Boekhouding en belastingaangifte goedkoop voor een MKB bedrijf

Alles in 1x geregeld

Vanaf

430

Excl. BTW


  • Al je administratie
  • Al je belastingaangiften
  • Onbeperkt telefonisch contact

Heb je een MKB bedrijf? Waarschijnlijk zijn wij jouw ideale boekhouder

  • Je heb een MKB bedrijf
  • Je hebt maximaal 10 medewerkers
  • Je wilt altijd inzicht in je boekhouding
  • Je wilt geen omkijken naar belasting aangiftes
  • Je wilt wel graag je boekhouding geregeld hebben

Hoe werkt boekhouding voor een MKB bedrijf?

Boekhouder voor MKB
Veruit de meeste MKB bedrijven hebben een BV als rechtsvorm. Voor dat soort bedrijven verzorgen wij de administratie, boekhouding en belastingaangfites voor een vast laag maandbedrag. Administratie opzetten en inrichten, alle aangiftes – inclusief de VPB aangifte – doen, salarisadministratie regelen jaarcijfers deponeren. Wij kunnen dit allemaal voor je regelen. Bij ons betaal je een vast laag maandbedrag en mag je altijd bellen met je persoonlijke boekhouder.

2

Besparen op boekhouder voor de boekhouding van je MKB bedrijf?
Je bespaart al snel op de kosten voor boekhouding en boekhouder voor je MKB bedrijf. De realiteit is namelijk dat de meeste MKB bedrijven betalen voor zowel een administratiepakket, als een administratief medewerker, als hun boekhouder die de jaarcijfers opstelt en belastingaangiften verzorgt. Bij ons betaal je hiervoor een vast laag bedrag van €430,- per maand. Vergelijk dat bedrag maar eens wat je nu alles bij elkaar ieder jaar weer kwijt bent……

3

Je hebt een BV en wilt ons als jouw boekhouder spreken? Dan kan altijd!
Contact met je boekhouder is belangrijk. Je hebt hem niet vaak nodig. Sommige ondernemers hebben zelf maar 1x per jaar nodig voor het opstellen van de jaarrekening. Maar stel je hebt een vraag? Of je wilt even overleggen? Dan moet je kunnen bellen om even te kunnen sparren. Of je nu een vraag hebt over een bon, een aangifte of hoe je om moet gaan met een mogelijk investering? Je kunt ons altijd bellen.

Heb je overigens meer dan 10 medewerkers? Dan hebben we voor jouw bedrijf een oplossing op maat. Neem even contact op

Deze 9 dingen geregeld voor één vast laag maandbedrag

Inrichting boekhouding & administratie in je persoonlijke online omgeving

Wij zorgen dat jouw boekhouding en administratie compleet is ingeregeld in je persoonlijke online omgeving. Inkoopbonnen en facturen, verkoopfacturen en (salaris)administratie zie je online. En er is een koppeling met je bankrekening zodat alles geboekt en gecontroleerd kan worden.

Uitvoeren van salarisadministratie

Salarisadministratie kost een hoop tijd en inspanning. Wij zorgen voor de gehele administratie, loonstroken, aangiftes, jaaropgaven en dat alles tijdig en correct wordt uitgevoerd.

Dus zowel administratie als al je belastingaangiften geregeld

Verzorgen van aangifte omzetbelasting incl. eventuele aangifte ICP

Ondernemers die in Nederland belastingplichtig zijn, zijn wettelijk verplicht om aangifte te doen van de omzetbelasting (BTW) en de grensoverschrijdende prestaties (ICP). Wij nemen deze zorgen bij je weg zodat je geen fouten maakt en nooit te laat bent.

Verzorgen van aangiften vennootschapsbelasting

Ieder jaar moet je vennootschapsbelasting betalen. Dit is de belasting voor bedrijven. Je hebt hiermee alleen te maken als je een BV of Holding hebt. Dit is – in tegenstelling tot inkomstenbelasting – vrij complex. Wij verzorgen deze aangifte.

Verzorgen van aangiften inkomstenbelasting

We verzorgen de aangifte inkomstenbelasting. En ook voor je partner. Is hij of zij ook ondernemer? Dan hebben we wel zijn/haar definitieve jaarstukken nodig. Heeft u een VOF (Vennootschap onder Firma)? Dan zijn er 2 aangiften inkomstenbelasting inbegrepen.

Geen boekhouder meer nodig. Wij regelen de boekhouding en belastingaangiften voor jou!

Opstellen van de fiscale jaarrekening

Voor de belastingdienst moet je ook jaarrekening opstellen. Een jaarrekening bestaat uit een balans, een winst- en verliesrekening en een toelichting. Wij regelen dit allemaal voor je zodat jij er niet naar om hoeft te kijken.

Facilitering deponering Kamer van Koophandel stukken

Heb je een BV? Dan moet de jaarrekening ieder jaar worden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Dit is een zeer belangrijk onderdeel binnen de boekhouding. Wij zorgen dat dit gebeurt zodat jij er geen risico mee loopt.

Bespreking periodieke cijfers

Natuurlijk heb je zelf een gevoel hoe jouw bedrijf ervoor staat. Maar aan het eind van het jaar of gewoon even tussendoor, wil je misschien toch even weten hoe je ervoor staat. Wij bespreken de cijfers met je door en geven je tips & tricks om het beste uit jouw onderneming te halen.

Beantwoording vragen per telefoon en e-mail

Voor de belastingdienst moet je ook een jaarrekening opstellen. Een jaarrekening bestaat uit een balans, een winst- en verliesrekening en een toelichting. Wij regelen dit allemaal voor je zodat jij er niet naar om hoeft te kijken.

Zie je er tegenop om dit te bespreken of te regelen? Wij doen dit al jaren en voor vele honderden ondernemers. Neem contact op of bekijk onze superscherpe tarieven

Waarom klanten voor ons kiezen als boekhouder

Meer weten over boekhouding en belastingaangiften voor jouw management BV?

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]