Zijn wij jouw nieuwe boekhouder in Utrecht?

Heb je een MKB bedrijf? Waarschijnlijk zijn wij jouw ideale boekhouder

  • Je wilt boekhouding en belastingaangiftes uitbesteden
  • Je wilt je administratie uitbesteden
  • Je zoekt een andere boekhouder
  • Je vind je boekhouder te duur
  • Je bent ontevreden over je boekhouder

Hoe werkt het overstappen van boekhouder in Utrecht?

Opzeggen bij je boekhouder in Utrecht
Wil je overstappen van boekhouder? Zeg dan op bij je huidige boekhouder met deze gratis opzegbrief. Wij nemen je administratie en boekhouding over en gaan jouw belastingaangiften verzorgen. Voor dat alles betaal je bij ons een vast laag maandbedrag en mag je altijd bellen met je persoonlijke boekhouder.

2

Inrichting en controle van administratie
Bij het overstappen van boekhouder nemen wij jouw administratie over en richten deze in ons systeem in. Inkoopbonnen en facturen, verkoopfacturen en (salaris)administratie boeken wij in. In samenwerking met onze accounting partners wordt er gecontroleerd of alles klopt.

3

Van start en onbeperkt contact
Vanaf het moment van je overstap, scan je je inkoopbonnen en facturen via de mobiele app of je e-mailt ze naar het systeem. Verkoopfacturen verstuur je ook vanuit onze software. Iedere maand wordt je boekhouding bijgewerkt. En als je vragen hebt, kun je altijd en onbeperkt bellen met je boekhouder.

Deze 9 dingen geregeld voor één vast laag maandbedrag

Inrichting boekhouding & administratie in je persoonlijke online omgeving

Wij zorgen dat jouw boekhouding en administratie compleet is ingeregeld in je persoonlijke online omgeving. Inkoopbonnen en facturen, verkoopfacturen en (salaris)administratie zie je online. En er is een koppeling met je bankrekening zodat alles geboekt en gecontroleerd kan worden.

Uitvoeren van salarisadministratie

Salarisadministratie kost een hoop tijd en inspanning. Wij zorgen voor de gehele administratie, loonstroken, aangiftes, jaaropgaven en dat alles tijdig en correct wordt uitgevoerd.

Dus naast je administratie ook écht al je belastingaangiftes geregeld

Verzorgen van aangifte omzetbelasting incl. eventuele aangifte ICP

Ondernemers die in Nederland belastingplichtig zijn, zijn wettelijk verplicht om aangifte te doen van de omzetbelasting (BTW) en de grensoverschrijdende prestaties (ICP). Wij nemen deze zorgen bij je weg zodat je geen fouten maakt en nooit te laat bent.

Verzorgen van aangiften vennootschapsbelasting

Ieder jaar moet je vennootschapsbelasting betalen. Dit is de belasting voor bedrijven. Je hebt hiermee alleen te maken als je een BV of Holding hebt. Dit is – in tegenstelling tot inkomstenbelasting – vrij complex. Wij verzorgen deze aangifte.

Verzorgen van aangiften inkomstenbelasting

We verzorgen de aangifte inkomstenbelasting. En ook voor je partner. Is hij of zij ook ondernemer? Dan hebben we wel zijn/haar definitieve jaarstukken nodig. Heeft u een VOF (Vennootschap onder Firma)? Dan zijn er 2 aangiften inkomstenbelasting inbegrepen.

Dus geen boekhouder meer nodig, dat regelen wij allemaal voor je!

Opstellen van de fiscale jaarrekening

Voor de belastingdienst moet je ook jaarrekening opstellen. Een jaarrekening bestaat uit een balans, een winst- en verliesrekening en een toelichting. Wij regelen dit allemaal voor je zodat jij er niet naar om hoeft te kijken.

Facilitering deponering Kamer van Koophandel stukken

Heb je een BV? Dan moet de jaarrekening ieder jaar worden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Dit is een zeer belangrijk onderdeel binnen de boekhouding. Wij zorgen dat dit gebeurt zodat jij er geen risico mee loopt.

Bespreking periodieke cijfers

Natuurlijk heb je zelf een gevoel hoe jouw bedrijf ervoor staat. Maar aan het eind van het jaar of gewoon even tussendoor, wil je misschien toch even weten hoe je ervoor staat. Wij bespreken de cijfers met je door en geven je tips & tricks om het beste uit jouw onderneming te halen.

Beantwoording vragen per telefoon en e-mail

Voor de belastingdienst moet je ook een jaarrekening opstellen. Een jaarrekening bestaat uit een balans, een winst- en verliesrekening en een toelichting. Wij regelen dit allemaal voor je zodat jij er niet naar om hoeft te kijken.

Zie je er tegenop om dit te bespreken of te regelen? Wij doen dit al jaren en voor vele honderden ondernemers. Neem contact op of bekijk onze superscherpe tarieven

Waarom klanten voor ons kiezen als boekhouder

Nog niet overstappen? Eerst gewoon even bellen met boekhouder in Utrecht?

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]