Kennisbank

Waarom moet ik een eenmanszaak oprichten via Firm24?

De reden dat de eenmanszaak zo populair is bij startende ondernemers, is omdat een eenmanszaak eenvoudig is om op te richten. De oprichting is daarom ten opzichte van bijvoorbeeld de BV ook goedkoper. Er hoeft namelijk geen notariële akte te worden opgemaakt voor de oprichting van de eenmanszaak. Hoe de oprichting van de eenmanszaak precies verloopt en wat de voordelen zijn, lees je hieronder.

Het grote voordeel aan een eenmanszaak oprichten is dat een notariële akte niet is vereist. Dit scheelt een hoop oprichtingskosten. Een ander groot voordeel is dat je door de digitale identificatie bij Firm24 niet fysiek langs hoeft te gaan bij de Kamer van Koophandel. Hiermee voorkom je wachttijden en kun je alles vanaf thuis of vanaf je werkplek regelen. Uiteraard staan onze juristen en fiscalisten telefonisch, per e-mail en op de chat voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. De oprichting van een eenmanszaak bij Firm24 kan voor €99,- excl. BTW. 

Start hier direct met de oprichting. Twijfel je nog over de juiste rechtsvorm? Dan kun je via deze handige tool ontdekken wat de beste keuze is voor jou.

Ten slot (aanrader)

Iedere situatie is uniek en dat kan soms lastig zijn. Ben je na het lezen van dit artikel net als veel andere ondernemers nieuwsgierig hoe dit persoonlijk voor jou uitpakt? Plan dan nu een gratis gesprek in met één van onze adviseurs!

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31(20) 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een rechtspecialist
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00