Switch Language

De ultieme customer experience realiseren doe je met een team!

Dat doen we bij FIRM24 met ons hele team. Of het nu gaat om effectieve marketing met de nieuwste marketingtechnologieën. Klanten een geweldige beleving geven via onze software. Of gewoon door met hen in gesprek te zijn en te helpen.

Rick Schmitz

Rick

Oprichter

Rick is een van de oprichters van FIRM24 en heeft ruim 6 jaar ervaring als fiscalist (PwC en Deloitte). Rick houdt zich – naast de dagelijkse bedrijfsvoering – bezig met business development en is fiscaal eindverantwoordelijk voor FIRM24.

Martijn Migchelsen

Martijn

Oprichter

Martijn richtte mede FIRM24 op en heeft een achtergrond bij PwC in het begeleiden van fusies en overnames. Naast de dagelijkse bedrijfsvoering houdt Martijn zich bezig met strategie, innovatie en bepaalt hij de prioriteiten van de software ontwikkeling.

thomas esselink

Thomas

Chief Operations

Thomas is Chief Operations bij Firm24 en helpt jou bij het opzetten van de juiste ondernemingsstructuur. Hij is de spin in het web in de dagelijkse gang van zaken binnen Firm24. Thomas is bovendien gek van luchtvaart en is in het bezit van een helikopterbrevet.

sven stam

Sven

CTO

Sven is als CTO technisch eindverantwoordelijk voor alles wat met onze techniek en software te maken heeft. Met zijn achtergrond als ervaren (lead)developer en scrummaster, stuurt hij alle development activiteiten aan.

christiaan snabel

Christiaan

CMO

Christiaan is eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling en performance van de commerciele organisatie van FIRM24. Met team marketing streeft hij naar winnende proposities, campagnes, verkoopstrategieen en de ultieme customer experience.

diederick

Diederick

Chief Legal

Diederick is voormalig advocaat en heeft ruim 5 jaar ervaring als jurist. Hij is de jurist binnen FIRM24. Hij beheert de juridische software en adviseert ondernemers over contracten en aansprakelijkheden.

bv oprichten firm24

Michael

Tax & Legal Consultant

Michael is commercieel jurist bij FIRM24. Naast zijn studie aan de Universiteit helpt hij ondernemers in de laatste fase van de BV oprichtingsprocedure. Zo adviseert hij bijvoorbeeld over het inrichten van hun BV structuur of opzet van een administratie.

bv starten firm24

Helen

Tax & Legal Consultant

Helen helpt ondernemers van begin tot het einde in de oprichtingsproces. Voor vragen kun je altijd bij haar terecht. Daarnaast is Helen druk bezig met het afronden van haar master Internationaal en Europees Belastingrecht.

contracten regelen

Reinier

Tax & Legal Consultant

Rein is commercieel jurist bij FIRM24 en adviseert onder andere bij het opzetten van de juiste structuur voor je onderneming. Daarnaast houdt hij zich ook bezig met aandelenoverdrachten, -uitgiftes en statutenwijzigingen en adviseert hij omtrent de administratie.

Pasted image at 2016_05_23 11_22 AM (1)

Lennard

Administratief medewerker

Lennard houdt zich bezig met de boekhouding van onze ondernemers. Het mooiste hieraan vindt hij het helpen van ondernemers. Daarnaast slooft Lennard zich graag uit tijdens een triathlon.

Pasted image at 2016_05_23 11_19 AM (3)

Ananda

Salarisadministratie

Ananda verzorgt samen met Liandra de salarisadministratie. Al ruim 8 jaar zit zij in het salarisvak en dat is nog steeds haar passie. Ook volgt zij de opleiding (VPS) om up-to-date te blijven.

Pasted image at 2016_05_23 11_21 AM (6)

Annemarie

Assistent-accountant

Assistent-accountant is de rol die Annemarie vervult binnen het team. Ze houdt enorm van reizen en is dan vaak te vinden in Azië om te genieten van de prachtige stranden, de cultuur en het heerlijke eten.

Pasted image at 2016_05_23 11_29 AM

Sven

Designer

Sven is de creatieve duizendpoot binnen het bedrijf. Hij zorgt voor de vormgeving van de website, de software en het drukwerk. Daarnaast kan Sven ook technisch prima uit de voeten en bouwt hij tools waarmee hij onze klanten een ultieme klantervaring meegeeft.

Pasted image at 2016_05_23 11_21 AM (2)

Nick

All-round online marketeer

Nick is all-round online marketeer en heeft een opleiding op marketinggebied achter de rug. Hij beheert de website, content en social media. Daarnaast is hij ontzettend goed in tafelvoetbal.

Pasted image at 2016_05_23 11_20 AM (5)

Michael

SEO Specialist

Een website moet goed gevonden worden op internet. Daarin speelt Michael als technisch SEO/SEA expert een belangrijke rol. Hij onderhoudt de content en bewaakt de techniek van de FIRM24 website. Daarnaast speelt hij graag een potje tafelvoetbal.

Pasted image at 2016_06_15 01_02 PM

Desmond

Content marketeer

Desmond is content marketeer bij FIRM24. Desmond zorgt voor de content op de website en is zeer geïnteresseerd in SEO. Daarnaast is hij druk bezig om zijn master te halen. In zijn vrije tijd gaat hij graag op reis en speelt hij tafelvoetbal.

Pasted image at 2016_05_23 11_20 AM (1)

Jurre

All-round developer

Jurre is als all-round developer betrokken bij zowel de FIRM24 en LegalThings software. En zodra er op FIRM24 website dingen moeten gebeuren die voor team marketing net wat complexer te zijn, is Jurre de held die het technisch toch weer geregeld krijgt.

Pasted image at 2016_06_20 10_14 AM

Arnold

Software architect

Arnold heeft ruime ervaring in het opzetten en ontwikkelen van software. Al in de rol als lead-developer als software architect helpt Arnold het met uitzetten van de grote lijnen en bewaken van de kwaliteit.

Pasted image at 2016_05_23 11_20 AM (3)

Moesjarraf

Back-end Developer

Moesjarraf werkt in het development team als back-end developer voor zowel FIRM24 als de LegalThings omgeving.

Pasted image at 2016_05_23 11_19 AM (2)

Zaky

Stagiair Development

Zaky loopt stage als developer in het development team. Hij houdt zich bezig met het ontwikkelen van een aantal technische koppelingen tussen verschillende onderdelen van onze software. In zijn vrije tijd is Zaky vaak op het voetbalveld te vinden.

Wil je ook in ons team?

Klantbeoordeling: van
Cijfer:
Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]