Switch Language

Wij gaan altijd voor een 10!

En uit onze meer dan 300 beoordelingen blijkt dat we die ook vaak halen.

Beoordelingen van de afgelopen 12 maanden

Beoordelingen met 5 sterren

63

Beoordelingen met 4 sterren

25

Beoordelingen met 3 sterren

1

Beoordelingen met 2 sterren

geen

Beoordelingen met 1 ster

geen

Bron: Beoordelingen van onafhankelijke review website Kiyoh.nl over de afgelopen 30 dagen.

Het keiharde en objectieve bewijs

Hieronder vind je de 10 meest recente beoordelingen van onze klanten. Verzameld door de objectieve en onafhankelijke website van Kiyoh.

10 door UpNew Holding bv op 6 Feb 2018

Supersnelle service! Overzichtelijke website De 'stappen' zijn heel behulpzaam, zo vergeet je niets

Geen

10 door Oak3-10 BV op 18 Jan 2018

Complimenten aan Firm24; snelheid, duidelijkheid, correctheid van hoog nivo. Dank je wel voor jullie support! Top!

Geen

8 door Puzzletree op 17 Jan 2018

Snel en adequaat, goede informatie, makkelijk te begrijpen.

Vragen via de chat liep even wat moeizaam.

10 door Blizo Network Solutions B.V. op 16 Jan 2018

Bedrijf is uitstekend bereikbaar helpen je graag met alle vragen via de chatbox kom je er echt niet uit net als ik deslextys dan nemen ze de stappen zelf door via de telefoon

Geen

9 door Michiel op 9 Jan 2018

Zeer snelle actie, goede hulp met chat, kostte weinig moeite mijn Holding op te richten

Website kan iets duidelijker, was af en toe toch even zoeken.

8 door Dennis op 5 Jan 2018

Goede prijs, online geregeld en duidelijk proces. Flexibiliteit in locatie makelaar is ook een voorbeeld.

Tijdens de eerste chatsessie, had ik een vraag waarop ik antwoord kreeg dat ik zou worden teruggebeld. Ik ben echter nooit teruggebeld.

8 door Peter op 20 Dec 2017

De start - via de chat sessies - was wat moeizaam maar na tussenkomst van Reinier werd onze Spaar BV in 10 dagen opgericht.

Tijdens de oprichting van een BV heb ik liever contact met één vast contactpersoon dan met telkens een andere medewerkster via chats. De zogenaamde 'laagste prijsgarantie' welke op de site staat, geldt kennelijk niet voor Spaar BV's.

10 door de Kraai Holding B.V. op 19 Dec 2017

Duidelijke communicatie, goede service en een volledige online diensverlening

Geen

10 door Harold op 18 Dec 2017

Snel, duidelijk, goed bereikbaar voor vragen

Geen

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]