Meer dan35 notarissenaangesloten
10+ jaar ervaring
Notaris afspraak

Vind een geschikte notaris in de omgeving van Amsterdam voor jou.

Het probleem met het vinden van de juiste notaris is uitzoeken welke goed, goedkoop én klantvriendelijk is. Alleen al in Amsterdam zijn er 86 notariskantoren met elk hun eigen werkwijze, tarieven en beschikbaarheid. Maar welke notaris is het meest geschikt om jou te helpen?

Firm24 kan je hierbij helpen. Door onze jarenlange samenwerking met notariskantoren weten we welke notaris voor jou geschikt is. Onze notarissen staan bekend om hun efficiënte werkwijze, snelle doorlooptijd en dat tegen een scherp tarief. Zo voorkom je urenlang notarissen vergelijken en kan je snel geholpen worden.

Om de juiste notaris voor jouw opdracht te vinden vragen we je om het onderstaande formulier in te vullen. Op basis hiervan brengen wij jou in contact met de juiste notaris.

Op basis van jouw wensen neemt of een Firm24 adviseur contact met je op of koppelen we je rechtstreeks met de notaris. In beide gevallen bent u verzekerd van een snelle service

Bekijk de expertises van onze notarissen in Amsterdam

Alle informatie is onverdeeld per categorie.
BV oprichtenVia Firm24 kun je eenvoudig en snel jouw BV oprichten. Door onze online aanvraag voorkomen we lange wachtrijen en bieden we alle hulp waar nodig. Waarschijnlijk heb je nog juridische of fiscale vragen. Onze adviseurs helpen je graag gedurende de oprichting en staan je bij waar nodig. Vul het vragenformulier in en we nemen binnen een dag contact met je op en bespreken jouw wensen.
Stichting oprichtenBij Firm24 richt je gemakkelijk jouw nieuwe stichting op. Via een online aanvraag doorloop je in max 10 minuten de stappen en kan de notaris de oprichting verrichten. Onze adviseurs helpen je gedurende de oprichting van de stichting met al je vragen. Nadat je het aanvraagformulier hebt ingevuld, nemen onze adviseurs contact met je op om alle wensen te bespreken.
BV of stichting aanpassingWil je je statuten wijzigen, een aandelenoverdracht doen of een andere wijziging aan je huidige BV of stichting doorvoeren? Je zult waarschijnlijk een aantal vragen hierover hebben. Als je de vragenlijst invult, nemen onze adviseurs binnen een dag contact met je op om alle vragen te bespreken.
Huis kopen of verkopenVoor het kopen of verkopen van een huis in Amsterdam heb je een notaris nodig die de hypotheekakte, leveringsakte en koopovereenkomst opstelt. Daarnaast doet de notaris onderzoek en zorgt voor de formele afwikkeling tussen de koper, verkoper en de bank. Firm24 heeft een groot netwerk van notarissen en helpt jou met het vinden van een goede notaris. Vul het aanvraagformulier in en wij koppelen je met één van onze notarissen in Amsterdam.
TrouwenGa je trouwen en wil je goede afspraken maken over de bezittingen en schulden, dan kan dit door middel van het opstellen van huwelijkse voorwaarden. Een notaris in Amsterdam kan je daarbij helpen. Via Firm24 brengen we je in contact met een van onze notarissen en zorgen dat je snel geholpen kunt worden voor het opstellen van de huwelijkse voorwaarden.
ScheidingBij een scheiding zullen in de meeste gevallen een verdeling van alle bezittingen en schulden gemaakt moeten worden. De notaris stelt hiervoor de akte van verdeling op en kan helpen bij afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden, testamenten en eigendomsaktes van woningen. De juiste notaris zoeken in Amsterdam is lastig. Firm24 heeft een breed netwerk van notarissen en zorgt dat jij direct bij een goede notaris terecht kan. Vul online het aanvraagformulier in en we nemen snel contact met je op.
LevenstestamentEen levenstestament stel je op om alle formaliteiten zoals je financiële, medische en persoonlijke zaken te regelen voor het geval je daar zelf niet meer toe in staat bent (bijvoorbeeld door een langdurige ziekte of coma). De notaris stelt samen met u het levenstestament op en registreert deze in het centraal register. Zoekt u een notaris in Amsterdam voor het opstellen van een levenstestament? Wij brengen u eenvoudig in contact met een notaris uit ons netwerk. Vul online het aanvraagformulier in en we nemen op korte termijn contact met je op.
TestamentEen testament kun je laten opstellen door een notaris. De notaris bespreekt de situatie, jouw wensen en adviseert wat het beste is voor jou. Een testament is persoonlijk en de notaris heeft geheimhoudingsplicht. Een testament wordt geregistreerd in het centraal register. Zoek je een notaris in Amsterdam voor het opstellen van een testament? Vul online het aanvraagformulier in en wij brengen je in contact met een van onze notarissen in Amsterdam.

Vul de vragenlijst in en vindt een notaris die bij jou past.

Start direct

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.

  • call Telefoon: +31 (0)20 30 80 675
  • Ma-Do: 09:00 - 19:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • chat Chat met een rechtspecialist
  • Werkdagen: 09:00 - 22:00
  • Weekend: 12:00 - 17:00
Team Support