Waarom Impakt Tribe

Impakt Tribe is het eerste impact matchmaking platform die startups verbindt met een internationaal netwerk aan investeerders. Zij helpen je om jouw bedrijf te optimaliseren, je bedrijf klaar te maken voor investeerders, waarderen van investeringsvoorstellen en het benaderen van de juiste investeerder voor je bedrijf.

Het Impakt Tribe investeringsplatform

  • ✓ Een invite only investeringsplatform.
  • ✓ Investeerders nemen met één klik contact met je op.
  • ✓ Impakt Tribe neemt contact op met investeerders.

Krijg toegang tot het E-book

100 vragen die een investeerder gaat stellen

* Als je dit document downloadt geef je toestemming dat Firm24 je mailadres opneemt in haar database en je mails stuurt met relevante onderwerpen voor ondernemers. Afmelden kan elk moment.

Hoe werkt het?

1

Investor deck

Samen met je bedrijf maakt Impakt Tribe een professioneel investors deck en financieel plan.

2

Campagne

De startup wordt geplaatst op het online platform van Impakt Tribe en wordt gepresenteerd aan het internationale netwerk van investeerders.

3

Investering

Indien gewenst ondersteunt Impakt Tribe ook de startup in de onderhandelingen en het due diligence proces.

Veelgestelde vragen over Impakt Tribe

plus

Wat is een impact Investor deck?

Een Impact Investor deck is een korte presentatie, vaak gemaakt met behulp van PowerPoint, Keynote of Prezi, gebruikt om je publiek een snel overzicht te geven van je business plan. Je gebruikt uw Investor deck meestal tijdens face-to-face of online ontmoetingen met potentiële investeerders, klanten, partners en medeoprichters.

plus

Wat zijn impact investeringen?

In saaie termen zijn Impact investeringen “investeringen die in de eerste plaats gericht zijn op positieve sociale effecten. Financiële rendementen zijn belangrijk, maar niet de belangrijkste. De belegging van de belegger is in de eerste plaats bedoeld om sociale impact te genereren (impact first)”.

Bij Impakt Tribe splitsen we de zaken op in het waarom, wie en wat van impact. We spreken over investeren als “zorg dragen voor de TRIBE”, wat betekent dat we ervoor moeten zorgen dat wij, onze families, buren, de gemeenschap, de planeet en toekomstige generaties toegang hebben tot de essentiële middelen die nodig zijn om te overleven, te groeien en gelukkig te zijn.

plus

Waarom de samenwerking tussen Impakt Tribe en Firm24?

De samenwerking tussen Firm24 en Impakt Tribe is ontstaan door de gezamenlijke motivatie om ondernemers naar het volgende niveau te helpen. Vaak is hiervoor extra geld of expertise van een investeerder nodig. Impakt Tribe helpt startups om startups klaar te maken voor investeerders, waarderen van investeringsvoorstellen en het benaderen van de juiste investeerder.

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.

  • call Telefoon: +31 (0)20 30 80 675
  • Ma-Do: 09:00 - 19:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • chat Chat met een rechtspecialist
  • Werkdagen: 09:00 - 22:00
  • Weekend: 12:00 - 17:00
Team Support