Notaris Vlissingen

Ga je een BV oprichten in Vlissingen en omgeving? Dan ben je gebaat bij hulp van de beste notarissen in Vlissingen en omgeving. Naast de welbekende oprichtingsakte kan je ook hulp krijgen voor het opstellen van de statuten, de aandelenverdeling of aandeelhoudersovereenkomst.

Sauer en Oonk Adviseurs & Notarissen

Wij vinden het een eer om samen te mogen werken met Sauer en Oonk adviseurs & notarissen. Het zeer ervaren team notarissen van Sauer en Oonk hebben al tientallen BV’s de beste start gegeven. De uitdaging voor de notarissen van Sauer en Oonk ligt in hoogwaardige juridisch advieswerk en dito dienstverlening.

De FIRM24 notaris Vlissingen: Eenvoudig | Persoonlijk | Beste prijs

Een BV oprichten is bij ons zo geregeld. Wij zetten online de oprichtingsprocedure in gang, waarna onze fiscalisten alles uit hand nemen en zorgen voor een snelle en professionele BV oprichting. Via jouw persoonlijke online omgeving kun je de BV oprichting op de voet volgen. Je hoeft alleen nog maar voor een handtekening en legalisatie naar het kantoor in Vlissingen. FIRM24 verzorgt de gehele begeleiding: vanaf het eerste contact tot aan de oprichting van de BV bij de notaris in Vlissingen.

Adresgegevens

Sauer en Oonk Adviseurs & Notarissen
Edisonweg 2a
4382 NW Vlissingen

Vragen? Bel gratis onze expert

Bel ons direct → (+31) 020 30 80 862

De Haan Notarissen

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]