Meer dan 40.000 BV's opgericht
Veilig betalen
bv oprichten in 2021 video

De Digitale BV van Firm24

De Digitale BV is de evolutie van de Flex-BV. Hier is het uitgangspunt dat de BV digitaal opgericht kan worden, beheert én dat alle groeimogelijkheden online geregeld kunnen worden. Deze richtlijnen zorgen ervoor dat alle betrokkenen efficiënter moeten gaan werken. Dit uiteraard ten voordele van de ondernemer.

Voor wie is de Digitale BV?

De Digitale BV brengt voor iedereen voordelen met zich mee. Klik op persoon en zie welke voordelen de Digitale BV voor jou heeft.

Onderdelen van de Digitale BV

Onderstaand zie je de onderdelen van de Digitale BV. Allemaal ten behoeve van ondernemend Nederland.

bg
Digitaal oprichtingsproces

De Digitale BV richt je gemakkelijk op via de online aanvraagprocedure op onze website. Na het voltooien van de aanvraag kun je de online identificatie afronden en de volmacht ondertekenen.

Landelijke dekking
Oprichtings tijd

Door het nieuwe digitale proces kunnen ondernemers binnen twee werkdagen hun digitale BV oprichten.

klanttevredenheid
Digitaal aandeelhoudersregister

Alles wat je nodig hebt om zo overzichtelijk mogelijk je BV te runnen vanuit je eigen digitale omgeving.

Vaste prijzen
Digitaal Entity Management

Bewaar en beheer alle vitale informatie en documenten van je onderneming in een digitaal beveiligde omgeving.

Gratis hulp
Boekhouding

Koppel je bedrijf in je digitale omgeving aan adviseurs, boekhouders en meer. Altijd de juiste service in 1 digitale omgeving.

Bereikbaar
Conceptakte

In een beveiligde digitale omgeving kan je de uiteindelijke concept akte van je bedrijf ondertekenen. Efficiënter voor de notaris en de ondernemer.

Meer weten over de digitale BV?

Artikelen over het oprichten van een digitale BV
1
blog 1

Wat is de Digitale BV?

De Digitale BV kenmerkt zich door efficiëntie en gemak. In dit artikel leggen we uit wat de Digitale BV is.

2
blog 2

Wat zijn de voordelen van de Digitale BV?

In dit artikel gaan we nader in op de voordelen van de Digitale BV ten opzichte van de traditionele BV.

3
blog 3

Gratis bij elke oprichting - het Digitale Aandeelhoudersregister

In dit artikel gaan we nader in op de voordelen van het digitale aandeelhoudersregister voor jouw onderneming.

Veelgestelde vragen over BV oprichten

plus

Wat is de digitale BV?

De Digitale BV is de evolutie van de Flex-BV. Waar de Flex-BV een juridische papieren benaming is, is de Digitale BV een digitale visualisatie van de daadwerkelijke onderneming. De Digitale BV is niet beperkt tot de juridische rechtsvorm maar is een hulpmiddel voor de adviseur en notaris om de ondernemer zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

plus

Voor wie is de digitale BV?

De Digitale BV is er voor ondernemers, notarissen en adviseurs van de 21ste eeuw. De Digitale BV staat voor efficiënte BV oprichting in combinatie met een digitale omgeving waarin de BV gemanaged kan worden. Dat houdt in dat alles eenvoudig online geregeld kan worden en de processen gestroomlijnd en geautomatiseerd is.

plus

Hoe richt je een digitale BV op?

Qua rechtsvorm, statuten, en mogelijkheden verschilt de Digitale BV niet van de klassieke BV. Het onderscheid zit hem in de oprichting en het beheer achteraf. De Digitale BV richt je namelijk geheel online op. Online geef je alle informatie met betrekking tot de aandeelhouders, statuten en KVK gegevens door. Vervolgens krijgen alle oprichters de mogelijkheid om zich digitaal te identificeren. Door deze efficiënte manier van oprichten ben je dus niet langer afhankelijk van de beperkte beschikbaarheid bij een notaris en de reistijd ernaartoe.

plus

Wat is het voordelen van je BV digitaal beheren?

Het digitaal beheren van je BV heeft nogal wat voordelen. In de praktijk zien we bijvoorbeeld dat veel ondernemers het (ouderwetse) papieren aandeelhoudersregister kwijtraken. Aangezien hier maar 1 exemplaar van werd gemaakt door de notaris, leidde dit tot de nodige problemen bij latere wijzigingen binnen de BV. Met het digitale aandeelhoudersregister hoef je nooit meer op zoek hoeft naar dat originele papiertje achterin een archiefkast, maar heb je altijd online beschikbaar. Het digitale aandeelhoudersregister is actueel, volledig, goed beveiligd en altijd toegankelijk. Een ander voordeel is dat deze digitale omgeving ervoor zorgt dat je op elk moment je bedrijf kan koppelen aan dienstverleners zoals notarissen, verzekeraars en boekhouders.

plus

Welke doelgroep profiteert maximaal van de Digitale BV?

In principe kunnen alle ondernemers, notarissen en adviseurs profiteren van de Digitale BV. Deze beschikt namelijk over de nieuwste technologische ontwikkeling op het gebied van ondernemerschap. Maar voornamelijk de wat kleinere MKB’ers en ZZP’ers die open staan voor de nieuwste ontwikkeling kunnen hier enorm van profiteren.

plus

Als ik behoefte heb aan persoonlijk contact kan dat dan?

Zeker! Ondanks dat de digitale BV zich in een online omgeving bevindt betekent dit niet dat er geen persoonlijk contact mogelijk is. In de digitale omgeving heb je namelijk altijd een mogelijkheid om te chatten met specialisten en kun je contact zoeken met verschillende dienstverleners om een persoonlijk gesprek in te plannen. Hoewel de processen allemaal online verlopen is er dus altijd de mogelijkheid tot persoonlijk contact.

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.

  • call Telefoon: +31 (0)20 30 80 675
  • Ma-Do: 09:00 - 19:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • chat Chat met een rechtspecialist
  • Werkdagen: 09:00 - 22:00
  • Weekend: 12:00 - 17:00
Team Support