Notaris Heerlen

Ga je een BV oprichten in Heerlen of omgeving? Dan heb je een betrouwbare notaris nodig die snapt wat jij nodig hebt. Natuurlijk zal de notaris je moeten voorzien van een oprichtingsakte, maar je kan ook gebaat zijn bij een advies van een professional. Je richt namelijk niet iedere dag een BV op. De beslissingen die je nu maakt, kunnen grote gevolgen hebben voor de toekomst.

Zeestraten + Hagemann Notarissen

FIRM24 is een partnership aangegaan met één van de meest gerenommeerde notariskantoren in zuid Limburg: Zeestraten + Hagemann Notarissen. Dit notariskantoor staat bekend om de persoonlijk aandacht die ze hun cliënten geven. Ze zorgen voor een goed gevoel bij deze belangrijke zakelijke stap.

De FIRM24 notaris Heerlen: Expertise | Goedkoop | Betrouwbaar

De BV oprichting verloopt online en je kunt het proces vanuit jouw eigen portal online volgen. Onze slimme software maakt de verplichte stukken automatisch voor je aan door een aantal vragen te stellen. Op basis van jouw antwoorden worden de stukken ingevuld en kan de notaris aan de slag. Voor de fiscale begeleiding kun je vertrouwen op het fiscale team van FIRM24, voor de notariële afhandeling is FIRM24 notaris Zeestraten & Hagemann Notarissen een ideale partij.

Adresgegevens

Zeestraten + Hagemann Notarissen
Akerstraat 77
6417 BJ Heerlen

Vragen? Bel gratis onze expert

Bel ons direct → (+31) 020 30 80 862

Zeestraten & Hagemann Notarissen

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]