Switch Language

Wij gaan altijd voor een 10!

En uit onze meer dan 300 beoordelingen blijkt dat we die ook vaak halen.

Beoordelingen van de afgelopen 12 maanden

Beoordelingen met 5 sterren

63

Beoordelingen met 4 sterren

25

Beoordelingen met 3 sterren

1

Beoordelingen met 2 sterren

geen

Beoordelingen met 1 ster

geen

Bron: Beoordelingen van onafhankelijke review website Kiyoh.nl over de afgelopen 30 dagen.

Het keiharde en objectieve bewijs

Hieronder vind je de 10 meest recente beoordelingen van onze klanten. Verzameld door de objectieve en onafhankelijke website van Kiyoh.

8 door PQLC op 21 Jun 2017

door storing bij KVK iets langer geduurd. Verder prima afhandeling

Geen

10 door E.H. op 20 Jun 2017

Snel, goedkoop, vriendelijk, duidelijk, Goede website/goed systeem, bereikbaar

-

9 door ICTJobhouse bv op 1 Jun 2017

Behulpzame medewerkers

Notaris moet sneller handelen anders wordt het bedrijf erop aangekeken.

8 door ITachyon Detachering & Advies op 19 May 2017

Praktische en heldere dienstverlening zonder fratsen. Je krijgt precies wat je als nieuwe ondernemer nodig hebt incl praktische tips en een goed juridisch advies. Hierdoor liep ook contact bij de notaris erg vlot; volmachten tekenen en via de telefoon de oprichtingsakte doornemen. Echt no nonsense en to the point.

Service desk kan beter/professioneler.

10 door NES - SOCIAL MEDIA CONSULTANTS op 8 May 2017

Goed, goedkoop en lekker simpel door de gebruiksvriendelijke User Interface. 100% aanrader!

Het zou erg fijn zijn als er Digi-D koppeling zou zijn. Dan kan de Notaris via het BRP verifiëren. Dit scheelt dan weer een Notaris bezoek. Ook erg makkelijk voor mensen die zich tijdelijk in het buitenland bevinden.

9 door Diana van Flux Orcadia BV op 1 May 2017

Praktische en heldere dienstverlening zonder fratsen. Je krijgt precies wat je als nieuwe ondernemer nodig hebt incl praktische tips en een goed juridisch advies.

afspraken op kantoor beter inplannen

10 door Rocco op 19 Apr 2017

Snel efficient en duidelijk over de oprichting, snel bij het beantwoorden van vragen en mooie model contracten

de workflow gaat wel eens sneller dan op de site is aangegeven 😉

10 door meatservices bv op 15 Apr 2017

Van a tot z duidelijkheid &snel

Geen

10 door finebalance op 13 Apr 2017

Werken snel, denken enorm mee, zijn flexibel en alles werkt super overzichtelijk.

Geen

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]