Notaris Breda

Woon je in Breda of omstreken en wil je een BV oprichten? Daar komt een hoop bij kijken. FIRM24 helpt je om zo makkelijk en snel mogelijk jouw BV op te richten. Je hebt een betrouwbare notaris nodig om de oprichtingsakte op te stellen en je te voorzien van het advies dat je nodig hebt. Hoe zit het namelijk met de statuten en de aandelen verdeling?

Linders Notarissen

Het partnerkantoor Linders Notarissen is een innovatief notariskantoor met kennis van zaken. De kundige notarissen helpen je met alle zaken rondom het oprichten van een BV en zorgen ervoor dat alles goed wordt vastgelegd zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Linders Notarissen geven bijvoorbeeld advies in complexe aandelenconstructies of het verzorgen de inschrijving in het handelsregister.

De FIRM24 notaris Breda: Concreet | Betrouwbaar | Laag tarief

FIRM24 is de grootste oprichter van Breda, niet voor niets! De notarissen van FIRM24 behandelen jouw onderneming alsof het hun eigen BV is. Door de slimme software van FIRM24 breken wij met de hoge notariskosten en kunt je de verplichte stukken zelf maken! De notaris controleert de stukken en passeert de akte. Je hoeft alleen nog maar voor de legalisatie naar FIRM24 notaris Breda. FIRM24 zorgt voor de fiscale begeleiding van uw BV-oprichting en Linders Notarissen neemt de notariële kant voor hun rekening.

Adresgegevens en openingstijden

Linders notarissen
Ginnekenweg 188
4835 NH Breda

Vragen? Bel gratis onze expert

Bel ons direct → (+31) 020 30 80 862

VBC Notarissen

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]