Meer dan 30.000 contracten opgesteld

Veilig betalen
BV Oprichten bij Firm24

Contracten opstellen bij Firm24

Wil jij snel, eenvoudig en juridisch correct online een contract opstellen? Bij Firm24 bieden we jou die mogelijkheid. Je maakt een account aan bij Firm24 en vanuit daar kan je alle contracten vinden die je nodig hebt.

Het moment is daar, je gaat personeel aannemen voor jouw bedrijf! Maar welke contracten heb ik precies nodig en waar moet ik op letten? Wij hebben een selectie gemaakt van essientele contracten waarmee jij makkelijk en juridisch waterdicht personaal kan aannemen.

BV

Voor iedere branche

De contracten zijn ontworpen voor elke branche, wij helpen je verassingen te voorkomen en je risico's af te dekken.

Holding

Snel en eenvoudig

Snel, gemakkelijk en gebruiksvriendelijke service, dat is waar Firm24 voor staat. We hanteren vaste prijzen waardoor je direct weet waar je aan toe bent.

Omzetten

Juridisch correct

Onze adviseurs regelen al het lastige papierwerk en leggen in simpele taal de beste adviezen aan je uit. Hierdoor bespaar je dagen lang zoeken naar antwoorden en kan je blijven focussen op jouw onderneming.

Bekijk de contracten

1

Arbeidsovereenkomst DGA

Eigenaren van een Besloten Vennootschap sluiten vaak geen overeenkomsten met zichzelf op papier. Maar ze zijn het wel verplicht! Het lijkt een beetje gek om een overeenkomst met jezelf aan te gaan, maar je bent nu eenmaal in dienst bij je eigen BV. Sterker nog, de fiscus stelt het verplicht dat je een minimaal bedrag aan salaris aan jezelf uitkeert zodat je minder via de voordeligere dividendroute naar jezelf kunt uitkeren. Voor dit salaris heb je een geldige overeenkomst nodig.

Prijs:

€49,-
2

Arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd

Als je een website hebt, heb je al snel een privacy verklaring nodig. Elke website heeft een verklaring nodig waarin staat beschreven hoe met de data van de bezoekers wordt omgegaan. Sinds de invoering van de GDPR-wet is hier veel controle op.

Prijs:

€49,-
3

Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd is een veelgebruikt contract door werkgevers. Het is de basis waarop je een samenwerking aangaat en moet dus goed in elkaar steken. Wat moet er allemaal in aan arbeidscontract voor bepaalde tijd staan en waar moet je allemaal aan denken? Geen stress, wij hebben een model arbeidscontract voor bepaalde tijd voor je klaarstaan.

Prijs:

€49,-
4

Gebruikersovereenkomst laptop

Geef jij jouw werknemers een laptop om op te werken dan moet je afspraken maken over het gebruik ervan. Gelukkig kan je met dit volledige voorbeeld gelijk een gebruikersovereenkomst laptop aan ze voorleggen.

Prijs:

€9,-
5

Gebruikersovereenkomst mobiele telefoon

Leg de voorwaarden vast waaronder een werknemer gebruik maakt van een bedrijfstelefoon. Leg goed vast dat het noodzakelijk is voor bedrijfsdoeleinden. Als je dat niet doet kan het gebruik door de fiscus worden aangemerkt als verkapt loon.

Prijs:

€9,-
6

Brief opzegging door werknemer

Ben jij klaar met je baan en wil je stoppen? Good for you, maar pak dit wel goed aan. Met onze modelbrief opzegging door werknemer zeg je op de juiste manier jouw baan op.

Prijs:

€9,-
7

Brief opzegging door werkgever

Met een ontslagbrief beëindig je op een formele manier de arbeidsovereenkomst met je werknemer. Zorg dat je het ontslag schriftelijk indient zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Laat je bij een ontslag altijd adviseren door een jurist. Een ontslag van een werknemer dient (bijna) altijd gepaard te gaan met toestemming van de Kantonrechter of een goedkeuring van het UWV. Ook het einde van een contract voor bepaalde tijd kan niet zomaar worden afgewacht, maar dient te worden “aangezegd” door de Werkgever. Dat kan ook met deze brief.

Prijs:

€9,-
8

Geheimhoudingsverklaring

Interne zaken kan je beschermen met een geheimhoudingsovereenkomst. Een geheimhoudingsovereenkomst of non-disclosure agreement (NDA) zorgt ervoor dat twee partijen vertrouwelijke informatie kunnen uitwisselen. Dat is nodig om tijdens onderhandelingen vrij te kunnen praten en informatie te kunnen uitwisselen, zonder continu te hoeven opletten dat belangrijke informatie niet “uitlekt” of tegen je gebruikt gaat worden.

Prijs:

€19,-

30.000 klanten gingen je voor

Onder andere deze ondernemers

AppromotersAppromoters.com
Fit Dans Fitdans
PolytentialPolytential
01 / 03
Appromoters
Florian en Raoul
Appromoters
"Absolute aanrader! Firm24 heeft ons geholpen met nieuwe bedrijfsstructuren en de administratie in absolutely no-time en tegen een zeer laag tarief! Het is een groep échte die-hard professionals en zeer prettig om mee samen te werken."
02 / 03
Fitdans
Fitdans BV
"Laagdrempelig, goed toegankelijk en zeer praktisch opgezet. De geleverde toepassingen zijn helemaal compleet, waardoor het niet loont om er zelf mee aan de slag te gaan. Top!"
03 / 03
Polytential
Polytential
"Service was goed en persoonlijk. Vragen werden bijna direct beantwoord. Een passende oplossing voor ons probleem van spoed werd eenvoudig opgelost met de BV overeenkomst"