Zienswijzegeschrift Horeca

Zienswijzegeschrift

Voor

9

Excl. BTW


  • Snel en digitaal je contract maken
  • Gegarandeerd juridisch correct
  • Getoetst door advocaat
  • Gemiddelde invultijd 2-3 minuten
  • +31 (0)20 30 80 675

Waar gebruik je een Horeca Zienswijzegeschrift voor?

Met dit stuk kun je je zienswijzen kenbaar maken bij een mededeling van de Gemeente, dat niet een besluit is. Als je dat niet doet, komt de mededeling zonder weerwoord in het dossier. Dat is wellicht nadelig later, bijvoorbeeld bij vergunningkwesties. Tegen een besluit gebruik je het bezwaarschrift.

  • Je zienswijzen kenbaar maken bij een mededeling van de Gemeente
  • Tegen een besluit gebruik je het bezwaarschrift

Wat is een zienswijze schrift voor de horeca?

Niet iedere vervelende brief van de gemeente is een besluit waartegen je in bezwaar kunt. Soms geeft de gemeente aan dat ze iets heeft geconstateerd, en dat ze pas gaat handhaven als het een tweede keer wordt geconstateerd. De handhaving kan bestaan uit een boete, een dwangsom, een waarschuwing, of zelfs uit het intrekken van een vergunning. Als je dan wacht tot het besluit is genomen ben je vaak te laat. Met het zienswijzeschrift voor de Horeca kun je als horecaondernemer alvast je mening geven over de constatering uit de brief van de gemeente.

De brief richt je tot de instantie die de brief verzond.

Wat is belangrijk bij het opstellen van een zienswijze schrift voor de horeca?

  • Voorkom een onterechte constatering door controlerende instanties
  • Vraag om een nadere mondelinge of schriftelijke toelichting door de controlerende instantie
  • Kom op tegen disproportionele controles

Een word template waarschuwt je niet als de wet verandert. Of als er een gerechtelijke uitspraak gedaan wordt waardoor jij een risico loopt. Wij waarschuwen jou wel. Verandert er iets voor jouw waardoor jij een risico loopt? Dan ontvang je van ons automatisch een bericht. Een veilig gevoel.

3 x meer dan een Word template

Digitaal opstellen & ondertekenen
Word templates van overeenkomsten krijg je tegenwoordig bijna gratis bij een pakje boter. Daarom krijgt je van ons veel meer. Namelijk een persoonlijke en goed beveiligde online omgeving. Hierin stel je eenvoudig en 100% digitaal je op. Na het opstellen kan jouw wederpartij de bewerken en digitaal ondertekenen. Zelfs op zijn smartphone.
Alerts als je risico loopt
Een word template waarschuwt je niet als de wet verandert. Of als er een gerechtelijke uitspraak gedaan wordt waardoor jij een risico loopt. Wij waarschuwen jou wel. Verandert er iets voor jouw waardoor jij een risico loopt? Dan ontvang je van ons automatisch een bericht. Een veilig gevoel.
Alles digitaal op 1 plek
Overeenkomsten zijn op 3 momenten belangrijk. Bij het afsluiten, verlengen of als ze opgezegd moeten worden. In alle gevallen is het prettig als jouwe  bij de rest van jouw contracten staat. Alle overeenkomsten die je bij ons afsluit, vind je eenvoudig en snel terug in jouw persoonlijk beveiligde omgeving. Lekker overzichtelijk.

Hoe werkt het?

Geen jurist meer nodig voor een contract
Koop de overeenkomst die je wilt of maak gratis een account aan. Dit regel je binnen 2 minuten. Ga met je e-mailadres en een door jouw gekozen wachtwoord naar je persoonlijke en beveiligde omgeving en maak daar je overeenkomsten.

2

Stel zelf online je overeenkomst op
Nadat je de hebt gekocht, stel je je overeenkomst verder op. Dat doe je door eenvoudig een formulier in te vullen. Daarna deel je de met je contractpartner zodat hij of zij het kan bewerken en aanvullen waar dat nodig is.

3

Onderteken je Horeca Zienswijzegeschrift
Nadat de overeenkomst is opgesteld, bekeken en eventueel is aangevuld door je wederpartij, kun je je overeenkomst nog een laatste keer laten checken. Daarna kunnen partijen digitaal ondertekenen en wordt jouw Zienswijzegeschrift veilig in je persoonlijk beveiligde omgeving opgeslagen.
In 3 minuten je overeenkomst maken?

Waarom kiezen klanten voor ons?

Vaste prijs vooraf
Bij FIRM24 ben je verzekerd van een vaste prijs vooraf. Onze prijzen zijn inclusief juridische support, toegang tot persoonlijk dashboard en digitale kluis.
Gratis begeleiding
Je gaat een contract opstellen. Even sparren met een jurist is dan wel raadzaam. Dat zit bij FIRM24 inbegrepen!
Altijd bereikbaar
Ondernemen is niet van 9 tot 5. Wij zijn daarom dan ook van 9 tot 8 voor jou beschikbaar! Via telefoon, de chat of e-mail. Ook in het weekend.
100% juridisch correct
In een paar minuten ieder contract zelf juridisch correct opstellen, up-to-date gehouden door top advocaten & support bij het opstellen.

De kwaliteit van je contracten is geborgd door deze topadvocaten

In 3 minuten je Horeca Zienswijzegeschrift maken?
Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]