Switch Language

Wij gaan altijd voor een 10!

En uit onze meer dan 250 beoordelingen blijkt dat we die ook vaak halen.

Beoordelingen van de afgelopen 12 maanden

Beoordelingen met 5 sterren

63

Beoordelingen met 4 sterren

25

Beoordelingen met 3 sterren

1

Beoordelingen met 2 sterren

geen

Beoordelingen met 1 ster

geen

Bron: Beoordelingen van onafhankelijke review website Kiyoh.nl over de afgelopen 30 dagen.

Het keiharde en objectieve bewijs

Hieronder vind je de 10 meest recente beoordelingen van onze klanten. Verzameld door de objectieve en onafhankelijke website van Kiyoh.

9 door Robert op 20 apr 2018

Snel en to the point. Weet wat er speelt bij het oprichten van een bedrijf.

Geen

10 door Theo / Brendelson B.V. op 20 apr 2018

Snelle en accurate werkwijze en een goede samenwerking met landelijke notariskantoren.

Geen

9 door Energiebspaarders.nl op 15 feb 2018

Zeer goede en persoonlijke service waarbij FIRM24 meedenkt en zoekt naar de meest geschikte oplossing. Ook als er haast achter zit weet je dat je hier goed wordt geholpen.

Geen

10 door UpNew Holding bv op 6 feb 2018

Supersnelle service! Overzichtelijke website De 'stappen' zijn heel behulpzaam, zo vergeet je niets

Geen

10 door Oak3-10 BV op 18 jan 2018

Complimenten aan Firm24; snelheid, duidelijkheid, correctheid van hoog nivo. Dank je wel voor jullie support! Top!

Geen

8 door Puzzletree op 17 jan 2018

Snel en adequaat, goede informatie, makkelijk te begrijpen.

Vragen via de chat liep even wat moeizaam.

10 door Blizo Network Solutions B.V. op 16 jan 2018

Bedrijf is uitstekend bereikbaar helpen je graag met alle vragen via de chatbox kom je er echt niet uit net als ik deslextys dan nemen ze de stappen zelf door via de telefoon

Geen

9 door Michiel op 9 jan 2018

Zeer snelle actie, goede hulp met chat, kostte weinig moeite mijn Holding op te richten

Website kan iets duidelijker, was af en toe toch even zoeken.

8 door Dennis op 5 jan 2018

Goede prijs, online geregeld en duidelijk proces. Flexibiliteit in locatie makelaar is ook een voorbeeld.

Tijdens de eerste chatsessie, had ik een vraag waarop ik antwoord kreeg dat ik zou worden teruggebeld. Ik ben echter nooit teruggebeld.

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]