Wij gaan altijd voor een 10!

En uit onze meer dan 444 beoordelingen blijkt dat we die ook vaak halen.

Beoordelingen van de afgelopen 30 dagen

Beoordelingen met 5 sterren

34

Beoordelingen met 4 sterren

8

Beoordelingen met 3 sterren

0

Beoordelingen met 2 sterren

0

Beoordelingen met 1 sterren

0

Bron: Beoordelingen van onafhankelijke review website Kiyoh.nl over de afgelopen 30 dagen.

Het keiharde en objectieve bewijs

Hieronder vind je de 10 meest recente beoordelingen van onze klanten. Verzameld door de objectieve en onafhankelijke website van Kiyoh.

9 door Freek op 21 Jun 2019

Die moet ik nog opdoen. Voor nu is het zeer positief

Geen

10 door Victor Toshev op 20 Jun 2019

I had a chat with Isidoor who was extremely responsive, fast and knowledgeable. I have talked with him in English and he has saved me a couple of days research for 10 minutes talk.

Geen

9 door Lianne op 19 Jun 2019

Duidelijk en correct.

Geen

9 door Joop op 17 Jun 2019

Jammer dat mijn contactpersoon niet terug te vinden is op jullie website van het team. Het is altijd fijn te zien met wie je contact hebt.

Geen

7 door Richard Yeboah op 17 Jun 2019

Ben goed geholpen

Geen

10 door Jelle op 14 Jun 2019

Inmiddels de afgelopen 3 jaar 5 keer van hun diensten gebruik gemaakt. Ik ben totaal geen mens die recensies schrijft maar voor deze jonge profs maak ik een uitzondering. Ik houd het simpel... als je geen gebruik maakt van Firm24 doe je jezelf gewoon te kort en geef je vermoedelijk te veel geld uit.

Geen

9 door R.B. Ratering op 11 Jun 2019

Snelle, goede service, met betrouwbare en handige tips. Daar heb je wat aan als ondernemer. Je wilt je immers met je core business bezighouden, ondernemen en iedere cent die je verdient en weer uitgeeft moet de moeite waard zijn.

Geen

9 door Mariska Groot op 7 Jun 2019

Correct. Professional. Vriendelijk.Behulpzaam

Geen

10 door Jos Tas op 25 May 2019

Goed en duidelijk.

Geen

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]