BV Oprichten bij Firm24

Contracten opstellen bij Firm24

Wil jij snel, eenvoudig en 100% juridisch correct online een contract opstellen? Bij Firm24 bieden we jou die mogelijkheid. Je maakt een account aan bij Firm24 en vanuit daar kan je alle contracten vinden die je nodig hebt.

Als startende ondernemer heb je waarschijnlijk nog veel vragen, vooral als je zelf iets gaat verhuren of huren als ondernemer. Speciaal daarom hebben we voor jou deze contracten opgesteld zodat je direct kan beginnen.

BV

Voor iedere branche

De contracten zijn ontworpen voor elke branche, wij helpen je verassingen te voorkomen en je risico's af te dekken.

Holding

Snel en eenvoudig

Snel, gemakkelijk en gebruiksvriendelijke service, dat is waar Firm24 voor staat. We hanteren vaste prijzen waardoor je direct weet waar je aan toe bent.

Omzetten

Juridisch correct

Onze adviseurs regelen al het lastige papierwerk en leggen in simpele taal de beste adviezen aan je uit. Hierdoor bespaar je dagen lang zoeken naar antwoorden en kan je blijven focussen op jouw onderneming.

Bekijk de contracten

1

Voorbeeld offerte

Met een goede offerte kun jij een opdracht of klus binnenhalen. Jouw offerte bepaalt dus het succes van je onderneming. Stel makkelijk een offerte op.

Prijs:

€9,-
2

Betalingsherinnering

Niet alle debiteuren betalen even keurig. Spoor ze aan voordat je tot drastischere maatregelen over gaat.

Prijs:

€9,-
3

Huurovereenkomst winkelruimte

Een winkelruimte huren is niet niets, zorg dus voor een goede en duidelijke huurovereenkomst winkelruimte. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en valt er misschien nog wat te onderhandelen.

Prijs:

€9,-
4

Huurovereenkomst inventaris (roerende zaken)

Met deze overeenkomst leg je de huur van inventaris vast. Dat is praktisch, want na enkele jaren weet niemand meer precies wat er onder de inventaris viel. Met deze overeenkomst voorkom je dat.

Prijs:

€9,-
5

Opzeggingsbrief huurovereenkomst winkelruimte (huurder)

Je wilt de huur opzeggen van de jou gehuurde winkelruimte. Waar moet je op letten en waar moet je aan voldoen? Wij helpen je met een correcte opzeggingsbrief huurovereenkomst winkelruimte!

Prijs:

€9,-
6

Opzeggingsbrief huurovereenkomst winkelruimte (verhuurder)

Je wilt de huur opzeggen van de door jou gehuurde winkelruimte. Waar moet je op letten en waar moet je aan voldoen? Wij helpen je met een correcte opzeggingsbrief huurovereenkomst winkelruimte!

Prijs:

€9,-

30.000 klanten gingen je voor

Onder andere deze ondernemers

AppromotersAppromoters.com
Fit Dans Fitdans
PolytentialPolytential
01 / 03
Appromoters
Florian en Raoul
Appromoters
"Absolute aanrader! Firm24 heeft ons geholpen met nieuwe bedrijfsstructuren en de administratie in absolutely no-time en tegen een zeer laag tarief! Het is een groep échte die-hard professionals en zeer prettig om mee samen te werken."
02 / 03
Fitdans
Fitdans BV
"Laagdrempelig, goed toegankelijk en zeer praktisch opgezet. De geleverde toepassingen zijn helemaal compleet, waardoor het niet loont om er zelf mee aan de slag te gaan. Top!"
03 / 03
Polytential
Polytential
"Service was goed en persoonlijk. Vragen werden bijna direct beantwoord. Een passende oplossing voor ons probleem van spoed werd eenvoudig opgelost met de BV overeenkomst"