Goedkoop belastingaangifte doen voor ZZP’er in eenmanszaak

Alles in 1x geregeld

Vanaf

125

Excl. BTW


  • Al je administratie
  • Al je belastingaangiften
  • Onbeperkt telefonisch contact

Ben je ZZP’er en heb je een eenmanszaak?

  • Je bent ZZP’er
  • Je hebt een eenmanszaak
  • Je wilt nergens aan vast zitten
  • Je wilt geen omkijken naar belastingaangiften
  • Je wilt wel graag je boekhouding geregeld hebben

Hoe werkt boekhouding voor een holding of management BV?

Boekhouding voor een ZZP’er in eenmanszaak goedkoop uitbesteden?
Je bent een ZZP’er. Misschien doe je je boekhouding zelf. In Excel of een ander (bijna) gratis pakket. Maar aan het eind van het jaar moet je aangifte doen. Je kunt dat zelf, of hebt een boekhouder. Maar is het echt goedkoop om het zelf te doen? Kun je het niet beter uitbesteden? Bij ons ben je voor een vast laag maandbedrag helemaal klaar en mag je altijd bellen met je persoonlijke boekhouder.

2

Je wilt overstappen. Of ons je boekhouding laten doen. Wat nu?
Onze administratie en belastingaangifte dienstverlening voor een ZZP-er in eenmanszaak is gericht op volledige ontzorging. Bij het vaste lage maandtarief van €125,- per maand is alles inbegrepen. Geen verrassingen achteraf. Dus zowel je boekhouding als je administratie als al je belastingaangiften verzorgen we voor je. Heb je vragen? Dan mag je ons altijd bellen.

3

Jouw boekhouding en belastingaangifte 100% geregeld – inclusief onbeperkt contact
Contact met je boekhouder is belangrijk. Je hebt hem niet vaak nodig. Maar als je even wilt bellen, dan moet hij er voor je zijn. Daarom zit onbeperkt contact bij onze vaste prijs inbegrepen. Vanaf het moment van het inrichten van de administratie en het doen van de eerste of latere belastingaangiften, kun jij ons altijd bellen. Om te klankboarden. Of voor gewoon een korte vraag.

Deze 9 dingen geregeld voor één vast laag maandbedrag

Inrichting boekhouding & administratie in je persoonlijke online omgeving

Wij zorgen dat jouw boekhouding en administratie compleet is ingeregeld in je persoonlijke online omgeving. Inkoopbonnen en facturen, verkoopfacturen en (salaris)administratie zie je online. En er is een koppeling met je bankrekening zodat alles geboekt en gecontroleerd kan worden.

Verzorgen van aangifte omzetbelasting incl. eventuele aangifte ICP

Ondernemers die in Nederland belastingplichtig zijn, zijn wettelijk verplicht om aangifte te doen van de omzetbelasting (BTW) en de grensoverschrijdende prestaties (ICP). Wij nemen deze zorgen bij je weg zodat je geen fouten maakt en nooit te laat bent.

Verzorgen van aangiften inkomstenbelasting

We verzorgen de aangifte inkomstenbelasting. En ook voor je partner. Is hij of zij ook ondernemer? Dan hebben we wel zijn/haar definitieve jaarstukken nodig. Heeft u een VOF (Vennootschap onder Firma)? Dan zijn er 2 aangiften inkomstenbelasting inbegrepen.

Boekhouding en belastingaangifte voor ZZP in eenmanszaak

Opstellen van de fiscale jaarrekening

Voor de belastingdienst moet je ook jaarrekening opstellen. Een jaarrekening bestaat uit een balans, een winst- en verliesrekening en een toelichting. Wij regelen dit allemaal voor je zodat jij er niet naar om hoeft te kijken.

Bespreking periodieke cijfers

Natuurlijk heb je zelf een gevoel hoe jouw bedrijf ervoor staat. Maar aan het eind van het jaar of gewoon even tussendoor, wil je misschien toch even weten hoe je ervoor staat. Wij bespreken de cijfers met je door en geven je tips & tricks om het beste uit jouw onderneming te halen.

Beantwoording vragen per telefoon en e-mail

Voor de belastingdienst moet je ook een jaarrekening opstellen. Een jaarrekening bestaat uit een balans, een winst- en verliesrekening en een toelichting. Wij regelen dit allemaal voor je zodat jij er niet naar om hoeft te kijken.

Zie je er tegenop om dit te bespreken of te regelen? Wij doen dit al jaren en voor vele honderden ondernemers. Neem contact op of bekijk onze superscherpe tarieven

Waarom klanten voor ons kiezen als boekhouder

Meer weten over boekhouding en belastingaangiften voor jouw management BV?

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]