Notaris Den Haag

Ga je ondernemen en een BV oprichten in Den Haag of omgeving? Dan wil je een goede en betaalbare notaris om voor jou een oprichtingsakte kan maken. Zonder deze akte, geen BV. Maar ook kan een notaris je helpen met het in kaart brengen van de complete statuten en andere zaken die bij het oprichtingsproces van een BV komen kijken. Een goed begin…

Matzinger Eversdijk Notarissen

Matzinger Eversdijk Notarissen is een ervaren notariskantoor met een specialisatie in het ondernemingsrecht. Maar ze kunnen ook breder denken. Matzinger Eversdijk Notarissen is een vooruitstrevend notariskantoor dat bekend staat om de persoonlijke aandacht die ze geven aan hun cliënten.

De FIRM24 notaris Den Haag: Snel | Persoonlijk | Betaalbaar

FIRM24 is de voordeligste BV oprichter van Den Haag. De notarissen van FIRM24 zien jouw BV oprichting als topprioriteit. Je kan de oprichtingsprocedure online starten waarbij onze slimme software de verplichte stukken automatisch aanmaakt. Je hoeft alleen nog voor de handtekening naar FIRM24 notaris Den Haag, of een van onze andere kantoren. FIRM24 neemt de begeleiding van de procedure op zich. Vanaf het eerste belletje tot aan de oprichting van de BV bij de Notaris Den Haag.

Adresgegevens

Matzinger Eversdijk Notarissen
Alexander Gogelweg 32
2517 JJ Den Haag

Vragen? Bel gratis onze expert

Bel ons direct → (+31) 020 30 80 862

Matzinger Eversdijk Notarissen

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]