BV oprichten Amsterdam

Ga jij een BV oprichten in Amsterdam of omgeving, dan kan je terecht bij één van onze notarissen op 3 vestigingen. Wij vertellen je alles over wat er komt kijken bij het oprichten van een besloten vennootschap. Een goede notaris is een belangrijke stap voor de oprichting van je bedrijf.

Kom je er niet uit, neem dan contact op met onze ervaren fiscalisten en juristen, zij hebben geholpen met al meer dan 17.484 oprichtingen. FIRM24 zorgt ervoor dat dit proces snel en gemakkelijk verloopt.

BV oprichten FIRM24 Amsterdam

Ga jij een besloten vennootschap oprichten in Amsterdam of omgeving? Firm24 begeleid je door deze procedure en helpt je om dit goed en betaalbaar te regelen. Wij doen dit samen met de beste notarissen van Amsterdam. Deze behoren tot de top van Nederland. Tijdens het oprichtingsproces staan onze ervaren fiscalisten en juristen voor je klaar om te helpen. Je hebt een betrouwbare notaris nodig om de oprichtingsakte, denk aan de statuten en aandelen verdeling.

Hulp nodig met het starten of verkopen van je eigen bedrijf? Wij zijn te bereiken via chat, telefoon en e-mail.

Notaris Amsterdam: Snel | Persoonlijk | Betaalbaar

Onze notaris in Amsterdam ziet jouw BV oprichting graag tegemoet. Door de slimme software van FIRM24 breken wij met de hoge notariskosten en kan je de oprichtingsprocedure online starten waarbij de verplichte documenten automatisch worden aangemaakt. Je hoeft alleen nog voor de handtekening naar een van onze drie notarissen in Amsterdam. Wij nemen de begeleiding van de procedure op zich. Vanaf het eerste belletje tot aan de oprichting.

 

Routebeschrijving

Openbaar vervoer
FIRM24 is te bereiken met de trein (Station Zuid)
Plan je reis op www.ns.nl

Metro 50 (halte Amstelveenseweg)
Plan je reis op www.gvb.nl
Beide stations liggen op minder dan 500 meter loopafstand van FIRM24.

Bereikbaarheid auto
Vanuit de richting Utrecht
Volg de A2, richting Amsterdam. Bij splitsing A2/E35, houd links aan. Neem afslag 8 naar de Amstelveenseweg/s108 vanaf de A10 (ring Zuid). Neem aan het eind van de weg, de afslag rechts (Amstelveenseweg). Sla linksaf richting IJsbaanpad en neem de derde afslag op de rotonde (Burgerweeshuispad). Je bestemming bevindt zich aan de linkerkant.

Vanuit richting Rotterdam
Volg de A4, richting Amsterdam. Volg ring A10, richting Zuid. Neem op de ring A10 de afslag S108. Neem aan het eind van de weg, de afslag rechts (Amstelveenseweg). Sla linksaf richting IJsbaanpad en neem de derde afslag op de rotonde (Burgerweeshuispad). Je bestemming bevindt zich aan de linkerkant.

Parkeren
Er is mogelijkheid om te parkeren bij Sporthallen Zuid (betaald). Betalen kan door middel van munt-en briefgeld (biljetten tot €20,-). Daarnaast is het mogelijk om met pin te betalen bij de betaalautomaat in de hal.

Adresgegevens

FIRM24
Burgerweeshuispad 201
1076 GR  Amsterdam

Vragen? Bel gratis onze expert

Bel ons direct → (+31) 020 30 80 862

FIRM24

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]