Switch Language

Wij gaan altijd voor een 10!

En uit onze meer dan 342 beoordelingen blijkt dat we die ook vaak halen.

Beoordelingen van de afgelopen 30 dagen

Beoordelingen met 5 sterren

34

Beoordelingen met 4 sterren

8

Beoordelingen met 3 sterren

0

Beoordelingen met 2 sterren

0

Beoordelingen met 1 sterren

0

Bron: Beoordelingen van onafhankelijke review website Kiyoh.nl over de afgelopen 30 dagen.

Het keiharde en objectieve bewijs

Hieronder vind je de 10 meest recente beoordelingen van onze klanten. Verzameld door de objectieve en onafhankelijke website van Kiyoh.

10 door E willems Metal-Force B V op 3 Dec 2018

Hele positieve dame stelt je snel gerust in vraag en aanbod is lekker direct street to the point en duidelijk dit zijn dingen die ik zeer op prijs stel in een conversatie verder handige tips en trucks meegekregen echt een collega om trots op te zijn

Geen

10 door op 2 Dec 2018

Als leek heeft het mij enorm geholpen om al mijn beginnersvragen (en dat zijn er nogal wat geweest) te kunnen stellen aan de mensen van Firm24, die er wel verstand van hebben. Al mijn vragen zijn duidelijk en met veel geduld beantwoord, en ik heb heel erg veel geleerd. Het opzetten van een BV via de website is ook erg overzichtelijk en makkelijk. Ik kan niks zeggen over het proces na het oprichten van een BV, want ik heb de oprichting (nog) niet voltooid.

Geen

10 door op 2 Dec 2018

Chat reageert snel

Geen

10 door op 1 Dec 2018

Snelle reactie, vriendelijk personeel. Goed en vakkundig advies.

Geen

10 door Inge op 1 Dec 2018

Fijne chat met Xander. Heel vriendelijk en snel antwoord.

Nee hoor, helemaal goed!

10 door Bobby van Essen op 30 Nov 2018

Het lijkt allemaal te mooi om waar te zijn; veel goedkoper etc. Zal vast allemaal niet kloppen. Totdat ik ging bellen, gedegen advies kreeg, via de chat goed geholpen werd en vervolgens allemaal heel professioneel afgehandeld werd. Ik ben enthousiast!

Meer uitleg op de website, voor de echte Noobs. Ik ben ondernemer, maar weer echt niet hoe dit allemaal administratief moet. Zou graag een soort stappenplan hebben, wat je allemaal moet doen. Maar dat is pure extra service

9 door Stefan op 30 Nov 2018

Tijdens het contact met Firm24 heeft Lisa Kate Palmer, ons uitermate goed geholpen. Ze is bijzonder goed op de hoogte van de benodigde procedures die nodig zijn om een bedrijf op te richten daarbij neemt ze ruim de tijd om alles in begrijpbaar Nederlands uit te leggen. Haar pro-activiteit en kennis maken Lisa is een echte aanwinst voor Firm24.

Meer engelse content, voor bedrijven die zich in Nederland willen vestigen

10 door Lisa op 30 Nov 2018

Snelle reactie. Kort en bondige antwoorden.

Geen

10 door - op 30 Nov 2018

Snel en leuk geholpen.

-

Waar kunnen we je mee helpen?

Start direct een oprichting:

BV
Start
Holding
Start
Spaar BV
Start

Onze tests, checklists & tools:

Rechtsvormkeuze Test
Start
Structuur
Tool
Start
Wijzig onderneming Checklist
Start

Nog aan het oriënteren?

10 onmisbare tips voor BV oprichten
Start
Help
Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]