Switch Language

Alle contracten voor aannemers

  • Gangbare risico’s eenvoudig juridisch afgedekt
  • Honderden euro’s besparen op juridische kosten
  • Geen abonnement, je zit nergens aan vast

Alle risico’s voor je aannemersbedrijf in één keer afgedekt.

Als aannemer dek je risico’s graag goed af. Belangrijk, maar je wilt er niet onnodig veel voor betalen. Daarom hebben wij een aannemer contractpakket samengesteld. Alle contracten om de gangbare risico’s als aannemer af te dekken in een compleet pakket.

Dek eenvoudig en simpel je risico’s af als ondernemer in de bouw

Bij het starten van een aanneembedrijf komt een hoop kijken. Papierwerk is niet je favoriete onderdeel. De kans is dan aanwezig dat je dingen over het hoofd ziet. Met dit pakket heb je in ieder geval de belangrijkste contracten en documenten in huis. Voor samenwerking, eenmalige opdrachten en algemene voorwaarden.

Stel zelf snel contracten op met de zekerheid van een jurist

Als ondernemer in de bouw heb je veel te maken met verschillende opdrachtgevers. Daarnaast zul je van tijd tot tijd samenwerken met een ander. Hoe leg je dat allemaal goed vast? Kies voor zekerheid met deze contracten. Onze overeenkomsten zijn gecheckt door onze juristen en een advocaat. Zo heb jij zekerheid voor je onderneming tegen een vaste lage prijs.

Bespaar duizenden euro’s aan juridische kosten voor contracten

Juristen zijn relatief duur. Zeker als je vraagt speciaal voor jouw aanneembedrijf een contract of overeenkomst op te stellen. De realiteit is: zo’n contract is vaak voor 90% standaard. Daarom hebben wij het opstellen en ondertekenen geautomatiseerd. Zo bespaar je flink. Heb je toch hulp nodig? Dan mag je altijd even bellen.

Krijg zekerheid, bel gratis met een jurist

Je wilt je bedrijf beschermen of een bepaald risico afdekken. Waarschijnlijk geen dagelijkse kost voor je. Voor ons wel. Daarom helpen we je graag.
We beantwoorden je vragen, we controleren overeenkomsten en doen maatwerk. Je krijgt bij ons altijd direct een specialist aan de lijn. Zo helpen we jou je bedrijf beschermen zodat je zorgeloos kunt ondernemen.

Telefoonnummer: +31 (0)20 30 80 675
Bereikbaar van 9:00 tot 19:00 uur

Digitaal contract opstellen

5.287 klanten gingen je voor, onder andere deze aannemers

Waarom klanten voor ons kiezen

Gratis contracten

In een paar minuten ieder contract zelf juridisch correct opstellen, up-to-date gehouden door top advocaten & support bij het opstellen.

Landelijke dekking

FIRM24 heeft een landelijk netwerk van notarissen, fiscalisten en juristen die zijn aangesloten op onze software. Dus altijd persoonlijk contact bij jou in de buurt.

100% tevredenheidsgarantie

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3. Dit blijkt uit de meer dan 130 klant-ervaringen die wij tot nu toe hebben verzameld via Kiyoh.

Altijd bereikbaar

Ondernemen is niet van 9 tot 5. Wij zijn daarom dan ook van 9 tot 8 voor jou beschikbaar! Via telefoon, de chat of e-mail. Ook in het weekend.

Vaste prijs vooraf

Bij FIRM24 ben je verzekerd van een vaste prijs vooraf. Onze prijzen zijn inclusief, notariskosten, fiscale begeleiding en oprichtingsakte.

Gratis begeleiding

Je gaat een BV oprichten of een contract opstellen. Even sparren met een fiscalist of jurist is dan wel raadzaam. Dat zit bij FIRM24 inbegrepen!

Altijd op de hoogte van wetswijzigingen en belastingvoordelen?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Aannemer? Voorkom dat je risico loopt!

Zo ga je niet de mist in bij een arbeidscontract

Voorkom personeelsproblemen

Vaak worder er fouten in een arbeidscontract gemaakt. Dit kan zorgen voor grote problemen. Voorkom ellende en maak niet deze fouten.

Aandeelhoudersovereenkomst sluiten? Let op deze 5 dingen

Ga professioneel om met klanten

Misverstanden met klanten zijn een veelvoorkomend probleem. Voorkom teleurstellingen en let je afspraken contractueel goed vast.

checkup

Doe vlekkeloos BTW-aangifte

Een klein foutje in je BTW aangifte heeft soms grote gevolgen. Dit is eenvoudig te voorkomen. Ken de meestgemaakte fouten bij een BTW-aangifte.

In 4 stappen eenvoudig en snel geregeld

1

Maak gratis een account aan

2

Kies je contract of pakket

3

Onderhandel digitaal

4

Onderteken digitaal

Niet gevonden wat je zocht of een contract op maat nodig?

Ook dan helpen we jou graag

020 308 0675

Bereikbaar van 9:00 tot 19:00

Klantbeoordeling: van
Cijfer:
Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden