Switch Language

Notaris Utrecht

Ga je een BV oprichten in regio Utrecht? Uiteraard wil je dat je BV de beste start krijgt. En voor de beste start heb je een hele goede notaris nodig die jouw BV opricht. De notaris stelt de oprichtingsakte op en voorziet je van advies omtrent het oprichten van de BV.

Hermans & Schuttevaer Notarissen

Hermans & Schuttevaer Notarissen is een ervaren notariskantoor voor zowel particulieren als ondernemers en bedrijven. Hermans & Schuttevaer Notarissen is een vooruitstrevend notariskantoor en staat bekend om hun jonge en dynamische sfeer. Ze willen meebewegen met vernieuwingen en lopen voorop met betrekking tot innovaties, dit om hun hun cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn.

De FIRM24 notaris Utrecht: Snel | Persoonlijk | Vlijmscherp tarief

FIRM24 is de voordeligste BV oprichter in de regio Utrecht. Je kan de oprichtingsprocedure online starten waarbij onze slimme software de verplichte stukken automatisch aanmaakt in je persoonlijke FIRM24 omgeving (mijn.firm24.com). Je hoeft alleen nog voor de handtekening én legalisatie naar de FIRM24 notaris in Utrecht. FIRM24 neemt de begeleiding van de procedure op zich. Vanaf het eerste belletje tot aan de oprichting van de BV bij de notaris in Utrecht.

Adresgegevens

Hermans & Schuttevaer Notarissen
Jutfaseweg 1
3522 HA Utrecht

Vragen? Bel gratis onze expert

Bel ons direct → (+31) 020 30 80 862

De Haan Notarissen

Waar kunnen we je mee helpen?

Start direct een oprichting:

BV
Start
Holding
Start
Spaar BV
Start

Onze tests, checklists & tools:

Rechtsvormkeuze Test
Start
Structuur
Tool
Start
Wijzig onderneming Checklist
Start

Nog aan het oriënteren?

10 onmisbare tips voor BV oprichten
Start
Help
Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]