Notaris Nijmegen

Ga je een BV oprichten in Nijmegen of omgeving? Dan ben je gebaat bij de hulp van de beste notarissen in de omgeving. Je hebt een oprichtingsakte nodig maar het is ook belangrijk dat je goed advies krijgt met de meer complexe zaken. Je kan hierbij denken aan de aandelenverdeling, op maat gemaakte statuten of je eenmanszaak op de beste manier omzetten.

Hekkelman Notarissen

Hekkelman Notarissen hét notariskantoor van Nijmegen. Een sterk team met kennis en ervaring richt dagelijks meerdere BV’s in Nijmegen en omstreken voor FIRM24 op. De uitstekende reputatie van Hekkelman Notarissen komt voort uit de brede juridische en notariële expertise. Ze zijn terecht trots op de op maat gesneden dienstverlening.

De FIRM24 notaris Nijmegen: Makkelijk | Betrouwbaar | Laag tarief

Je kunt de BV oprichting laten lopen via FIRM24. De oprichtingsprocedure verloopt digitaal en FIRM24 verzorgt de fiscale begeleiding. Door de samenwerking met Hekkelman Notarissen ben je gegarandeerd van kwaliteit. Jouw oprichting wordt vanaf het begin tot het eind tot in de puntjes verzorgd. Alles voor een vaste scherpe prijs!

Adresgegevens

Hekkelman Advocaten & Notarissen
Prins Bernhardstraat 1
6521 AA Nijmegen

Vragen? Bel gratis onze expert

Bel ons direct → (+31) 020 30 80 862

Hekkelman notarissen

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]