Notaris Enschede

Wil je een BV oprichten? Enschede heeft notarissen die je verder kunnen helpen. Wanneer je een BV gaat oprichten in Enschede of omgeving heb je een notaris nodig die voor jou een oprichtingsakte maakt. Zonder deze akte kan je niet van start maar misschien is het ook goed om advies in te winnen over zaken rondom het kapitaal of aandelen verdeling.

Damste Notarissen

In Enschede heeft FIRM24 in Damste Notarissen een goede partner gevonden. Damste Notarissen helpen je met concrete vragen en zijn zeer ervaren in een BV oprichten. Enschede heeft veel ondernemers die dankzij de notariële expertise van Damste Notarissen een succesvolle start hebben gemaakt.

De FIRM24 notaris Enschede: Snel | Kwaliteit | laag tarief

Een BV oprichten in Enschede doe je het voordeligst bij FIRM24. De notarissen behandelen jouw BV oprichting als prioriteit nummer 1. Je meldt de oprichting online aan en onze software maakt automatisch alle benodigde documenten. Daarmee kan je naar de FIRM24 notaris Enschede. FIRM24 begeleidt de gehele procedure. Van aanmelding tot oprichting van de BV bij de Notaris Enschede.

Adresgegevens en openingstijden

Damste Notarissen
Hengelosestraat 571
7521 AG Enschede

Vragen? Bel gratis onze expert

Bel ons direct → (+31) 020 30 80 862

Damste Notarissen

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]