Notaris Leeuwarden

Ben je klaar om te gaan ondernemen en wil je een BV oprichten in Leeuwarden en omstreken, dan kan FIRM24 jou eenvoudig helpen. Je hebt op je BV op te richten namelijk een kundige notaris nodig die een oprichtingsakte voor je opstelt of je helpt bij eventueel ingewikkelde constructies met aandelen. De juiste notaris kan dit proces makkelijk voor je maken.

De Haan Advocaten & Notarissen

Het notariskantoor De Haan Advocaten & Notarissen staat bekend om hun kundige dienstverlening en notariële expertise. Ze kunnen alle vragen beantwoorden die komen kijken bij een BV oprichten in Leeuwarden en omgeving door de jarenlange ervaring die zij inmiddels aan hun kant hebben staan. Bij De Haan Advocaten & Notarissen ben je dus in goede handen.

De FIRM24 notaris Leeuwarden: Makkelijk | Laag tarief | Snel

In het verleden kon de weg naar de notaris ondernemers afschrikken om een BV op te richten. FIRM24 zorgt ervoor dat het je zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt en dat je voor een lage prijs eenvoudig een BV opricht. Door de samenwerking met de beste notarissen lever je niet in op de kwaliteit

Adresgegevens

De Haan Advocaten & Notarissen
Tesselschadestraat 10
8913 HB Leeuwarden

Vragen? Bel gratis onze expert

Bel ons direct → (+31) 020 30 80 862

De Haan Notarissen

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]