BV Oprichten bij Firm24

Contracten opstellen bij Firm24

Wil jij snel, eenvoudig en 100% juridisch correct online een contract opstellen? Bij Firm24 bieden we jou die mogelijkheid. Je maakt een account aan bij Firm24 en vanuit daar kan je alle contracten vinden die je nodig hebt.

Ondernemen als ZZP-er, voor veel mensen een droom. Je eigen tijd indelen, leuke projecten oppakken en je eigen draai geven aan je werk. Toch is het ook belangrijk dat je je mannetje kan staan als iets fout gaat. Er is immers geen werkgever meer die alle omringende zaken voor je regelt. Met deze contracten ben jij ervan verzerkerd dat je met een gerust hart zaken kan doen!

BV

Voor iedere branche

De contracten zijn ontworpen voor elke branche, wij helpen je verassingen te voorkomen en je risico's af te dekken.

Holding

Snel en eenvoudig

Snel, gemakkelijk en gebruiksvriendelijke service, dat is waar Firm24 voor staat. We hanteren vaste prijzen waardoor je direct weet waar je aan toe bent.

Omzetten

Juridisch correct

Onze adviseurs regelen al het lastige papierwerk en leggen in simpele taal de beste adviezen aan je uit. Hierdoor bespaar je dagen lang zoeken naar antwoorden en kan je blijven focussen op jouw onderneming.

Bekijk de contracten

1

Geheimhoudingsverklaring

Interne zaken kan je beschermen met een geheimhoudingsovereenkomst. Een geheimhoudingsovereenkomst of non-disclosure agreement (NDA) zorgt ervoor dat twee partijen vertrouwelijke informatie kunnen uitwisselen. Dat is nodig om tijdens onderhandelingen vrij te kunnen praten en informatie te kunnen uitwisselen, zonder continu te hoeven opletten dat belangrijke informatie niet “uitlekt” of tegen je gebruikt gaat worden

Prijs:

€19,-
2

Privacy Verklaring

Als je een website hebt, heb je al snel een privacy verklaring nodig. Elke website heeft een verklaring nodig waarin staat beschreven hoe met de data van de bezoekers wordt omgegaan. Sinds de invoering van de GDPR-wet is hier veel controle op.

Prijs:

€29,-
3

Voorbeeld offerte

Met een goede offerte kun jij een opdracht of klus binnenhalen. Jouw offerte bepaalt dus het succes van je onderneming. Stel makkelijk een offerte op.

Prijs:

€9,-
3

Betalingsherinnering

Een factuur die je als bedrijf hebt verstuurd moet, mits anders overeengekomen, binnen de wettelijke betalingstermijn van 30 dagen voldaan zijn. Is dit niet gebeurd? Het is altijd goed om even te bellen om te vragen waarom er nog niet is betaald. In veel gevallen gebeurt het hierna snel. Mocht dit niet het geval zijn, stuur dan een eerste betalingsherinnering.

Prijs:

€9,-
4

Algemene voorwaarden dienstverlening

Als je een thuiswinkel start krijgt u te maken met veel opdrachtgevers en leveranciers. Leg al je belangrijkste afspraken in één keer vast met dit stuk..

Prijs:

€149,-
5

Disclaimer

Op straat kom je regelmatig disclaimers tegen, zoals “parkeren is op eigen risico” en “Wij zijn niet aansprakelijk voor verdwijning van spullen in de garderobe”. Deze disclaimer is niet anders. Hiermee kun je juridische risico’s rondom je website indekken. Een disclaimer kan bijvoorbeeld zijn dat jouw webshop niet verantwoordelijk is voor eventuele typefouten en dat hier geen rechten aan ontleend worden. Disclaimers verschijnen vaak onderaan de pagina van een website of onderaan een e-mailbericht.

Prijs:

€9,-
6

Ingebrekestelling openstaande facturen

Is iemand je geld verschuldigd? Heeft hij na meerdere betalingsherinneringen nog niet betaald? Of komt hij de afspraken niet na? In dat geval kan je een schriftelijke ingebrekestelling naar hem opsturen. Door iemand in gebreke te stellen zeg je dat je hem of haar de laatste kans geeft om te betalen. Als deze termijn wordt overschreden is hij in verzuim en kan je gebruikmaken van een incassodienst.

Prijs:

€9,-
7

Samenwerkingsovereenkomst

Een samenwerkingsovereenkomst is een document waarin duidelijk de afspraken rondom de samenwerking worden vastgelegd. Wanneer mensen gaan samenwerken wordt hier vaak niet de tijd voor genomen. De neuzen staan dezelfde kant op en er is nog niets aan de hand. Op dat moment althans. Regelmatig komt het voor dat de partijen zaken in een later stadium toch anders hebben geïnterpreteerd . Door afspraken vast te leggen worden partijen gedwongen om goed te kijken wat de samenwerking precies inhoudt en waar iedereen mee akkoord gaat.

Prijs:

€9,-

30.000 klanten gingen je voor

Onder andere deze ondernemers

AppromotersAppromoters.com
Fit Dans Fitdans
PolytentialPolytential
01 / 03
Appromoters
Florian en Raoul
Appromoters
"Absolute aanrader! Firm24 heeft ons geholpen met nieuwe bedrijfsstructuren en de administratie in absolutely no-time en tegen een zeer laag tarief! Het is een groep échte die-hard professionals en zeer prettig om mee samen te werken."
02 / 03
Fitdans
Fitdans BV
"Laagdrempelig, goed toegankelijk en zeer praktisch opgezet. De geleverde toepassingen zijn helemaal compleet, waardoor het niet loont om er zelf mee aan de slag te gaan. Top!"
03 / 03
Polytential
Polytential
"Service was goed en persoonlijk. Vragen werden bijna direct beantwoord. Een passende oplossing voor ons probleem van spoed werd eenvoudig opgelost met de BV overeenkomst"