Switch Language

Wij gaan altijd voor een 10!

En uit onze meer dan 300 beoordelingen blijkt dat we die ook vaak halen.

Beoordelingen van de afgelopen 12 maanden

Beoordelingen met 5 sterren

63

Beoordelingen met 4 sterren

25

Beoordelingen met 3 sterren

1

Beoordelingen met 2 sterren

geen

Beoordelingen met 1 ster

geen

Bron: Beoordelingen van onafhankelijke review website Kiyoh.nl over de afgelopen 30 dagen.

Het keiharde en objectieve bewijs

Hieronder vind je de 10 meest recente beoordelingen van onze klanten. Verzameld door de objectieve en onafhankelijke website van Kiyoh.

10 door Ispezione op 8 Aug 2017

Goede snelle service tegen betaalbaar tarief.

Geen

8 door Jeroen Hendriks - Hendriks Holland BV op 5 Jul 2017

Zeer efficiente werkwijze, en effectieve service; er wordt op snelle handige wijze geleverd wat er beloofd wordt.

Er was wat vertraging bij de notaris, door miscommunicatie. Daardoor kwam de inschrijving KvK te laat bij mij binnen (op het dashboard). Dat had voorkomen kunnen worden door wat KPI's in de gate te houden (BV opgericht maar nog niet compleet afgehandeld). Toen het probleem eenmaal duidelijk was, werd het wel snel afgehandeld. Heel klein minpuntje - overall zeer tevreden.

9 door Quillettes IT Consultancy op 29 Jun 2017

Duidelijk en overzichtelijk manier van werken. Stappen zijn snel tot het komen tot een BV

Geen

7 door Tom op 23 Jun 2017

Firm 24 is een prettige partij om mee zaken te doen en kent een helder digitaal platform waarmee je vooruit komt.

Communicatie vanuit de notaris verliep zeer moeizaam en bereikbaarheid was nihil. Daardoor heeft de oprichting van de BV 2 weken geduurd waarbij 2 dagen de bedoeling was...

9 door Crevor Admin op 21 Jun 2017

Laagdrempelig, klantvriendelijk, goed bereikbaar, kundig, betaalbaar, betrouwbaar

Geen

8 door PQLC op 21 Jun 2017

door storing bij KVK iets langer geduurd. Verder prima afhandeling

Geen

10 door E.H. op 20 Jun 2017

Snel, goedkoop, vriendelijk, duidelijk, Goede website/goed systeem, bereikbaar

-

9 door ICTJobhouse bv op 1 Jun 2017

Behulpzame medewerkers

Notaris moet sneller handelen anders wordt het bedrijf erop aangekeken.

8 door ITachyon Detachering & Advies op 19 May 2017

Praktische en heldere dienstverlening zonder fratsen. Je krijgt precies wat je als nieuwe ondernemer nodig hebt incl praktische tips en een goed juridisch advies. Hierdoor liep ook contact bij de notaris erg vlot; volmachten tekenen en via de telefoon de oprichtingsakte doornemen. Echt no nonsense en to the point.

Service desk kan beter/professioneler.

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]