BV Oprichten bij Firm24

Contracten opstellen bij Firm24

Wil jij snel, eenvoudig en juridisch correct online een contract opstellen? Bij Firm24 bieden we jou die mogelijkheid. Je maakt een account aan bij Firm24 en vanuit daar kan je alle contracten vinden die je nodig hebt.

Om jouw BV succesvol te leiden moeten er duidelijke afspraken worden gemaakt met de aandeelhouders, het management en de ALV. Met dit contractenpakket kunnen al deze zaken in een handomdraai geregeld worden

BV

Voor iedere branche

De contracten zijn ontworpen voor elke branche, wij helpen je verassingen te voorkomen en je risico's af te dekken.

Holding

Snel en eenvoudig

Snel, gemakkelijk en gebruiksvriendelijke service, dat is waar Firm24 voor staat. We hanteren vaste prijzen waardoor je direct weet waar je aan toe bent.

Omzetten

Juridisch correct

Onze adviseurs regelen al het lastige papierwerk en leggen in simpele taal de beste adviezen aan je uit. Hierdoor bespaar je dagen lang zoeken naar antwoorden en kan je blijven focussen op jouw onderneming.

Bekijk de contracten

1

Arbeidsovereenkomst DGA

Eigenaren van een Besloten Vennootschap sluiten vaak geen overeenkomsten met zichzelf op papier. Maar ze zijn het wel verplicht! Het lijkt een beetje gek om een overeenkomst met jezelf aan te gaan, maar je bent nu eenmaal in dienst bij je eigen BV. Sterker nog, de fiscus stelt het verplicht dat je een minimaal bedrag aan salaris aan jezelf uitkeert zodat je minder via de voordeligere dividendroute naar jezelf kunt uitkeren. Voor dit salaris heb je een geldige overeenkomst nodig.

Prijs:

€49,-
/
2

Aandeelhoudersovereenkomst

Meerdere aandeelhouders? Dan heb jij een aandeelhoudersovereenkomst nodig. Zorg dat alle afspraken goed op papier staan, dit hoeft niet lang te duren! Hiermee zorg je dat je controle houdt over de aandelen in de onderneming, je jouw onderneming goed beschermt belangrijke besluiten vastlegt in afspraken.

Prijs:

€69,-
/
3

Management overeenkomst

Een managementovereenkomst is essentieel wanneer management taken op zich neemt maar niet in dienst is. Met onze voorbeeld managementovereenkomst stel je zelf zo een volledige overeenkomst op en vergeet je geen belangrijke zaken.

Prijs:

€39,-
4

Rekening courantovereenkomst

Als directeur/eigenaar van je eigen BV lopen je privé financiën nog wel eens over in die van jouw BV. Fiscaal mag je op deze manier tot € 17.500,- belastingvrij in het krijt staan bij jouw BV. Je moet dan wel een rekening-courantovereenkomst hebben. Anders loopt je het risico dat het het bedrag als lening wordt gezien waarover je rente dient te betalen aan uw BV.

Prijs:

€29,-
/

30.000 klanten gingen je voor

Onder andere deze ondernemers

AppromotersAppromoters.com
Fit Dans Fitdans
PolytentialPolytential
01 / 03
Appromoters
Florian en Raoul
Appromoters
"Absolute aanrader! Firm24 heeft ons geholpen met nieuwe bedrijfsstructuren en de administratie in absolutely no-time en tegen een zeer laag tarief! Het is een groep échte die-hard professionals en zeer prettig om mee samen te werken."
02 / 03
Fitdans
Fitdans BV
"Laagdrempelig, goed toegankelijk en zeer praktisch opgezet. De geleverde toepassingen zijn helemaal compleet, waardoor het niet loont om er zelf mee aan de slag te gaan. Top!"
03 / 03
Polytential
Polytential
"Service was goed en persoonlijk. Vragen werden bijna direct beantwoord. Een passende oplossing voor ons probleem van spoed werd eenvoudig opgelost met de BV overeenkomst"