Boekhouding en belastingaangifte goedkoop voor je BV

Alles in 1x geregeld

Vanaf

190

Excl. BTW


  • Al je administratie
  • Al je belastingaangiften
  • Onbeperkt telefonisch contact

Heb je een BV? Wanneer zijn wij de boekhouder voor jouw BV?

  • Je hebt een BV
  • Je bent een eenmansbedrijf
  • Je hebt (nog) geen personeel
  • Je wilt wel graag je boekhouding geregeld hebben
  •  Je wilt geen omkijken naar belasting en administratie

Hoe werkt boekhouding voor een eenmansbedrijf in BV?

Administratie voor een BV als je alleen bent?
Je hebt een bedrijf met een een BV als rechtsvorm. Je hebt vermoedelijk de BV als rechtsvorm gekozen om risico’s af te dekken. Maar de administratieve gevolgen – extra aangiftes doen, salarisadministratie regelen, VPB belastingaangiften doen, jaarcijfers deponeren – zijn minder jouw ding. Wij kunnen dit allemaal voor je regelen. Bij ons betaal je een vast laag maandbedrag en mag je altijd bellen met je persoonlijke boekhouder.

2

Je BV gaat groeien, wat nu?
Groeit je bedrijf? Dat is mooi. Meer omzet en winst is datgene waar veel ondernemers het allemaal voor doen. Het mooie is dat je bij ons dan niet meer gaat betalen. Zolang je de BV in je eentje draait, jij de enige werknemer van je eigen BV bent, betaal je bij ons een vast laag bedrag van €190,- per maand. Ga je mensen in dienst nemen? Dan betaal je daar iets extra’s voor. Bekijk hier onze tarieven.

3

Je hebt een BV en wilt ons als jouw boekhouder spreken? Dan kan altijd!
Contact met je boekhouder is belangrijk. Je hebt hem niet vaak nodig, maar als je een vraag hebt, of je wilt even overleggen, dan moet je kunnen bellen. Dat vinden wij ook. Daarom zit onbeperkt contact met je boekhouder bij ons in de vaste prijs lage maandprijs inbegrepen. Of je nu een vraag hebt over een bon, een aangifte of hoe je om moet gaan met een mogelijk investering? Je kunt ons altijd bellen.

Deze 9 dingen geregeld voor één vast laag maandbedrag

Inrichting boekhouding & administratie in je persoonlijke online omgeving

Wij zorgen dat jouw boekhouding en administratie compleet is ingeregeld in je persoonlijke online omgeving. Inkoopbonnen en facturen, verkoopfacturen en (salaris)administratie zie je online. En er is een koppeling met je bankrekening zodat alles geboekt en gecontroleerd kan worden.

Uitvoeren van salarisadministratie

Salarisadministratie kost een hoop tijd en inspanning. Wij zorgen voor de gehele administratie, loonstroken, aangiftes, jaaropgaven en dat alles tijdig en correct wordt uitgevoerd.

Zowel administratie als al je belastingaangiften geregeld

Verzorgen van aangifte omzetbelasting incl. eventuele aangifte ICP

Ondernemers die in Nederland belastingplichtig zijn, zijn wettelijk verplicht om aangifte te doen van de omzetbelasting (BTW) en de grensoverschrijdende prestaties (ICP). Wij nemen deze zorgen bij je weg zodat je geen fouten maakt en nooit te laat bent.

Verzorgen van aangiften vennootschapsbelasting

Ieder jaar moet je vennootschapsbelasting betalen. Dit is de belasting voor bedrijven. Je hebt hiermee alleen te maken als je een BV of Holding hebt. Dit is – in tegenstelling tot inkomstenbelasting – vrij complex. Wij verzorgen deze aangifte.

Verzorgen van aangiften inkomstenbelasting

We verzorgen de aangifte inkomstenbelasting. En ook voor je partner. Is hij of zij ook ondernemer? Dan hebben we wel zijn/haar definitieve jaarstukken nodig. Heeft u een VOF (Vennootschap onder Firma)? Dan zijn er 2 aangiften inkomstenbelasting inbegrepen.

Geen boekhouder meer nodig. Wij regelen de boekhouding en belastingaangiften voor jou!

Opstellen van de fiscale jaarrekening

Voor de belastingdienst moet je ook jaarrekening opstellen. Een jaarrekening bestaat uit een balans, een winst- en verliesrekening en een toelichting. Wij regelen dit allemaal voor je zodat jij er niet naar om hoeft te kijken.

Facilitering deponering Kamer van Koophandel stukken

Heb je een BV? Dan moet de jaarrekening ieder jaar worden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Dit is een zeer belangrijk onderdeel binnen de boekhouding. Wij zorgen dat dit gebeurt zodat jij er geen risico mee loopt.

Bespreking periodieke cijfers

Natuurlijk heb je zelf een gevoel hoe jouw bedrijf ervoor staat. Maar aan het eind van het jaar of gewoon even tussendoor, wil je misschien toch even weten hoe je ervoor staat. Wij bespreken de cijfers met je door en geven je tips & tricks om het beste uit jouw onderneming te halen.

Beantwoording vragen per telefoon en e-mail

Voor de belastingdienst moet je ook een jaarrekening opstellen. Een jaarrekening bestaat uit een balans, een winst- en verliesrekening en een toelichting. Wij regelen dit allemaal voor je zodat jij er niet naar om hoeft te kijken.

Zie je er tegenop om dit te bespreken of te regelen? Wij doen dit al jaren en voor vele honderden ondernemers. Neem contact op of bekijk onze superscherpe tarieven

Waarom klanten voor ons kiezen als boekhouder

Meer weten over boekhouding en belastingaangiften voor jouw management BV?

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]