Notaris ‘s-Hertogenbosch

Woon je in ‘s-Hertogenbosch en omstreken en ga je binnenkort een BV starten? Dan helpen wij je om snel en gemakkelijk een BV op te richten voor een scherp tarief. Voor het oprichten van de BV is de notaris een onmisbare schakel: hij of zij stelt de oprichtingsakte op en voorziet je van advies.

Huijbregts Notarissen & Adviseurs

Huijbregts Notarissen & Adviseurs staat bekend om hun vooraanstaande rol in de notariële sector in ‘s-Hertogenbosch en omstreken. Het is de visie van Huijbregts Notarissen & Adviseurs om een sterke positie in de regio te realiseren en nog servicegerichter te werken in combinatie met een vlijmscherp tarief. Bij Huijbregts Notarissen & Adviseurs ben je absoluut aan het goede adres om je BV op te richten.

De FIRM24 notaris ‘s-Hertogenbosch: Makkelijk, betaalbaar en volledig online

Een BV oprichten via de traditionele manier kost doorgaans veel tijd én geld. Bij ons is dit niet het geval. Wij zetten online de oprichtingsprocedure in gang, waarna onze fiscalisten alles uit handen nemen en zorgen dat de BV snel en 100% correct wordt opgericht. Via het dashboard van mijn.firm24.com kun je iedere stap nauwkeurig volgen. Overigens hoef je maar één keer langs notaris Huijbregts voor een handtekening en legalisatie. Wij van FIRM24 verzorgen namelijk de complete begeleiding: vanaf het eerste contact tot aan de oprichting van de BV bij de notaris in ‘s-Hertogenbosch.

Adresgegevens

Huijbregts Notarissen & Adviseurs
Zuiderparkweg 280
5216 HE ’s-Hertogenbosch

Vragen? Bel gratis onze expert

Bel ons direct → (+31) 020 30 80 862

De Haan Notarissen

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]