Switch Language

De ultieme customer experience realiseren doe je met een team!

Dat doen we bij FIRM24 met ons hele team. Of het nu gaat om effectieve marketing met de nieuwste marketingtechnologieën. Klanten een geweldige beleving geven via onze software. Of gewoon door met hen in gesprek te zijn en te helpen.

Rick Schmitz

Rick

Oprichter

Rick is een van de oprichters van FIRM24 en heeft ruim 6 jaar ervaring als fiscalist (PwC en Deloitte). Rick houdt zich – naast de dagelijkse bedrijfsvoering – bezig met business development en is fiscaal eindverantwoordelijk voor FIRM24.

Martijn Migchelsen

Martijn

Oprichter

Martijn richtte mede FIRM24 op en heeft een achtergrond bij PwC in het begeleiden van fusies en overnames. Naast de dagelijkse bedrijfsvoering houdt Martijn zich bezig met strategie, innovatie en bepaalt hij de prioriteiten van de software ontwikkeling.

thomas esselink

Thomas

Chief Operations

Thomas is Chief Operations bij Firm24 en helpt jou bij het opzetten van de juiste ondernemingsstructuur. Hij is de spin in het web in de dagelijkse gang van zaken binnen Firm24. Thomas is bovendien gek van luchtvaart en is in het bezit van een helikopterbrevet.

sven stam

Sven

CTO

Sven is als CTO technisch eindverantwoordelijk voor alles wat met onze techniek en software te maken heeft. Met zijn achtergrond als ervaren (lead)developer en scrummaster, stuurt hij alle development activiteiten aan.

diederick

Diederick

Chief Legal

Diederick is voormalig advocaat en heeft ruim 5 jaar ervaring als jurist. Hij is de jurist binnen FIRM24. Hij beheert de juridische software en adviseert ondernemers over contracten en aansprakelijkheden.

Pasted image at 2016_06_20 10_14 AM

Arnold

Software architect

Arnold heeft ruime ervaring in het opzetten en ontwikkelen van software. Al in de rol als lead-developer als software architect helpt Arnold het met uitzetten van de grote lijnen en bewaken van de kwaliteit.

bv oprichten firm24

Michael

Tax & Legal Consultant

Michael is commercieel jurist bij FIRM24. Naast zijn studie aan de Universiteit helpt hij ondernemers in de laatste fase van de BV oprichtingsprocedure. Zo adviseert hij bijvoorbeeld over het inrichten van hun BV structuur of opzet van een administratie.

bv starten firm24

Helen

Tax & Legal Consultant

Helen helpt ondernemers van begin tot het einde in de oprichtingsproces. Voor vragen kun je altijd bij haar terecht. Daarnaast is Helen druk bezig met het afronden van haar master Internationaal en Europees Belastingrecht.

contracten regelen

Reinier

Tax & Legal Consultant

Rein is commercieel jurist bij FIRM24 en adviseert onder andere bij het opzetten van de juiste structuur voor je onderneming. Daarnaast houdt hij zich ook bezig met aandelenoverdrachten, -uitgiftes en statutenwijzigingen en adviseert hij omtrent de administratie.

Pasted image at 2016_05_23 11_22 AM (1)

Lennard

Administratief medewerker

Lennard houdt zich bezig met de boekhouding van onze ondernemers. Het mooiste hieraan vindt hij het helpen van ondernemers. Daarnaast slooft Lennard zich graag uit tijdens een triathlon.

Pasted image at 2016_05_23 11_19 AM (3)

Ananda

Salarisadministratie

Ananda verzorgt samen met Liandra de salarisadministratie. Al ruim 8 jaar zit zij in het salarisvak en dat is nog steeds haar passie. Ook volgt zij de opleiding (VPS) om up-to-date te blijven.

Pasted image at 2016_05_23 11_21 AM (6)

Annemarie

Assistent-accountant

Assistent-accountant is de rol die Annemarie vervult binnen het team. Ze houdt enorm van reizen en is dan vaak te vinden in Azië om te genieten van de prachtige stranden, de cultuur en het heerlijke eten.

Pasted image at 2016_06_15 01_02 PM

Desmond

Search Engine specialist

Desmond is Search Engine marketeer bij FIRM24. Desmond zorgt voor de traffic op de website en is zeer geïnteresseerd in SEO en SEA. In zijn vrije tijd gaat hij graag op reis en speelt hij tafelvoetbal.

Pasted image at 2016_05_23 11_20 AM (3)

Moesjarraf

Back-end Developer

Moesjarraf werkt in het development team als back-end developer voor zowel FIRM24 als de LegalThings omgeving.

Pasted image at 2016_05_23 11_20 AM (1)

Jurre

All-round developer

Jurre is als all-round developer betrokken bij zowel de FIRM24 en LegalThings software. En zodra er op FIRM24 website dingen moeten gebeuren die voor team marketing net wat complexer te zijn, is Jurre de held die het technisch toch weer geregeld krijgt.

Wil je ook in ons team?

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]