Notaris Rotterdam (2)

Woon je in Rotterdam en omstreken en ben je van plan om binnenkort een BV op te richten? FIRM24 helpt jou om snel, eenvoudig en voor een vlijmscherpe prijs jouw BV op te richten. Voor de oprichting heb je een beproefde notaris nodig die de oprichtingsakte opstelt en jou kan voorzien van al het advies dat je nodig hebt.

Kooijman Autar Notarissen

Kooijman Autar Notarissen staat bekend om hun Rotterdamse no-nonsense mentaliteit. De missie van Kooijman Autar Notarissen is het bieden van rust en veiligheid voor de familie, bezittingen en/of het bedrijf van haar cliënten. Bij Kooijman Autar Notarissen denken ze met je mee en zullen je veel persoonlijk advies geven. Je richt immers niet iedere dag een BV op!

De FIRM24 notaris Rotterdam: Eenvoudig | Betaalbaar | 100% online

Een BV oprichten via de traditionele manier kost veel tijd. Bij FIRM24 niet. Wij zetten online de oprichtingsprocedure in gang, waarna onze fiscalisten alles uit hand nemen en zorgen dat de BV snel én professioneel wordt opgericht. Via jouw persoonlijke dashboard kun je iedere stap op de voet volgen. Je hoeft maar één keer naar Kooijman Autar Notarissen op kantoor te komen voor een handtekening en de legalisatie. Wij verzorgen de complete begeleiding: vanaf het eerste contact tot aan de BV oprichting bij de notaris in Rotterdam.

Adresgegevens

Kooijman Autar Notarissen
Straatweg 7
3051 BA Rotterdam

Vragen? Bel gratis onze expert

Bel ons direct → (+31) 020 30 80 862

Lint notarissen

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]