Modelovereenkomst voor DJ’s en artiesten

Juridisch dekkende vervanging voor je VAR

Goedgekeurd door de belastingdienst

Ideaal voor DJ’s en artiesten

Alles in één keer geregeld

Stop met je tijd verspillen aan overeenkomsten en focus op het echte werk. Geen onnodig papierwerk meer: alles digitaal en snel geregeld. En dat allemaal binnen enkele minuten gefixt.

Als DJ in 1x alles geregeld

 0

Excl. BTW

Geen modelovereenkomst nodig

De nieuwe wet vereist vanaf 1 mei dat ZZP’ers modelovereenkomsten gebruiken. Ook zelfstandig DJ’s en artiesten. Niet echt handig om voor 1 avondje draaien zo’n overeenkomst te moeten af te sluiten. Gelukkig is dat ook niet nodig!

Een eenvoudige (digitale) verklaring 

Je wilt niet als werknemer worden aangemerkt voor een avondje optreden. Dat kan met de digitale zelfstandigheidsverklaring van FIRM24. En het mooie is: Er hoeft niet eens een akkoord of krabbel op van de wederpartij.

Vervanging voor VAR
Belastingdienst proof
Begeleiding van jurist

Goedgekeurd door de Belastingdienst.

Het team van FIRM24 team heeft deze overeenkomst voor jou afgestemd met de belastingdienst. Zo kun je er zeker van zijn dat het gebruik hiervan achteraf geen gedoe oplevert. 

Dé oplossing voor zelfstandig DJ’s & artiesten 

FIRM24 doet er alles aan om juridische zaken makkelijker te maken voor ondernemers. Daarom hebben wij een oplossing bedacht die praktisch beter toepasbaar is dan de modelovereenkomst.

Gemiddelde invultijd
2-3 minuten

Laatst bijgewerkt
3 mei 2016

Gemiddelde beoordeling

5.287 klanten gingen je voor, onder andere deze artiesten

Waarom kiezen DJ’s voor FIRM24?

Gratis contracten

In een paar minuten ieder contract zelf juridisch correct opstellen, up-to-date gehouden door top advocaten & support bij het opstellen.

Landelijke dekking

FIRM24 heeft een landelijk netwerk van notarissen, fiscalisten en juristen die zijn aangesloten op onze software. Dus altijd persoonlijk contact bij jou in de buurt.

100% tevredenheidsgarantie

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3. Dit blijkt uit de meer dan 130 klant-ervaringen die wij tot nu toe hebben verzameld via Kiyoh.

Vaste prijs vooraf

Bij FIRM24 ben je verzekerd van een vaste prijs vooraf. Onze prijzen zijn inclusief juridische support, toegang tot persoonlijk dashboard en digitale kluis.

Gratis begeleiding

Je gaat een contract opstellen. Even sparren met een jurist is dan wel raadzaam. Dat zit bij FIRM24 inbegrepen!

Altijd bereikbaar

Ondernemen is niet van 9 tot 5. Wij zijn daarom dan ook van 9 tot 8 voor jou beschikbaar! Via telefoon, de chat of e-mail. Ook in het weekend.

In 3 minuten alles geregeld voor al je artiestenwerk

Andere branche oplossingen

holding structuur

Creatief/design

Als designer werk je vaak voor een groot aantal opdrachtgevers. Die willen jou niet in loondienst, dus zal je vanaf 1 mei een modelovereenkomst moeten aangaan met je opdrachtgevers. Deze modelovereenkomst voor creatieven hebben wij voor jouw digitaal beschikbaar. Daarnaast hebben we nog een aantal belangrijke overeenkomsten voor je op een rij gezet. Goede voorbereiding scheelt een hoop gedoe achteraf.

horeca ondernemers

Horeca

Horeca ondernemers hebben vaak te maken met veel (flexibel) personeel. De kok is vast in dienst en de student achter de bar werkt op oproepbasis.

Die hebben allemaal dus allemaal een ander contract nodig. En hoe fijn zou het zijn als je een bericht zou ontvangen als een huurcontract moet worden verlengd- of opgezegd. Wij hebben de juridische oplossing voor horeca ondernemers.

checkup

Software

Maak je software in opdracht van anderen, of heb je een software bedrijf, dan heb je te maken met een aantal ingewikkelde overeenkomsten.

Een EULA, SaaS overeenkomst, Ontwikkeling in opdracht van een klant, algemene voorwaarden en heb je personeel dan komen er nog een aantal bij. Wij hebben de juridische oplossing voor software ondernemers.

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]