Notaris Rotterdam

Wanneer je erover denkt om een BV op te richten in de regio Rotterdam, is het van groot belang dat je tijdens het oprichtingstraject begeleid wordt door een vakkundige, ervaren notaris. Het juiste advies en hulp bij oprichting van een BV kunnen je in een hoop ellende achteraf besparen.

Lint Notarissen

Lint Notarissen heeft een uitgebreid netwerk met 6 kantoren. Al deze kantoren vind je in de regio Rotterdam en hebben vakkundige notarissen werkzaam. Ideaal dus. Ze kunnen je goed adviseren bij complexe vraagstukken. Daarnaast werken ze snel en zijn we blij met deze betrouwbare partner.

De FIRM24 notaris Rotterdam: Snel | Kwaliteit | Scherp tarief

FIRM24 is de grootste oprichter van Rotterdam, en niet voor niets. De Rotterdamse notarissen van FIRM24 zien de oprichting van jouw BV als topprioriteit. Bij FIRM24 kun je de oprichtingsprocedure online starten en volgen. Onze slimme software maakt op basis van jouw antwoorden op de verplichte vragen de stukken automatisch aan. Bij de FIRM24 notaris hoeft je alleen nog voor de handtekening de deur uit. De fiscalisten van FIRM24 nemen de begeleiding van de procedure op zich, en dat bespaart kosten.

Adresgegevens

Lint Notarissen
Expeditieweg 1
2922 HN Krimpen aan Den IJssel

Vragen? Bel gratis onze expert

Bel ons direct → (+31) 020 30 80 862

Lint notarissen

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]