Switch Language

Wij gaan altijd voor een 10!

En uit onze meer dan 300 beoordelingen blijkt dat we die ook vaak halen.

Beoordelingen met 5 sterren

63

Beoordelingen met 4 sterren

25

Beoordelingen met 3 sterren

1

Beoordelingen met 2 sterren

geen

Beoordelingen met 1 ster

geen

Het keiharde en objectieve bewijs

Hieronder vind je de 10 meest recente beoordelingen van onze klanten. Verzameld door de objectieve en onafhankelijke website van Kiyoh.

8 door Schipper & Co op 16 Mar 2017

gemakkelijk en betaalbaar

De te nemen stappen worden niet logisch aangegeven. Duidelijk maken dat je alle processen van het dashboard moet doorlopen om het proces af te ronden. De mails spreken daar niet over. Levert onnodige vertraging op, terwijl het best goed in elkaar gestoken is.

7 door Pieter op 15 Mar 2017

Laagdrempelig, goedkoop, redelijk snel

Weinig voortgangscontrole op processen, je moet zelf actie ondernemen om vastgelopen zaken weer op gang te brengen.

7 door SoftEdge BV op 10 Mar 2017

Duidelijk proces overzichtelijk dashboard goede helpdesk, en zelfs bereid om advies te geven over niet direct bij oprichting behorende zaken.

* communicatie mag beter (bijvoorbeeld e-mail of sms zodra er actie van mij vereist is) * de notaris is lastig te bereiken en belt niet terug als hij dat belooft. hierdoor twee weken vertraging opgelopen.

7 door op 7 Mar 2017

Laagdrempelig en enthousiast.

Nog een ietsje zorgvuldiger met het opstellen van conceptakten, dan is het helemaal voor elkaar.

10 door Edward op 7 Mar 2017

snel en zorgvuldig

Geen

7 door Kees, Slimscholenbouwen B.V. op 2 Mar 2017

Er ging even iets mis met de legalisatie van handtekeningen, maar werd snel opgelost.

Communicatie indiein er iets mis gaat.

10 door Spanlight Benelux BV op 1 Mar 2017

Deskundig, snel uitstekend alles geregeld.

Geen

10 door Christian de Kool/Total Mayhem Games op 28 Feb 2017

Snelle hulp. Aardige medewerkers. Snel opgelost.

Geen

10 door IES op 22 Feb 2017

Online bereikbaar!

Geen

9 door Ronin op 22 Feb 2017

Gerichte vragen stellen. Informeel. Direct antwoord op je vragen, dat scheelt kosten.

Kan ik op dit moment niet bedenken.

Klantbeoordeling: van
Cijfer:
Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]