Switch Language

Wij gaan altijd voor een 10!

En uit onze meer dan 398 beoordelingen blijkt dat we die ook vaak halen.

Beoordelingen van de afgelopen 30 dagen

Beoordelingen met 5 sterren

34

Beoordelingen met 4 sterren

8

Beoordelingen met 3 sterren

0

Beoordelingen met 2 sterren

0

Beoordelingen met 1 sterren

0

Bron: Beoordelingen van onafhankelijke review website Kiyoh.nl over de afgelopen 30 dagen.

Het keiharde en objectieve bewijs

Hieronder vind je de 10 meest recente beoordelingen van onze klanten. Verzameld door de objectieve en onafhankelijke website van Kiyoh.

10 door Joey op 4 Apr 2019

Snel, goede support, veel relevante informatie/online hulp

Een notaris in het centrum van Amsterdam

9 door Expat Service Amsterdam op 1 Apr 2019

Snelle reactie , goede communicatie , zeer vriendelijk en behulpzaam .

Geen

10 door Mark op 31 Mar 2019

Super uitleg en snel antwoord op mijn vragen.

Geen

9 door Tom op 27 Mar 2019

Eenvoudig stappenplan, goed inzicht in stand van zaken en zeer behulpzaam, deskundige en vriendelijke medewerkster in chat

Geen

8 door Van Delden Consultancy op 27 Mar 2019

Geweldige service en snelle reacties! (zelfs savonds)

Geen

8 door Sabine op 22 Mar 2019

Duidelijke hulp gehad via de chatfunctie. Waardevolle toevoeging op de toch al duidelijk uitleg op de site.

Geen

10 door Dennis op 21 Mar 2019

Uitstekend geholpen door Vicky. Ik kwam niet uit een paar punten, en toen heeft ze uitgebreid de tijd genomen om dit voor mij uit te zoeken en me daar bij te helpen. Geweldige support!

Geen

10 door Saliem Adalat op 21 Mar 2019

snelheid, service

Geen

10 door Pim op 21 Mar 2019

Vriendelijk en goed getrained personeel. Helpen je goed op weg en weten duidelijk waar ze het over hebben !

Geen

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]