Switch Language

Notaris Amersfoort

Ga je een BV oprichten in Amersfoort of omgeving? Dan wil je natuurlijk de beste vakkundige begeleiding van een ervaren notaris. De notaris maakt voor jou de noodzakelijke oprichtingsakte in orde, maar kan je ook advies geven over statuten, kapitaal en aandelen. FIRM24 heeft voor jou het beste notarissen gevonden in Amersfoort en omgeving.

VBC Notarissen

Veldhuizen Beens van de Castel Notarissen is het grootste notariskantoor van Nederland en heeft daarmee een breed spectrum aan kennis en expertise in huis. Je kan bij dit kantoor rekenen op een snelle, betrouwbare service en advies in alle zaken die je moet regelen rondom het oprichten van je bedrijf.

De FIRM24 notaris Amersfoort: Snel | Betrouwbaar | Goedkoop

De notarissen van FIRM24 behandelen de oprichting van uw BV met de hoogste prioriteit. De oprichtingsprocedure wordt online geïnitieerd en door onze slimme software te gebruiken kun je zelf de verplichte stukken maken. Je gaat alleen nog voor legalisatie naar VBC Notarissen Amersfoort. Dit bezoekje kost je slechts 15 minuten van je tijd. Het FIRM24-team begeleidt de procedure volledig.

Adresgegevens

VBC Notarissen
Arnhemseweg 14
3817 CH Amersfoort

Vragen? Bel gratis onze expert

Bel ons direct → (+31) 020 30 80 862

VBC Notarissen

Waar kunnen we je mee helpen?

Start direct een oprichting:

BV
Start
Holding
Start
Spaar BV
Start

Onze tests, checklists & tools:

Rechtsvormkeuze Test
Start
Structuur
Tool
Start
Wijzig onderneming Checklist
Start

Nog aan het oriënteren?

10 onmisbare tips voor BV oprichten
Start
Help
Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]