Switch Language

Wij gaan altijd voor een 10!

En uit onze meer dan 300 beoordelingen blijkt dat we die ook vaak halen.

Beoordelingen met 5 sterren

63

Beoordelingen met 4 sterren

25

Beoordelingen met 3 sterren

1

Beoordelingen met 2 sterren

geen

Beoordelingen met 1 ster

geen

Het keiharde en objectieve bewijs

Hieronder vind je de 10 meest recente beoordelingen van onze klanten. Verzameld door de objectieve en onafhankelijke website van Kiyoh.

10 door IES op 22 Feb 2017

Online bereikbaar!

Geen

10 door Sebastiaan / NWYRK Media op 20 Feb 2017

Firm24 is helemaal mee met de situatie van vandaag. Snel, online, overzichtelijk en transparant. Voor ons als crossmediaal bedrijf was dit de meest ideale manier om onze onderneming op te starten.

Waarschijnlijk een wettelijke verplichting, maar het zou nog idealer zijn als het identificeren / legitimeren van de oprichting ook helemaal online kan, in plaats via een notaris ter plaatse.

10 door MrsMartine op 16 Feb 2017

Bij alle vragen die ik had, hielp FIRM24 mij ontzettend snel en vakkundig. Zij nemen alle tijd voor je en doen het met een glimlach.

Geen

9 door Hans op 10 Feb 2017

Vriendelijk, kennis van zaken, snelheid

Eén contactpersoon zou prettig zijn. Snelheid website kan beter

10 door Global one op 8 Feb 2017

Alles top...alle mondelinge afspraken supersnel nagekomen, telefonisch ook direct antwoord of oolossing...absoluut aanrader....

Geen

9 door André op 2 Feb 2017

eenvoudig en snel een BV oprichten. alles overzichtelijk. Prima

de diverse voorwaarden (algemene en levering) kunnen wel iets duidelijker op het dashboard. Ik zag ze pas later.

9 door Nieuwendijk Trucking op 26 Jan 2017

communicatie en Herstellen

beter met elkaar afstemmen

10 door Ferry op 26 Jan 2017

Zonder gedoe snel de Holding op kunnen richten. Via de chat binnen 10 minuten al een reactie. Let er wel op dat je langs een notaris bij je in de buurt moet langsgaan om de volmacht te ondertekenen. Dit kan bij de receptie van de notaris zonder afspraak te maken. Althans, in Breda werkt het op deze wijze.

Geen

2 door Marvin op 24 Jan 2017

Geen

Luisteren naar de klant, ook daadwerkelijk het gevraagde werk uitvoeren en zoniet restitutie verlenen ipv niets doen en geen geld terug krijgen.

10 door Cargo Trading B.V. op 21 Jan 2017

Helpen je op een vriendelijke manier als je vragen hebt door de aanvraag heen. Houden je aanvrag(en) nauwlettend in de gaten dat het vlotjes verloopt zonder enige vertraging. Springen direct bij als er b.v. vragen zijn van een notaris om dit opgelost te krijgen. Ontzettend prettige ervaring gehad en zeker een aanrader als je alles vlotjes geregeld wilt hebben voor je start van je eigen bedrijf.!

Een aanspreek persoon die jouw aanvraag behandeld zou ik persoonlijk prettiger vinden.

Klantbeoordeling: van
Cijfer:
Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]